Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 117
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 125
Защо да води дела? Той си ги издържа доброволно. Нищо не пречи да си има паралелно семейство. И до сега въпросната жена му  е близка приятелка. А и не знаем какви споразумения има между тях.

А коя е тази жена, може ли да я видим?

# 1 126
Естествено, че е имал. Това, което е казал на Хари е личното му схващане за кой се жениш и с кой спиш. Само дето Филип знае как да ги прави нещата, Хари... и срещу дядо си да тича пак няма да го стигне.

# 1 127
  • На топло
Една много красива двойка 😍 К&С
Скрит текст:

Не вярвам, че Филип е бил по-голям коцкар от Албер. Него веднага го налазиха жени с извънбрачни деца.
Има някакви доказателства.
А при дядо Филип само слухове и нищо конкретно.

# 1 128
  • Майничка
Е, Албер беше престолонаследник, вече и принц, той е човекът с парите (дори без "държавната хазна" на Монако, има огромно наследството от страна и на двамата си родители). Принц Филип, доколкото зная, е бил доста далеч от такъв личен финансов комфорт.
Пък и, да кажем, докато княжеството генерира приходи и не им бърка особено в джобовете, монегаските нямат против величествата им да се ветреят както им скимне и да са част от шоуто.

# 1 129
Ееее, Албер. Той е сам в отделна категория коцкари, все пак Joy

# 1 130
Като говорим за Монако, честит рожден ден на принцеса Шарлийн. Днес става на 43.

Към последният официален портрет е имало и интервю. В него говори за прическата си:
https://people.com/royals/monacos-princess-charlene-addresses-cr … -thats-my-choice/
Казва, че е нещо, което искала да направи отдавна и че е обича да експериментира с косата си. След първоначалния шок, на Албер много му харесала.
Казва и че е била подготвена за силни реакци: "Разбира се. Отбелязванията като "но какво прави тя" и "това не е роялско" - знам всичко това много добре и нямам какво да кажа, освен че сме в 2021 и в тези времена, които са толкова трудни, има други има други по- важни теми, които заслужават нашето внимание"
Радвам се за Шарлийн и че има смелостта да си осъществи мечтаната прическа. Не ми харесва, но щом нея я кефи...защо не?

# 1 131
Да е жива и здрава Шарлен! 🌹

# 1 132
  • Варна
На предпоследната снимка най-много ми харесва. С дългите обеци Simple Smile

# 1 133
  • София
Я, наборка - да е жива и здрава, Шарлийн. Браво на нея, направила е каквото иска - иначе и на мен не ми харесва прическата, но не заради обръснатато, а заради бретона. Но ще порасне Simple Smile

Някой ако има афинитет към антики, на 24 март ще има аукцион с неща от семейната колекция на покойната графиня Маунтбатън, дъщерята на чичото на Филип. Ще има и бижута Wink
https://www.sothebys.com/en/buy/auction/2021/the-family-collecti … f-burma?locale=en

Поздрав от Баба за шотландците

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 13:54 от Lana

# 1 134
# 1 135
  • Някъде там
Да бъде здрава, Шарлийн.
С брат си.

Туитър от кралския акаунт.

# 1 136

Казва и че е била подготвена за силни реакци: "Разбира се. Отбелязванията като "но какво прави тя" и "това не е роялско" - знам всичко това много добре и нямам какво да кажа, освен че сме в 2021 и в тези времена, които са толкова трудни, има други има други по- важни теми, които заслужават нашето внимание"
Като няма какво да прави и празнее 24/7,се чуди какво да си подстриже.Освен да се моли да не се появи още някое Алберче.
Но е права,че на никой не му пука.Иначе жива и здрава,на мен ми харесват амазонки като нея.

# 1 137
Защо да няма какво да прави и да празнее целодневно? Нали и тя работи същия каторжен труд като всички останали рояли Joy
Simple Smile

и т.н. Wink

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 20:09 от птица

# 1 138
  • Някъде там
Нямало какво да прави и празнеела ?🤐
Точно за Шарлийн която работи като треньор във фондацията си освен официалните си ангажименти.
Преди второто заключване, Шарлийн е треньор по плуване на малки деца и ходеше през ден да ги тренира. Дали сега може да ходи, предвид мерките, нямам представа.

# 1 139
Елиза и Амелия Спенсър на корицата на Татлър. Повече ми харесват от сестра си Кити.

Общи условия

Активация на акаунт