Звездни компромати - Януари'21

• 318 488
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 195
Тази Цвети и нейния мистър Биомет в дневната ли си паркират автомобила?
https://www.instagram.com/p/CIxteTbA6nG/

# 3 196
Този Биомета има ли деца? От Цвети знам, че няма, но от предишен брак или връзка?

# 3 197
Шоурум вместо гараж, защото колата един вид е като скъпо бижу, което трябва да е на показ и да е част от интериора.

# 3 198
Биомета не е ли на другия бряг? На мен на такъв ми прилича.

# 3 199
На другия бряг е!

# 3 200
  • София
Разбира се , че е.
Цвети скоро ми излезе във фейсбук -някакъв архив от откриването на кучешкия бутикът, доста е различна.
А къщата вади очите на влизане в Бистрица.

# 3 201
  • Варна
+ Христо Живков като Йоан.
Станислав Яневски като Виктор Крум в Хари Потър. Simple Smile

# 3 202
# 3 203
Диди Дрингова туку що се изцепи, че Дидо от Д2 е нейният рок&рол идол. Къде забрави мъжа си? Май тая вечер няма да се прибира у дома си.

# 3 204
  • София
И произведение на изкуството 😀

# 3 205
  • София
Тази Цвети и нейния мистър Биомет в дневната ли си паркират автомобила?
https://www.instagram.com/p/CIxteTbA6nG/
С цената на автопарка му, трябва в спалнята да си ги паркира 😂 да си ги наглежда.

# 3 206
Биомета, да ме прощава, но не бих го приела като сериозен бизнесмен, нито пък шеф. Всеки има личен живот, но дне ми вдъхва респект да го гледам как си прави селфита като 15 годишна кифла в огледалата или показва мускули (?). Последните с въпросителна, защото според мен си обработва снимките.

# 3 207
Някои хора имат толкова празен живот, чиито единствен смисъл е да се покажат, да демонстрират финансови възможности, защото умствени определено им липсват. Толкова е тъжно да си богат единствено с пари..

Всички тези момичета, с нарисувани нови лица, които са се продали на разни чичковци заради маркови парцалки.. Са толкова жалки. А не са една или две

# 3 208
  • До сърцето...
Днешната рожденичка - Опра Унфри (Oprah Gail Winfrey), става на 67 год.  Balloon
Да е жива и здрава!
Скрит текст:

С партньора си Стедман Греъм

Доведената дъщеря на Камала Харис - Ела Емхоф/Ella Emhoff вече е част от IMG Models newsm78
Скрит текст:

Емили Ратайковски, дори бременна, не може да астане облечена
Скрит текст:

# 3 209
А този като е гей, защо не се показва с мъже, ами е с тази Цвети? Гейството отдавна не е срамно. Дори носи дивиденти.

п.с. Ако имам шеф с напомпани устни и опънато до болка лице ... ще се пръскам от смях и няма да мога да свърша нищо полезно. Сериозно - не бих работила за/с хора, които видно имат сериозни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт