Звездни компромати - Януари'21

• 318 626
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 925
Този Башар дето има един лаф: "само от хладилника не ми излиза", същото се отнася и за Сами. Много напористи да са в медийното пространство, Сами поне е млад и повече го разбирам. За Башар съм чувала, че е доста голям женкар, но не знам колко е потвърдено, преди години си спомням, че ми беше харесал снимка в инстаграм, така че може и да е вярно. А Сами какво прави с тази Мила? Много ми е неприятна някак, има едно такова нимфоманско излъчване и ми е много лигава, като съм ги гледала с Петканови. Не мисля, че си подхождат със Сами.

# 2 926
Бивол пишат, че Елена Карабойчева отмъкнала мъжът на Петя Славова...

сега се зарових да прочета и с изненада научих, че първият й съпруг бил Дорелов, пропуснала съм този факт явно
а сега кой е настоящият, този от преди 10 години ли, някакъв си Радев?

# 2 927
  • София
Нещо не ги засичам заедно в медийното пространство Сами, гадже и Петканови.
По едно време демонстрираха доста близки отношения.

# 2 928
От творчеството на Искрен Пецов знам само песента  “Кайман ме гони” и винаги я свързвам с Диди.

# 2 929
Никол Станкулова днес се е проявила при Гала.
https://life.dir.bg/zvezdi/nikol-stankulova-kam-gala-vie-ste-prezhivyala-aushvits

# 2 930
Гледам, че доста хора не са чували за червените куфарчета, ами явно и не знаят (то това е простено ама е лесно за досещане), че голяма част от работещите по заведенията по време на соца, еле пък по морето, са били агенти на ДС.

# 2 931
Тоя сами само се отърква в известните
Хахаххх да.  И аз това си помислих. Хубаво му е момичето, обаче. Хубава двойка. Hands Point Up

Коя е жена му? Изглежда много красива.

Сега видях Райна Караянева.
https://m.bgdnes.bg/Article/7420202

Бивша на Владо Карамазов .

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 14:31 от alethea

# 2 932
И Сами и прителката му са ужасно напористи, тя обаче в пъти повече. Пуска в инстаграм по хиляда сторита на ден, взела се е за звезда и на мен лично ми прави впечатление на ужасно амбициозна. Не съм гледала Фермата с участието на Сами, но знам, че и е изневерил в ефир с някаква вътре, факта че са заедно още казва достатъчно.

# 2 933
Този Башар дето има един лаф: "само от хладилника не ми излиза", същото се отнася и за Сами. Много напористи да са в медийното пространство, Сами поне е млад и повече го разбирам. За Башар съм чувала, че е доста голям женкар, но не знам колко е потвърдено, преди години си спомням, че ми беше харесал снимка в инстаграм, така че може и да е вярно. А Сами какво прави с тази Мила? Много ми е неприятна някак, има едно такова нимфоманско излъчване и ми е много лигава, като съм ги гледала с Петканови. Не мисля, че си подхождат със Сами.
А той Сами защото морален стожер.

# 2 934
  • addicted

"Никол веднага се впусна в обяснения, изтъквайки, че е запленена от събитията в тази част на историята, въпреки че никога не е била там."
Запленена?! Neutral Face "Това пък за нас таи някаква мистика ..."

О, просто бъди красива и мълчи.

# 2 935
  • Пловдив

"Никол веднага се впусна в обяснения, изтъквайки, че е запленена от събитията в тази част на историята, въпреки че никога не е била там."
Запленена?! Neutral Face "Това пък за нас таи някаква мистика ..."

О, просто бъди красива и мълчи.
тя и това не може...

# 2 936
Да разбираме, че на Николчето в главата хронологията на историческите събития са мъгла ли? Представям си, щом си мисли, че Гала е преживяла Холокоста... Тя навремето в Биг Брадър не беше чувала и за книгата "Старецът и морето", язък за двете гимназии.

# 2 937
Явно смята Гала за динозавър.

# 2 938
Напоследък се заглеждам по видеата и сторитата на Лили от Биг Брадър и съм изумена това момиче колко време прекарва в процедури и разкрасяване. За една седмица беше на маникюр, педикюр, спа терапия на ръце и крака, грим, фризьор, лифтинг на шия, нещо си на прешлените, пилатес реформър, сега днес гледам стори от нещо, на което ѝ бодат главата за подсилване на косата.
Не мога да повярвам как ѝ минава живота и колко усилия влага във външния си вид.

# 2 939
  • На морето!
И Сами и прителката му са ужасно напористи, тя обаче в пъти повече. Пуска в инстаграм по хиляда сторита на ден, взела се е за звезда и на мен лично ми прави впечатление на ужасно амбициозна. Не съм гледала Фермата с участието на Сами, но знам, че и е изневерил в ефир с някаква вътре, факта че са заедно още казва достатъчно.
Какво значи "Пуска по 1000 сторита"? Това си е нейният профил, ако иска и по 100 000 ще пуска, не я следвайте и не се дразнете.

Общи условия

Активация на акаунт