Звездни компромати - Януари'21

• 318 507
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Mediterraneo
Какъв порок в тази шарения? Има ли мъж, който ще успее да вдигне самолета сред този разкош?! На мен лично всякакво желание би ми спихнало на секундата, когато очите ми се сблъскат с това нещо.

# 3 106
  • софия
Тарти, ти си жена. Питай Пищова или някой новобогаташ дали самолетът не излита като полегне в 'жакузито до камината.

# 3 107
Дизайнерите, обичайно, правят това, което иска клиентът. Нищо лично, бизнес.
Явно не е утвърдено име или просто си е зле, като професионалист. Никой уважаващ себе си творец, няма да иска да се знае, че той е сътворил това.
Дори най-пищните желания могат да бъдат облечени в приемлива форма, стига да имаш познания, култура и вкус.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 18:16 от Tess d`Urberville

# 3 108
Tази къща, ако не е на някой цигански барон, главата си режа!
Идеално се вписва с циганските сватби и рокли в стил "Мечо от Омуртаг".
Скрит текст:

# 3 109
Товапне е ли къщата на онзи Биомет-а? Беше показвана такава кичозност в темите назад и тази ми прилича на нея.

# 3 110
  • Rock & Roll feeling ...
Ако някой е минавал по път през Констиброд, има доста къщи сходни на тази.
Всичките са на ромски барони.

Ето с какъв "честен и неуморим" труд са спечелени :
Скрит текст:

Това са мръсни пари, взети са с лошо, напоени с нечия болка и притеснение... Да си построиш нещо с такива пари,  ми е все едно сам да си туриш клетва. Алал им и лукса и всичко.

# 3 111
Къщата на Биомета имаше красив двор. На тази съседските й гледат в прозорците, могат да си говорят през терасите.

# 3 112
Не е на Биомета. На Биомета бароковата къщичка беше в Рибарица.

# 3 113
Не ми се връща назад, ама що си мисля, че този, който пусна линка, знае чия е къщата... Щото тая къща без името на собственика е по-скоро за имотните теми. Кажете сега на кого е Wink

# 3 114
Кактус, може ли с 2 изречения да кажеш за какво става дума в клипа, че не мага да пусна звук.

# 3 115
  • Rock & Roll feeling ...
Разказ на едно ромско момиче, как е продадена от семейството си ( по ромска традиция ) на един от костинбродските кланове. Изкарват "прехраната" си предимно с джебчийство. Тенденцията е снахите да се купуват освен с цел разплод и да бъдат обучени в занаята.
Та момичето от клипа разказва как е купена, как е тормозена и превърната в крадла, през какви побоища, връзвания и тормоз е преминала и пр. и пр.  Успяла е да избяга, но много не са. И тази "традиция" и "мироглед" навярно виреят и днес.
Винаги се сещам за нея и разказите й като видя охолните къщи в Костинборд, които масово са  точно на тези, за които говорят в клипа.

Между другото Азис е от Костинброд и майка му май е от кар(л)дарашите. Не знам, обаче дали тези са му рода.

# 3 116
Да не би да е на Митьо Очите тази къща и да е обявена за продан от прокуратурата, т.е. след запор? На него ми прилича релефа над камината.
Ето тук за Ало-мафията и Ветовските цигански барони
https://trafficnews.bg/traffic-tv/smaivasht-luks-parite-izmameni … otite-alo-139649/

# 3 117
  • София
Не е на Биомета. На Биомета бароковата къщичка беше в Рибарица.
Ваньо има нова къща в полите на Витоша.
https://www.instagram.com/p/CGNnWN_pU9V/?igshid=uldh3f6x5snx

# 3 118
Харесва ми  колко е светло! Просторно, с големи прозорци. Диванчетата не са мой стил, но другото е хубаво.

# 3 119
Ваньо е пич, евала, че помага на животни.

Общи условия

Активация на акаунт