Звездни компромати - Януари'21

• 318 471
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 240
  • На топло
Аз не знам тия момичета, защо така си обработват тия снимки. Коментирана Цвети на живо изглежда.....Около 20 присъстващи мъже на едно частно събитие им изпопадаха ченетата. Това го казвам без да преувеличавам. А жените я гледаха доста злобно. Напудрена е и с някоя и
Така се създават митове и легенди😂
Всички мъже се влюбиха на мига, а жените гледаха злобно🤭
 Пълни глупости.

# 3 241
Ох,на Матю много му хубаво кучето,за разлика от него Simple Smile

# 3 242
  • Sofia
А тази Марина Мицуч чия жена е?
В кое реалити беше,в Къртицата или ББ?
Лютеница рекламира напоследък...
Много джукеста се е направила 🧐

# 3 243
В Къртицата.✌🏼

# 3 244
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тази Цвети гимнастичката ли е или ?

# 3 245
  • при моите любими
Ха, влюбили. Къде съм го написала! Мит на ССФ е, че техните мъже не заглеждат такива кифли и ги намират за грозни и нелицеприятни.

# 3 246
  • София
Ха, влюбили. Къде съм го написала! Мит на ССФ е, че техните мъже не заглеждат такива кифли и ги намират за грозни и нелицеприятни.
Това, че ги гледат, не означава, че ги харесват или умират от желание да ги вкарат в леглото!

# 3 247
Бас ловя, че въпросната на живо няма нищо общо с инстаграм. Освен това, в YouTube, с лопата да ринеш клипчета преди и след грим, с впечатляващи преобразявания. Толкоз за невероятната красота.

# 3 248
На мен шефът на Биомет ми е много симпатичен с това, че се грижи за животни. Какво значение има ботокса му, ако е човечен?
Нищо човечно не виждам в биомета и факта, че си е купил 6 скъпи породи кучета и се гаврят с жена му обличайки ги като кукли. Ако човек обича животни, ще осинови изоставени в приюти и ще им осигури нормален живот като за куче, а не да ги облича като клоуни, да ги сапунисва и парфюмира и да се снима с тях. За мен това е подигравка с животинчетата.
Неподготвена се изказваш. Човекът поддържа финансово приюти за животни.

# 3 249
Кучетата му изглеждат щастливи, пък нека ги облича като играчки.

# 3 250
# 3 251
Деми е като антиреклама на мезоконци.

# 3 252
  • София
Тя наистина ли така се е обезобразила или е някакъв тип грим за ревюто?

# 3 253
Алекс Петканова беше при Мондьо.
Не се развеждат.
Но от нещата, които каза, ми се струва, че и това ще стане.

# 3 254
И аз я мернах Петканова. Много филтри се ползват в това предаване, ужасна работа.

Общи условия

Активация на акаунт