Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 024
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 525
  • Euskal Herria
А, таман по темата ей сега ми излезе във фейса:

Grinning

# 526
Гледам..основно фалангите упражняАте Joy...по клавиатурите, м...

# 527
  • Пловдив
Ай, при нас  е дъжд се сипе из ведро, че и гърми и святка все едно е пролет.

Тет, ми пак е спорт Wink

# 528
Чироз,кърти Тодор! Някъде бях чела,че трябва да се взема пример от котките.Как почиват,как стават,как се разтягат.Твоя е моя пример!

# 529
Туй време не е нормално! Вали като из ведро, гърми и святка...
4 януари, ве!!!! 🤔🤔🤔🤔

# 530
И аз напраИх гимнастиката. Вдигнах от лежанка капака на кутията със сладки. Д**ба коледните сладки и тях трябва да ги дояждам. Начии от утре спирам захарта.

# 531
Колкото пъти отворя шкафа с провизиите, толкова пъти виждам колко много шоколад има да се яде Sad А това е без да сме ходили по гостита, да сме разменяли подаръци с много хора. Само от братовчед ми, кръстицата на големия и брата на мъжът  ми.. Но този път трябва по-навреме да се очистят, че тая година къмту юли намерих миналогодишните.

# 532
Туй време не е нормално! Вали като из ведро, гърми и святка...
4 януари, ве!!!! 🤔🤔🤔🤔
Мани, преди малко излизАх в пороя, да прибирам голямата от тренировка. На моменти на градушка го обръщаше. За гръмотевиците няма да кажа нищо.

Сега се връщам да ви чета, че днес, както е казала Тета, много сте си упражнявали фалангите по клавиатурите.

# 533
Пийк, аз дарявам всичко сладко след празниците на учителите в близкото училище до нас. Не държа изкушения и всичко дарявам.

За подхванатите теми с кг и режими ще си замълча.

# 534
Тук ли говорихме за детенце, което не искаше нищо за Коледа, освен една плюшена калинка?

# 535
И тук вали като из ведро. Преди малко нещо изтрещя, почудих се какво Rolling Eyes вий гимнастиката сте започнали Stuck Out Tongue Closed Eyes

Крем-супата по рецептата на Сирос е готова. Ммм, много вкусна стана. Благодаря казах ли? Simple Smile Утре ще направя и крутони.

# 536
Не знам, аз шоколад не ям отдавна, та не ме изкушава почти никакво сладко. Имаше период в който ядях само пържоли и салати, щото бях делегирала готвенето на БНД и тогава свалих 15кг за два месеца.
Кат забременях бях 57кг някъде, сега съм 53 та не се оплаквам Grinning
Оплаквам се от безсъние и умора в едно, май креватни тренировки ми липсват Grinning

# 537
Балонче и на тях ще им дойде времето. Пожелавам талантлив и раздаващ се треньор Blush

# 538
Елиф тези дни или ти си се вселила в мен или аз в теб. Вчера тъкмо направих кекс с ябълки и после чета, че ти ще правиш. Днес за лещата- същата работа. Менюто ни е еднакво. Направо идвай на гости най- добре,  като ти се дояде нещо, има голяма вероятност вече да съм го приготвила.
Гимнастиката я проведох в кухнята- в 20 ч. , за бицепси- 50 гр.първо с лявата, после с дясната ръка, гребане с вилица на касапско сирене, сланина и накрая на тренировката една леща и се изморих.
Сиси, и аз съм в тази група с Хаши/редактора много правилно поправя Хаши на Хари, това е името на причината, довела до него/. Появи ми се след голям стрес в предната връзка- преди 5 години. Наистина няма сваляне, каквото и да правиш. Много, много трудно се случват нещата.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 23:37 от Sunnyhobi

# 539
Изглеждаш прекрасно! Млада и хубава🙂
Еееех, нека съм на твоите години...

Общи условия

Активация на акаунт