Звездни компромати - Януари'21

• 318 714
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Бургас
Точно в "Размени жената" Искрен и Диди ми станаха много симпатични.Той се отнесе много топло и човешки към една изтормозена жена,а тя навря емоционалния насилник,където слънце не огрява!Огън жена!

# 2 761
На мен ми стана жал на какво е заприличала. Нямах представа коя е, и я гугълнах след предаването. Като по-млада е била направо красива, но нещо си е окепазила лицето. Май предпочитам да си остарявам с бръчки, но достойно. И в тази връзка, видяхте ли по новините на какво се е направил Пymин? И той е заприличал на питка.

# 2 762
Винаги е била грозна Диди. Голяма простакеса.

# 2 763
  • Rock & Roll feeling ...
Първото нещо, което се сещам, когато чуя името на таи жена са разказите й как при осъществяване на полов акст с мъжа й ( май на яхна ли беше ) паднали от леглото, но не го прекъснали...
Чудо голямо, но с голяма гордост го разказваше ....
Винаги е била грозновата и нахъсано проста.

# 2 764
  • Glasgow
Първото нещо, което се сещам, когато чуя името на таи жена са разказите й как при осъществяване на полов акст с мъжа й ( май на яхна ли беше ) паднали от леглото, но не го прекъснали...
Чудо голямо, но с голяма гордост го разказваше ....
Винаги е била грозновата и нахъсано проста.
Николета и Валери като бяха пресни гаджета имаше едно предаване с водеща Сантра, проследяваха деня на Николета и Валери на маса в приятен ресторант пред хора разказа как се изплющяли в самолета, че и звук изимитира🤣

# 2 765
Гала тръгнала на разходка с котка..
Тези котки не страдат ли така?Много измъчена ми изглежда
Скрит текст:
Това е ужасно! От какъв зор разхожда/носи така горкото коте? Дори и на ветеринар е хубаво котката да е колкото може по-покрита за да не се стресира. Да подскача в тясна чанта с огромен "прозорец".... ужасно...

# 2 766
Гала тръгнала на разходка с котка..
Тези котки не страдат ли така?Много измъчена ми изглежда
Скрит текст:
Това е ужасно! От какъв зор разхожда/носи така горкото коте? Дори и на ветеринар е хубаво котката да е колкото може по-покрита за да не се стресира. Да подскача в тясна чанта с огромен "прозорец".... ужасно...
Но пък виж кака колко е доволна. No Mouth

# 2 767
Все още има хора, които разчитат на котките за лайкове...

# 2 768
Около черешката гледам пак е подхваната старата ни познайница Ирини.Имах "честта" да сме бременни по едно и също време и да пишем в  обща тема около първото й дете:захаросани постове, някакви идилии се описваха, превзетост до безобразие(лично за мен)Участието й в Биг брадър затвърди подозренията ми,че не е много стока.От време на време като се сетя хвърлям поглед в профила й във фексбук да видя как върви безметежното й същeствуване и да си запиша някоя мъдра мисъл BowtieИ наскоро какво да разбера-блокирана съм.ScreamОт профила на мъжа ми се вижда профила й и този пост ми привлече вниманието:

https://www.facebook.com/irina.tencheva/posts/3624043907703577

Дзен-кандидатката явно не е узряла достатъчно за идеята,че не може да се хареса на всички и не е чак толкова над нещата Smiling Imp

# 2 769
Boundries ли е писала видната интелектуалка?

# 2 770
  • София
Бела Хадид и Ирина Шейк за "Moschino'.
Скрит текст:
Кейти Холмс с гаджето
Скрит текст:
Приянка
Скрит текст:
Джейсън Деруло
Скрит текст:
Иман
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:

# 2 771
Кефи ме гаджето на Кейти Холмс. Баща италианец и майка азиатка, добра комбинация се е получила. Има хъшлашко излъчване на гъзе и лошо момче, дано е подходящ за Кейти и са щастливи, че тя доста изпати.
Скрит текст:
тук ми напомня Хийт Леджър -
Скрит текст:
обикновено той е елегантен, а тя... толкова си може
Скрит текст:

П.п. поправка - майката била не азиатка, а перуанка, снимката ме заблуди
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 10:00 от Tess d`Urberville

# 2 772
Златка Райкова станала двойничка на Джулиана.
Скрит текст:

# 2 773
Приянка Scream
Кейтиното гадже е симпатяга.

# 2 774
Галя от Каризма
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт