Звездни компромати - Януари'21

• 318 475
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Варна
Зазяпах се в профила на тази Цвети и гледам тази снимка, която явно е от НГ:
https://www.instagram.com/p/CJeE7xFhG--/
Застинали като мумии, еднотипен грим, еднотипни корекции, няма настроение, няма нищо. Грам емоция няма , само една от тях има някаква наченка на усмивка. И писали весело посрещане. Всичките тези жени не ми изглеждат много в хармония със себе си, по-меко да се изразя.
Малеее, ламята Спаска дето яде филии с лютеница Олинеза от едноименната реклама, не е ли онази в ляво, със синята рокля?!?!
Същата страшна уста и физиономия!!!

# 3 256
Хехе, приятел го е шернал във ФБ Simple Smile
Сечкова и Б. Борисов:
https://fb.watch/3l1kcdmnhG/

# 3 257
Ха, влюбили. Къде съм го написала! Мит на ССФ е, че техните мъже не заглеждат такива кифли и ги намират за грозни и нелицеприятни.
Това, че ги гледат, не означава, че ги харесват или умират от желание да ги вкарат в леглото!
Ами то и да умират от желание "обикновените" мъже, няма да им се получи и с гледането ще си останат. Такива момичета, както знаем, търсят красотата на отношенията в портфейла.
Аз вярвам, че са кършили вратове. Никой не твърди, че е невероятна красавица (тя и хубава не е за мен), но слаба, висока, руса, млада, поддържана и добре облечена, със самочувствие. Колко пък да им трябва на мъжете, за да зяпат?

# 3 258
Обикновено само чета и рядко се включвам, в която и да е тема, но понеже се обсъжда в последните дни актрисата от Борат 2 и като човек, който работи в кино индустрията, реших да напиша някои неща. Извинявам се ако се получи прекалено дълго. Не харесах филма и не защото не съм успяла да разбера смисълът му, както някой беше написал тук. Смятам се за достатъчно интелигентна. Първият филм беше по-добър и по-забавен, този се оказа прекалено вулгарен за моя вкус, с не особено оригинални идеи и очевидна политическа насоченост. Въпреки това момичето се е справило много добре. НО това не означава автоматично, че щом е българка трябва да я превъзнасям и ако не го правя, значи и завиждам и не мога да се радвам на чуждия успех. Гледала съм няколко нейни интервюта и не ми допада, говори със заучени фрази и клишета, много маниерничи, опитва се да изглежда много "cool" и "humble", но фалшивее. За разлика от нея, Катерина, която е приета в Пекинската академия ми хареса изключително много. Толкова земна, чаровна, интелигентна и много красива.
И за да няма после изненадани, Мария не само ще бъде номинирана за Златен Глобус, но и най-вероятно ще го спечели. И то срещу Мерил Стрийп. Вече си представям статиите на нашите измислени журналисти, как я е победила и едва ли не, значи е по - добра актриса от нея. Без повечето да си дадат сметка, че The Prom не постигна успех нито сред зрителите, нито сред критиците. Или че комеди категорията не била толкова слаба от години.
За Мария пандемията е от голям късмет. Наясно сте, че почти всички филми претенденти за този сезон бяха отложени. Иначе нямаше да има никакъв шанс името й и възможна номинация за Оскар да се споменават в едно изречение. Дано осъзнава това и не се взема твърде насериозно, защото бързо ще я приземят.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:00 от bozhilovaa

# 3 259
Според мен дори да допуснем абсурда Бакалова да е номинира за Златен Глобус, няма шансове срещу Ана Тейлър Джой в Ема и Мерил Стрийп, която може да бъде номинирана не само с Prom, но и с Let Them All Talk.

# 3 260
Аня, която ми е любимка, беше повече от страхотна като Ема, но има вероятност да не получи номинация за този филм, тъй като Глобусите много рядко номинират двойно. От телевизионната страна ще бъде номирана за Гамбита и е почти сигурно, че ще спечели (ще бъда много щастлива).

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:32 от bozhilovaa

# 3 261
  • София
В соц. мрежи ми изникна реклама на Анджи Касабие, готвела здравословно и продавала. Стана ми интересно да видя какви цени си е измислила, но друго привлече внимането ми... Доктор, според нея, се съкращава "др." (горе в страницата), "Ви, Вас" един път е с главни, друг път - не, а част от описанието е следното: "За Вас, които сте много ангажирани и не можете да приготвите сами индивидуалния Ви хранителен режим, ние предлагаме нашити дневни менюта. Кухнята на Енджи ви доставя..."
Защо като са решили да правят нещо, не го изпипват, всеки път се питам?

# 3 262
  • София
Според мен сериите Пристигане в Америка на Коен са супер.

# 3 263
Мини сериалът на Коен Who is America? прави това, което Борат от много усилия за сензации не успява. В сериала се засягат пак по цинично-комичен начин социални теми, характерни за Америка. Но Борат 2 просто е преувеличен и е повече за фенове на кринджа.
bozhilovaa, права си, че за Гамбита Ана ще отвее всички. И да, има логика така да не е номинирана за Ема.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:17 от Questar

# 3 264
От телевизионната страна ще бъде номирана за Кралицата на Гамбита и е почти сигурно, че ще спечели (ще бъда много щастлива).
"The Queen's Gambit" не се ли превежда "Дамски гамбит"? Аз поне така го знам дебюта в шаха. Иначе актрисата наистина беше страхотна там.

# 3 265
  • София
Да, права си за заглавието.
Гамбитът още не съм го гледала. Започнах го, но бях уморена и не ме грабна. Ще му дам шанс може би утре.

# 3 266
bozhilovaa, няколко неща.
Поведенията на Мария Бакалова и на Катерина няма как да се сравняват, защото двете действат на различен пазар. Мария се държи така, защото това се очаква от нея в САЩ, там трябва да си cool, освободен и много звезди говорят със заучени фрази. От друга страна, чертите на Катерина я правят перфектна за Китай и народопсихологията на хората там. И обратното - в Китай на Мария щеше да се гледа с лошо око, а в САЩ Катерина щеше да потъне в нищото.
Относно наградите - твърдиш, че работиш в кино индустрията. Щом е така, значи би трябвало да си наясно, че от поне 15-20 години наградата не винаги я взима най- талантливият, най-добрият. Вече е въпрос И на политика, на това в какви времена живеем, на късмет, контакти и на ужасно много лобизъм. Та Мария, ако вземе награда, която по твое мнение не заслужава толкова (не съм гледала филма и и не споря, не коментирам играта й), няма да е нито първата, нито последната.

# 3 267
  • София
Поли Генова явно е решила да залага на доста провокативен имидж
Скрит текст:

# 3 268
Всички тези филми на С. Б. Коен са пълна простащина и та@ак. Просто тези лицемери хамериканците им се кефят, защото не са свикнали на директна простащина. И в негово лице го намират за изключително смешно и забавно хи хи хи. Това е като дете в детската градина да каже мръсна дума и цялата група се залива от смях.
Ужасни са му филмите, с гротескни сцени, тела, сценарий. Брутална и откровена простотия и простащина, грозота, облечена под формата на киноизкуство.

"Дамски гамбит" много харесвам. Много смислен сериал, а главната актриса е топ харизматична!

# 3 269
  • София
Май не го харесват много в щатите.
На мен ми е смешен.
Покрай тази тема загледах черешката на тортата и Слави ми стана симпатичен. Ще му дам един последовател да го добута до милион.

Общи условия

Активация на акаунт