Звездни компромати - Януари'21

• 318 616
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 940
Явно смята Гала за динозавър.
Хахаха!

Ама доста си е обидно 30 и няколко годишна да каже на 50 и няколко годишна "ти нали си преживяла Холокоста".
Ще умра просто! Joy Добре, че Лили Иванова не е била в студиото... Grin

# 2 941
Оле, Гола са я помислили за Цола Драгойчева. Е, не е Цола, Гола е. Ама натам върви. До края и по памперс ще води това мизерно предаване.

# 2 942
Че тя даже и Лили е била пеленаче.

# 2 943
Че тя даже и Лили е била пеленаче.
Да, да, зная.
Подхвърлих го, защото Лили Иванова често се употребява като синоним на най-големия "динозавър" в шоубизнеса. И някой безмозъчен като Николчето може да направи такова сравнение. Но с Гала... хм... или Николчето наистина няма понятие от историческите дати или нарочно е "закачила" Гала.

# 2 944
  • В полите на Пирин планина
AnguishedSmiling Imp Никол Станкулова демонстрира абсолютно непознаване на историята. Голяма излагация! Да не коворим какъв конфуз е с възрастта на водещата...
Явно с "конкурс" ги избират при Гола... ама не за акъл. Grin

# 2 945
Смея се с глас. Joy
Как Байдан подписва първият си документ.

Кулминационният момент е след 12-та минута. Simple Smile
Скрит текст:

Не е лошо да скрият куфарчето с бутончето, че не се знае знаели се. Joy

# 2 946
Детето, което няма никаква идея от това коя е Диди, беше в потрес от всичко, което коментираме - коса, синьото пАлто, маникюра, аутфита, липсата на сютерен. Пита и за произхода. Над това не се бях замисляла, защото просто Дрингова си е Дрингова и я знам от винаги.
Господи, все едно мен описваш. Аз също бях в потрес от видът ѝ, главно защото каза, че обича да пазарува дрехи, а не видях нищо за което да ѝ завидя. А после изведнъж  я видях в някаква ултракъса рокличка, като.... не знам но не ми направи впечатление положително. И не говоря за фигура и лице, говоря само за облекло и маниери, въобще не ми допадна като личност. Изпуснала съм обаче излагането на Гала от гост. Може ли линк? Че ми стана интересно 😜

# 2 947
  • София
Подписването на Байдън е култово. То не е за смях, ама всичко около него е комично. Simple Smile

# 2 948
Явно смята Гала за динозавър.
Хахаха!

Ама доста си е обидно 30 и няколко годишна да каже на 50 и няколко годишна "ти нали си преживяла Холокоста".
Ще умра просто! Joy Добре, че Лили Иванова не е била в студиото... Grin

Да бе, защо да е обидно. Николче отдавна не е детенце, и възрастовата разлика между нея и Гала съвсем не е толкова голяма, колкото и да ѝ се иска да не е така, и подобен коментар звучи комично, а не като нещо сладко и наивно, казано от дете. Единствено себе си излага с подобни коментари, показвайки колко е неадекватна и необразована. Останалите могат само да ѝ се смеят, няма смисъл да се обиждат изобщо.

# 2 949
Немога да изгледам цялото видео на Байдън в момента, но ми напомни за Чешкия президент дето крадеше химикалки
https://www.youtube.com/watch?v=imo4mVD-4Lw

# 2 950
Леле, Николчето я разкостиха в коментарите под тази статия, ама то наистина бива, бива некомпетентност и глупост. Като изключим абсурдната реплика към Гала да кажеш, че Холокоста те пленява с мистика, все едно говориш за нестинарки или някакви легенди, е просто върха на простотията, не вярвах, че е толкова зле тя.

# 2 951
  • Sofia
Ох, много се смях с "творчеството" на Николчето! Жалко, че съм го пропуснала това днес. Превключвах каналите и чух как Гала обясняваше, че не вижда смисъл да отговаря на всички хейтъри за раницата с котката вътре. Котката много се радвала и като били навън все в нея искала да стои и сама отивала вътре! Rolling Eyes Така съветвала и Мари - да не влиза в диалог с хората, решили да пишат негативни коментари под снимките и видеата й.

# 2 952
  • Glasgow
То и в Биг брадър си личеше, че тези 2 гимназии сигурно дистанционно са завършени. Иначе по мисии тип тест печелеше, знае дати и имена, ама нещо връзка между тях май не намира, просто назубрено

# 2 953
Нека си припомним, че във времето, в което Николчето участваше в Биг Брадър, имаше връзка с Нии Николов продуцента и й беше спестено излагане и неудобни въпроси. Нищо чудно в състезанията по знания да е знаела предвсрително въпросите.

# 2 954
  • Sofia
Някой знае ли Диди Дрингова кой набор е?
69

Общи условия

Активация на акаунт