Звездни компромати - Януари'21

• 318 483
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 210
Днешната рожденичка - Опра Унфри (Oprah Gail Winfrey), става на 67 год.  Balloon
Да е жива и здрава!
Скрит текст:

С партньора си Стедман Греъм

Доведената дъщеря на Камала Харис - Ела Емхоф/Ella Emhoff вече е част от IMG Models newsm78
Скрит текст:

Емили Ратайковски, дори бременна, не може да астане облечена
Скрит текст:
Е ,тази за втори път ли е бременна?Защо съм останала с впечетление,че вече роди

# 3 211
Нов баровски дом има кралят на тв чалгата и татуиран политик Слави Трифонов. Това разкри последната му официална любовница Мартина Джорджевич, която му прави компания вече 5 години. Тази за първи път я чувам.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zhenata-do-Slavi-Trifo … vno-gnezdo-104498

# 3 212
Биомета и Цвети са си като джендъри и двамата, тя тайландски опериран, а той просто гей. Не ги знам каква двойка са в този кучкарник. Странни са много.

# 3 213
Но са си лика прилика

# 3 214
  • София
А този като е гей, защо не се показва с мъже, ами е с тази Цвети? Гейството отдавна не е срамно. Дори носи дивиденти.

п.с. Ако имам шеф с напомпани устни и опънато до болка лице ... ще се пръскам от смях и няма да мога да свърша нищо полезно. Сериозно - не бих работила за/с хора, които видно имат сериозни проблеми.

Той преди 15 години си беше нормален, само малко нервничък и кресливичък, но после какво му стана, не знам. Цъфна му бизнеса в Испания, рязко забогатя и те така!

# 3 215
  • До сърцето...
Е ,тази за втори път ли е бременна?Защо съм останала с впечетление,че вече роди

Кога е родила? Тя обяви бремеността си есента (ноември мисля).

# 3 216
На мен шефът на Биомет ми е много симпатичен с това, че се грижи за животни. Какво значение има ботоксът му, ако е човечен?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 02:09 от Barbarella*

# 3 217
И на мен са ми симпатични поради този факт .

# 3 218
  • Пловдив
На мен пък не.

# 3 219
  • при моите любими
Аз не знам тия момичета, защо така си обработват тия снимки. Коментирана Цвети на живо изглежда в пъти по-добре и мога да твърдя, че е доста впечатляваща. Около 20 присъстващи мъже на едно частно събитие им изпопадаха ченетата. Това го казвам без да преувеличавам. А жените я гледаха доста злобно. Напудрена е и с някоя и друга корекция, но определено има нещо в нея красиво и чаровно. Но това само на живо, на снимките е като всички останали.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:38 от cydonia

# 3 220
Алексиев не е гей и е свестен човек.

# 3 221
  • In The Middle Of Nowhere
На мен направо ми стана забавно с това едни казват, че е гей, други, че не е.
https://m.youtube.com/watch?v=Ynp9JG4pL9E Тук едно интервю намерих с него. Много нормален си е изглеждал, защо му е било да придобива вид на роднина на Фончо 2?...

# 3 222
Натрупал пари човекът и решил малко да се потунингова, обаче не са се получили нещата. Многото пари объркват хората, на които мозъците им не са подготвени да боравят правилно с тези пари.

# 3 223
Явно е изкарал тежка критическа Ваньо.
И аз знам, че определено не е гей, а Цвети беше ръководител на автобусните превози, не е някоя празноглавка. Какво изчаткаха тези хора незнам.

# 3 224
  • Sofia
Не е особено звездно, но да споделя. От много време се каня да си направя един фейсбук тур из профилите на бг... да кажем популярни личности.
Първо не успях да дочета поста на нашата Опра, в който уж да поздравява колегата Меги, пък някак имаш усещането, че е толкова надменно и лицемерно цялото редене на думи и тяхната "заедност". Правописа и пунктуацията няма да коментирам - да речем, че е била емоционална и е бързала да се изкаже. Някъде в зората на тяхната кариера
Скрит текст:
После - научавам интересен факт от битието на Милена Фучеджиева, че някъде през 90- те Лари Кинг съвсем открито я е заглеждал. И се зачудих защо чак сега като се спомина човекът съобщава този селебрити факт от битието си. Нямаше снимки - за радост на аудиторията.
Предпоследно прочетох, че Гала все пак е влязла в обяснителен режим, в писмена форма, за котето и раницата. Явно й пука все пак, въпреки че твърдеше обратното в ефир.
Чакам с нетърпение да се чуе Николчето от понеделник какво е замислила.
Накрая Нона - депутат, загадъчно показва презрамка на сутиен. Тук няма какво да се добави в думи
Скрит текст:
Приключих с идеята си на този етап. Достатъчно ми беше.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 00:45 от Child of June

Общи условия

Активация на акаунт