Звездни компромати - Януари'21

• 318 524
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 135
  • Rock & Roll feeling ...
Ааа, ми аз вместо проста, мислех, че е Тъпа... Ясно.

Интересно, че Цвета разбра какво и каза Карадайъ
Joy и аз това си помислих.

# 3 136
  • Glasgow
И аз не помня оригинала тъпа или проста беше, но важното е, че те си се разбраха двамата🤣

# 3 137

Интересно, че Цвета разбра какво и каза Карадайъ
Joy и аз това си помислих.
А на мен ми хареса как добре поднесе топката музикантчето и председателят на ДПС я заби от воле

# 3 138
  • софия
Правилно мислиш - https://m.fakti.bg/bulgaria/482928-poznat-glas-nabal-sam-gi-s-20 … ci-premieri-audio

# 3 139
Aма  Вельов много активен депутат бил. Аз си мислех, че ще си седи кротко и ще си се хили там с обичайната му усмивка като на селски луд, а той за малкото време, в което успя да се отърка в политиката по случайност, демонстрира активност. Вельов депутат ми е един от любимите компромати на 2020.

# 3 140
  • софия
Вельов трябва да изплати костюмчетата, с които ходи няколко пъти да полага клетва и играе за място в листа. Видя, че има пари в тая работа.

# 3 141
Вельов се оказа рядко мазно леке.

# 3 142
https://www.youtube.com/watch?v=DH6XbCQYBAw
Мария Бакалова има сериозни пропуски в английския си език и си личи, че май през целия си живот изобщо не е учила този език. С такива плоски познания не в Холивуд, ами и в прост кол-център в България не се пробива.
Добре че я питат едно и също и има заучен репертоар
с много I was like...he was like...I was like и много мимики, защото думи не достигат.
А грешчици като "we listen some music", "Eastern Europeans hasn't been" не се допускат от хора и с начално ниво.

# 3 143
Май малка част от българските актьори наблягат на чуждите езици Thinking

# 3 144
Аз пък не мисля, че трябва да сме толкова критични към Мария Бакалова. Вкрайна сметка от днес за утре става известна, започват да я канят в предавания, предполагам че се притеснява. Аз самата работя на английски от години и ако се наложи разговор с много високопоставени хора се притеснявам, забравям думи. Когато не ти е майчин език и особено ако усвояването на езици не е е сред такантите ти..... а да не говорим че както и да се изрази Мария Бакалова бледнее пред неграмотници като Карди Б, родени и отрастнали в Щатите, така че не мисля, че на някого (освен на нас) му правят впечатление грешките ѝ.

# 3 145
4 години масово аху-иху в НАТФИЗ, купончета, фехтовчица, суета, после излизат по ТВ и подсмърчат колко е зле положението в България с културата. Ами те лично повечето актьори какво са направили за себе си през годините, какво са вложили в образованието и бекграунда си? Нито езици владеят, нито са добре запознати със световната тенденция и история на театралното и филмовото изкуство. 4 години не са малко време човек да научи език, че и върху акцента да поработи, ако иска световна кариера. Иначе за Мария Бакалова съм сигурна, че никаква кариера няма да изгради в Холивуд и дълго време ще я гледаме по телевизията при Гала, Сашко и прочие трибуни. Първо, защото на световния пазар конкуренцията е голяма и в Холивуд всеки втори посещава курсове по актьорско майсторство и второ, Холивуд даде вече трите минутки слава на момичето от Източна Европа и търси своите следващи еднодневки. Защото там или си от школата на гениите, или си просто временно нужното "храстче" в декора за малко.
Щеше ми се България да бъде прославена с някаква стойностна роля, но стойностните неща не само в Холивуд, а и в света имат история, усилен труд и интелект в себе си.

# 3 146
А, Honey, чешем си езиците. Убедена съм, че ако й се наложи (за някоя нова роля там), бързо ще напредне с подходящия учител.

# 3 147
  • Down south
А защо се разрешава на такъв човек да е такааа позиция и да управлява един народ ???
Кукли на конци, както той, така и Камала.  Управляващата е "партията" Close
Господ да ни е на помощ.

# 3 148
Четох интервю с режисьора на филма Снимка с Юки, който обясни, че избора на актьор за главна мъжка роля е бил изключително лимитиран и сведен до 2, единия от които е бил Руши Видинлиев. Оказало се, че няма БГ актьор, който да говори добре английски и да стои свободно пред камера. Очевидно не инвестират в знания, но иначе самочувствието им е до небето.

# 3 149
  • Варна
Е не е вярно. Димитър Маринов е много добър актьор. Имаше и още един, който живее и снима в щатите, но му забравих името... Сетих се Велизар Бинев, а и Мишо Билалов.

Общи условия

Активация на акаунт