Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Привет на всички.
Благодаря за превода на 36-ти епизод.
Благодаря и на вас за всички постове, най-редовно ви чета.
Пожелавам на Неслихан бързо оздравяване, защото когато сме здрави, всичко останало се подрежда.
От новината за Туба направо съм ... За това нещо се изисква огромна смелост и професионализъм - очакванията и рискът са големи. Браво на Туба, че се е съгласила да участва. Приятел в нужда се познава.
Изчетох предположенията ви за новата героиня, но на мен, като че ли, ми се иска това да е въпросната сестра на Кахраман. Ако е така, да видим как биха се развили събитията. Нека първо да има сблъсък между двамата и после да се появят чувствата.
Важното е, че отново ще гледаме тази прекрасна екранна двойка Туба - Енгин. Пожелавам им успех.
На всички вас - приятен и спорен ден.

# 677
Добро утро,

Благодаря за превода!:bouquetf:

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 678
  • Пловдив

Здравейте, добро утро на всички.
Асистентчето се изненада и то. Защо и  какво прави Санджар...

Момичета, имаме преведен епизод. Да си го изгледаме, да си го коментираме. Знаем, че е преходен. Знаем, колко труд са положили целият екип при заснемането му. Тъжно е от разделите винаги, но и новостите ни дават надежда.

Нашите Санджар и Наре - никога няма ги да забравим. Любовта им, болката им.
Тази снимка, както писаха, че е достойна за картина в Лувъра говори много.
Енгин и Неслихан - актьори от класа.
Животът продължава.

# 679
  • Варна
Дъщерята на посланика - еп.36 с бг субтитри[/url]

Благодаря за превода Two Hearts Flowers Hibiscus

# 680

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и спокоен ден!
Животът продължава за всички -  за нас, за другите, за още по-другите, както и за екипа на "ДП". Не зная дали този 36 епизод може да се счита за финален на 2 сезон /би трябвало да е така/но зависи от намерението на СЦ как да продължат историята. Дали им трябва още време да завършат започнатите сюжетни линии, кои биха продължили и така.
През цялото време досега все исках някакви послания - накрая си ги получих и то по болезнен начин.  Знаете и какви очаквания имах от развитието на някои образи. Всъщност това да очакваш нещо добро и хубаво е  вътре във всеки човек, нормално е. Но невинаги нещата се случват.
Когато това е в реалния живот - боли, тежко е. Всеки сам си знае какво му е и как ще се справи.

Ние обаче гледахме една измислена история, такава каквато ни я разказаха първо ортилерките, после ще я "продължат"  и новите СЦ. 
Изгледах серията с руски превод, а нощес моментите които ми бяха важни и с български - за което благодаря на екипа Two Hearts

И доста мислих за всичко което видях и чух в последната серия.
Послания - имаше. Толкова много. Всеки сам ще си види и разбере.  Ако успее естествено.

Направо се възхищавам на новите СЦ, техническия екип и  актьорите - най-вече на Енгин, който беше в центъра и с енергията и професионализма си   успяха да се справят с колапса в проекта.
Как и колко са снимали - Ейлем го сподели. Колко им е било трудно и това каза. Благодари на всички, които денонощно са работили в името на нас - зрителите, за да може да има 36 серия и то в срок.
Два пъти преработван сценарий, два пъти заснета серия и то за броени дни - това е наистина супер професионализъм.

Радвам се, че към екипа на "ДП" ще се присъедини Туба. Явно е взела решение много бързо, но това е да си приятел и да подадеш ръка за помощ.

Пределно ми е ясно, че вече ще гледаме нова история - историята на един самотен баща и дъщеря му.
Да видим как ще се подреди животът им оттук - насетне. И пак съм в същото очакване - за добри и хубави неща.

Но какво  си мисля за финала на серията.  Това, което видях ми даде отговор на някои въпроси от реалността. Ще кажа само - доста умело използвани метафорични средства. Който от зрителите разбрал - разбрал. Продължаваме напред.

# 681
Неслихан се е върнала на петия ден от 10-дневния си болничен в Мугла, за да заснеме сцените си, но отново е почувствала  неразположение и не е била в състояние да работи.
Лекарят й е настоял да се прибере в Истанбул.
До пристигането й в Мугла сцените без Наре са били заснети и екипът е бил в тридневна пауза.

Ураз ще напусне до 1-2 серии.

При продължението на сериала няма да има скок във времето.

Мениджърката на Неслихан е отрекла слуховете, че тя ще се снима скоро в интернет сериал.
Имала е такова предложение, но не го е приела.

Инфо от Бирсен

# 682
Неслихан се е върнала на петия ден от 10-дневния си болничен в Мугла, за да заснеме сцените си, но отново е почувствала  неразположение и не е била в състояние да работи.
Лекарят й е настоял да се прибере в Истанбул.
До пристигането й в Мугла сцените без Наре са били заснети и екипът е бил в тридневна пауза.

Ураз ще напусне до 1-2 серии.

При продължението на сериала няма да има скок във времето.

Мениджърката на Неслихан е отрекла слуховете, че тя ще се снима скоро в интернет сериал.
Имала е такова предложение, но не го е приела.

Инфо от Бирсен

Варна, благодаря за информацията ❤️

И Ейлем каза в интервюто, че проблема на Неслихан е бил от месеци и колкото и да иска, няма как да изчезне за дни, за съжаление. Явно нещата са се задълбочили 🙁 Вероятно заради договори, продажби и т. н. се налага да продължат без нея.

Относно писмото на Наре - за мен е логично като за човек в депресия - обвинява себе си за всичко, мисли си близките му няма ли да са по-добре без него, без проблемите, които им е създал или болката която им е причинил(нищо че не е нарочно). Варианта е самоубийство или затваряне и изолация, тя (сценаристите) избират бягство и си мисля не е ли възможно без самоубийство да оставят нарочно възможност Наре (Неслихан) да се върне след време  🤔

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 11:40 от araselia

# 683
Милото Неслиханче. Явно нещата са по-сериозни, отколкото изглеждаха в началото. Да оздравява бързо! Confused Hands Pray

# 684
Ейлем сигурно ще извади някой сценарий от чекмеджето.
При условие, че до преди няколко дни са били с нагласата, че ще пишат историята на Наре и Санджар, не знам как за нула време ще се роди тотално нова концепция. Как ще измислят всичко седмица за седмица, без да имат поне няколко серии в запас, за да могат да пишат спокойно.

Според мен, трябваше да направят пауза няколко седмици.
Не е толкова фатално.
Да използват това време, за да рекламират продължението като нов сезон.
Но зависи какви са плановете им.
Ако искат само да довършат сезона, няма нужда от прекъсвания.
Зависи и при какви условия е приела Туба.
Преди месец беше казала, че има предложения за два нови проекта и вървят работни срещи.
Или всичко е пропаднало, или се е съгласила просто да довърши сезона.

# 685
Варна, е какъв сценарий да извади, то в сериала не са само Наре и Санджар, има толкова народ навързан в историята - роднини, приятели, неприятели. Как да ги включи в съвсем друга история 🤔

# 686
Не знам, струва ми се невъзможно да се пише седмица за седмица.
А гледам я сега Ейлем продължава да се занимава и с предишния си сериал.
Пуска там разни рекламки.
Ако не за всички, то поне за главните герои и тяхната история трябва да се опре на нещо готово, което има.
А другите герои да ги навържат някакси.
Как иначе ще се пише за 7 дни, че и ще се снима?
Вижда ми се физически невъзможно, но знае ли човек?

# 687
  • Пловдив

Името на героинята на Туба в сериала ни ще е Güneş - Слънце.
Момичета, каквото било, било. Няма да забравим миналото, но нека да се усмихнем на бъдещето.
Ето и името е в тон - Слънце.

Цял екип от сценаристи имаме. Всеки пише по определена сюжетна линия.
Знаят си работата. За нас остава да гледаме и поддържаме историята.

# 688
Пише, че ще се преместят да снимат в Истанбул. Дали?

# 689
Марианка, не знам колко е вярно, защото в поста пише, че сетът се преместа в Истанбул, а Бирсен съобщи днес, че Туба ще живее с децата си в Мугла.

Така че, това е инфо от някой фен, вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт