Звездни компромати - Януари'21

• 318 512
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 165
Патрашкова  е оголила някой полилей от шукаритетната вила и си е нанизала герданче😃

# 3 166
Всеки път , като се изтипоса Патрашка в дневния аутфит насред седемдесетарския интериор, се питам кой е зад камерата и има нервите стоически да понесе тази еклектика...?

# 3 167
Патрашкова е много елегантна - страхотна бабичка !

# 3 168
  • Пловдив
Видяхте ли смешна Емилия като рапърка...?
https://youtu.be/3jUDGDTBuC8

Сега прочетох, че Криско щял да става баща отново.

# 3 169
  • Glasgow
Ние за Криско тук знаем от поне месец Simple Smile)))преди те да знаят сигурно Simple Smile
Погледнах инстаграм, за да видя Ирина, онзи пост за служител с Даун, дали все пак е наела, защото хората до които се допита, казаха, че нямат против (то реално служител с Даун ще ги облужи много по добре, няма да ги излъже, винаги се усмихва), и изненада, блокирана съм Simple Smile Никога дори не съм я коментирала, не я следя, ако излезе в общия фийд само
Нашите инфлуенсърки много интересно премахват всички, които не ги харесват, да е само тя с мед да я намажеш, Ирини Зикидис ме блокира, без никога да съм я коментирала, само лайкнах коментар, който я упреква (не беше права в поста си, възмущаваше се защо една майка споделила във фейсбук, че детето и починало, на самия ден, сякаш това било най-важно...няма как да държиш сметка на някого, особено на майка как ще си жали детето), наглото рускинче инфлуенсърка Капинотова ме блокира, нашата откачена инстаграмърка Гергана и тя, без да съм ги коментирала, просто явно висяха в темата за блогърите.

# 3 170
  • Варна
Стара снимка на Джей Ло, но аз не я бях срещала. Откакто е с този АРод, прекалява с някои аутфитчета.
Скрит текст:

# 3 171
  • Glasgow
Като абитуриентка от Ямбол на изпращането

# 3 172
Jokerr, а как точно разбират, че си ти, ако само са чели тук мненията ти?

# 3 173
Емилия да си пее попфолк баладите. Там е добра. Няма лошо, че пробва, но не ѝ се получава. Такова мрънкане, че все едно Андреа пее. И като са изпилили всички тия носове и надули джуки, думи нямам...

# 3 174
Скрит текст:
4 години масово аху-иху в НАТФИЗ, купончета, фехтовчица, суета, после излизат по ТВ и подсмърчат колко е зле положението в България с културата. Ами те лично повечето актьори какво са направили за себе си през годините, какво са вложили в образованието и бекграунда си? Нито езици владеят, нито са добре запознати със световната тенденция и история на театралното и филмовото изкуство. 4 години не са малко време човек да научи език, че и върху акцента да поработи, ако иска световна кариера. Иначе за Мария Бакалова съм сигурна, че никаква кариера няма да изгради в Холивуд и дълго време ще я гледаме по телевизията при Гала, Сашко и прочие трибуни. Първо, защото на световния пазар конкуренцията е голяма и в Холивуд всеки втори посещава курсове по актьорско майсторство и второ, Холивуд даде вече трите минутки слава на момичето от Източна Европа и търси своите следващи еднодневки. Защото там или си от школата на гениите, или си просто временно нужното "храстче" в декора за малко.
Щеше ми се България да бъде прославена с някаква стойностна роля, но стойностните неща не само в Холивуд, а и в света имат история, усилен труд и интелект в себе си.

Христо Шопов като Пилат Понтийски в Страстите Христови на Мел Гибсън?

# 3 175
  • София
Скрит текст:
4 години масово аху-иху в НАТФИЗ, купончета, фехтовчица, суета, после излизат по ТВ и подсмърчат колко е зле положението в България с културата. Ами те лично повечето актьори какво са направили за себе си през годините, какво са вложили в образованието и бекграунда си? Нито езици владеят, нито са добре запознати със световната тенденция и история на театралното и филмовото изкуство. 4 години не са малко време човек да научи език, че и върху акцента да поработи, ако иска световна кариера. Иначе за Мария Бакалова съм сигурна, че никаква кариера няма да изгради в Холивуд и дълго време ще я гледаме по телевизията при Гала, Сашко и прочие трибуни. Първо, защото на световния пазар конкуренцията е голяма и в Холивуд всеки втори посещава курсове по актьорско майсторство и второ, Холивуд даде вече трите минутки слава на момичето от Източна Европа и търси своите следващи еднодневки. Защото там или си от школата на гениите, или си просто временно нужното "храстче" в декора за малко.
Щеше ми се България да бъде прославена с някаква стойностна роля, но стойностните неща не само в Холивуд, а и в света имат история, усилен труд и интелект в себе си.

Христо Шопов като Пилат Понтийски в Страстите Христови на Мел Гибсън?
Георги Стайков в не един филм.

# 3 176
+ Христо Живков като Йоан.

# 3 177
  • Glasgow
Jokerr, а как точно разбират, че си ти, ако само са чели тук мненията ти?
нямам идея,блогърите, понеже не бях само аз, съфорумки обясниха,че блокират всички последователи на профила към темата,има си инстаграм профил, но Ирина 🤔🤔🤔

# 3 178
  • София
Ако знаете кой следвам в Инстаграм....
То не е за казване, нито е за тая звездна тема, но напоследък ми изскачат активности на две от тризначките, които вече се казват Hope и Faith, щото са лондончанки.
Та тия моми се снимат по гащи и с вдигнати потничета в последно време, явно в търсене на някой местен спонсор, за да оцелеят.
Обаче бая амортизиран вид имат....

# 3 179
  • Down south
Синът на Тайра Бенкс, не че знаех, че има син, бил вече на 5 години и говорел 3 езика? Испански, норвежки и разбира се, английски.

Общи условия

Активация на акаунт