Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 058
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ама как? Anguished  сефте чувам за такава банка...и кой ще доде днес? Simple Smile

Мойта слабост Тета де е? Явно е грабнала сурвачката и се изгуби по пътя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
Съседите за вноската ли да сурвака? Joy
Обмислям да отворя буркан с "Нутела"... Relaxed

# 62
Извинете, но пак ще досаждам

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 16:52 от Сирос

# 63
Моят любимец! Сирос, много му се радвам, ама на теб май не ти е много радостно с него. Разкошен е.

Поспах малко, ММ изведе малката да карат колело, даже нон-стопа до нас, от който традиционно си вземаме кафе за на крак, днес почива.  Направих си едно мляко с нес в къщи и съм седнала на пейка, се радвам на слънчицето и цъкам във форума. Хич не е на добре това пролетно време през декември и януари, пусто професионално изкривяване, мисля си за есенниците, които си искат сняг през зимата. За сушата няма да коментирам.

# 64
Честита нова година и от мен!
Пожелава на всички много здраве и поводи за усмивки през новата година.
Рядко пиша тук, защото чувството ми за хумор, не е толкова добро и съм с две леви ръце в кухнята. Списъка с нещата, които не мога да готвя е безкраен, а тези, които мога да правя се броят на пръстите на едната ръка. Не се класирам по никоя линия в затвореното ви общество.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама като ви чета винаги ме забавлявате. Благодаря много на всички за това. Hug
Дари коя е тази твоя банка, че да се прехвърля на нея? Може и на лична. Всеки път като трябва да ходя до банката правя малоумни гимнастики, защото нейното работно време съвпада с моето и почива, когато почивам и аз.

# 65
  • Пловдив
Сирос, тва не е коте..налЕ? Туй човек... Царствено стои на дивана.

# 66
Банките в моловете работят 365 дни годината.

# 67
  • софия
Чебурашка, клоновете на банки,които се намират в молове, са с работното време на мола. Демек всеки ден. Поне в София е така де,не знам във всички градове ли,но предполагам,че да.

# 68
Аз заредих хладилника , като взех половината неизяснено от снощи от майка ми Wink
Винаги 1.1 ми се струва един много дълъг ден Wink

# 69
Кам, обичаме си го такъв... дзвер.
Мисте,  тя фотосесията  беше дълга. С уиски, с вино, не мръдна добичето половин час. Само ни гледаше с отвращение. А и царствено де Joy

# 70
Сирос, това е боса на мафията. Уникален ти е котарака.

# 71
Пфффф..тоз тюфлек..като султан лежи на миндера Joy и как гледа само....някоя нощ ще ви прережи гърлата...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
  • Оптимист по принуда
Прекрасен е. Heart Eyes

# 73
Ауууч, много люто гледа Киликандзеро! Какво сте го ядосали, а? Да взема да ти пратя сьомгата да го умилостивиш, ма тя е с подравки, няма да я хареса. То и ние не я харесахме. Ще дебна кварталните котки, да им я дам, да не я мятам в контейнера.

# 74
Уинд, то няма по -  блудкаво нещо от сьомга. Ние не я харесваме, та киликандзерот... От нашата храна яде само маслини и хляб, понякога дроб, но ако е от турския ресторант. Принц бе, принц.
Готви ми се нещо, писна ми да седя само. Не ми дава мира вчерашното недоразумение.

Общи условия

Активация на акаунт