Звездни компромати - Януари'21

• 318 471
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 225
ЯЯЯ ма тя Опрето все пак е била 50кг някога. Никога не бях я виждала толкова слаба.

# 3 226
Тази снимка от минал век е най-вероятно, за да послужи за доказателство, че хаджи Нено някога е била слаба.

Фучеджиева не е ли уточнила, че в САЩ е била продавачка и най-вероятно е стояла до някой артикул, който е бил загледан от споменатия?

А Гала е тръгнала да се обяснява за своето коте ли? (За да предам на Валери Божинов питам...)

# 3 227
  • Rock & Roll feeling ...
Ама Нона на тази снимка е цвете, спрямо това на което е способна Trollface

Опра има хор. проблеми, дълго време е била на терапия, имала е проблем със забременяването ... Та при нея повече е за коментар, че не се облича адекватно спрямо конкретните си килограми, а не толкова, че е пълна...

# 3 228
Правописа и пунктоацията няма да коментирам...
Я, пак? Wink

Малкия Сантяго, но този път с баща си Хосе Бастън:
Скрит текст:

Бекъм:
Скрит текст:

Ето още стари снимки на двете от "Търси се". Слаби са били, но както вече се каза - не се коментира това, че някой е напълнял, а с държанието на този някой.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 00:44 от Ice Queen

# 3 229
На Фучеджиева целият й живот в САЩ е измислен, както и на повечето, които като се върнат в България и разказват приказки от 1001 нощ. Фучеджиева се хвалеше, че е работила там в много скъп бутиков бижутерски магазин, че и мениджър по едно време се изкара...
Интересно защо не стои в САЩ, а дойде в България да ни доказва колко е напред в материала. Хора, които са имали шанс да са в Щатите и се връщат тук, са едни от най-големите лузъри. Патриотичните приказки и дрънканици за родината са просто прикритие зад което скриват неуспеха си.

# 3 230
  • Sofia
Правописа и пунктоацията няма да коментирам...
Я, пак? Wink
Я, пак Sunglasses
Пепел ми на клавиатурата! И аз до Опра се нареждам!

# 3 231
Пак Андреа
Скрит текст:

Не споменава нищо за камилите

И Софи Маринова

# 3 232
На мен шефът на Биомет ми е много симпатичен с това, че се грижи за животни. Какво значение има ботокса му, ако е човечен?
Нищо човечно не виждам в биомета и факта, че си е купил 6 скъпи породи кучета и се гаврят с жена му обличайки ги като кукли. Ако човек обича животни, ще осинови изоставени в приюти и ще им осигури нормален живот като за куче, а не да ги облича като клоуни, да ги сапунисва и парфюмира и да се снима с тях. За мен това е подигравка с животинчетата.

# 3 233
  • София
Зазяпах се в профила на тази Цвети и гледам тази снимка, която явно е от НГ:
https://www.instagram.com/p/CJeE7xFhG--/
Застинали като мумии, еднотипен грим, еднотипни корекции, няма настроение, няма нищо. Грам емоция няма , само една от тях има някаква наченка на усмивка. И писали весело посрещане. Всичките тези жени не ми изглеждат много в хармония със себе си, по-меко да се изразя.

# 3 234
  • Rock & Roll feeling ...
Обсъждания гаф на Никол Ст., тук на 7 мин ( 7:10 ) https://www.youtube.com/watch?v=MDGAPvdApxI

Според мен извадиха гафа от контекста. Никол не е казала, че Гала е от времето на ВСВ, друго искаше да каже, макар и да не намери  точните думи.

Правят ми впечатление новите зъби на Константинов. Преди като говореше не се виждах горните зъби, сега белеят ала Рос ...  Усеща се лека неестественост.

# 3 235
Софка с шаблон ли си прави тези вежди? Поне малко ги е изтънила, че предния път бяха бая дебели гайтани.

# 3 236
  • Враца
Аз не знам тия момичета, защо така си обработват тия снимки. Коментирана Цвети на живо изглежда в пъти по-добре и мога да твърдя, че е доста впечатляваща. Около 20 присъстващи мъже на едно частно събитие им изпопадаха ченетата. Това го казвам без да преувеличавам. А жените я гледаха доста злобно. Напудрена е и с някоя и друга корекция, но определено има нещо в нея красиво и чаровно. Но това само на живо, на снимките е като всички останали.
Ако е била полугола, съвсем нормално да я заглеждат. Сексапилът не е това което е изложено на показ, а това което не можеш да скриеш облечена и в чувал.

# 3 237
Един и същ артикул на рафта, в различен размер са Биометка&Со.

# 3 238
  • София
А тази Марина Мицуч чия жена е?

# 3 239
Матю Пери и куче

Скрит текст:

Скрит текст:

Не мога да повярвам колко е остарял и то не хубаво  Sad

Общи условия

Активация на акаунт