Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 067
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Може пък Меган да вземе да съди и сестра си по някое време.

# 136
Ехее, голям мемоар ще да е, парт уан щом има. Жалко, че е от Саманта, аз не мисля, че е по-различна от систъра си та бая врели-некипели ще има и тук-там някоя истина. Пък ако я съдят... ами, хляб и зрелища. За две години, като работещ роял Мегън нарои толкова материал, за колкото на някои им трябват десетки години. Чак вече взе да става досадно - какво има да се обсъжда? Живеят си с принца, преследвайки американската мечта, като средно статистически селебритита. Дори работещи рояли не са. Крайно време е да ги оставят на мира и да ни спасят от изтърканите плочи.

# 137
Аз тук свикнах да съм авантаджийка и макар да харесвам Съсекс никога не се наложи да търся, да се ровя и превеждам ни една книга, която ми е хванала интереса - тук всичко ми беше предоставено на тепсия и ми спести всяко усилие Grinning

# 138
На мен ми е малко тъжно за Саманта и хората, които сляпо ще я прочетат. Колко злобен и завистлив трябва да си, за да напишеш такова нещо за сестра си, камо ли пък да вярваш.
Но е намерила начин да припечели някой лев, по мое мнение по- мързеливия Wink

# 139
На мен ми е малко тъжно за Саманта и хората, които сляпо ще я прочетат. Колко злобен и завистлив трябва да си, за да напишеш такова нещо за сестра си, камо ли пък да вярваш.
Но е намерила начин да припечели някой лев, по мое мнение по- мързеливия Wink

Нали има хора, които го четат.

# 140
  • ENGLAND
За много години.
Първият пост в темата беше мой, но явно някой го е замел, не му е харесал поздрава честита нова година.
Първите страници бяха добре, докато не се намеси името на Меган пак.
И аз гледах Матилда, мисля че и преди време пак са я давали. Филма ли изкривява историята или пък писанията че голямата любов на Николай е Александра трудно може да се разбере истината.

# 141
  • София
Кой плати уни-то на Мегън?! Въпросът на века 😂😂. Още чакаме фактурите от Томас...може пък да са приложени в мемоарите (ще се задавя 😆) на Саманта.

# 142
Въпросът по-скоро е истина ли е, че Мегън си го е платила сама. Съмнява ме някой да се интересува кой и е платил университета, тя повдигна темата, после се включи родата и стана една....

Спирам с Мегън, че много време и се отдели вече.
Я кажете дЕдо как е всъщност - има ли някакви слухове, като преди една година? Фактът, че той изкар ковид без усложнения за мен показва, че всичко опира до правилния лекар. Все пак... на 100. Иначе да е жив и здрав, само да не шофира. А ако надживее Бетито какво става?

# 143
Филип изкарал ли е ковид? Защо нямам такъв спомен Joy

# 144
Да и аз не знаех да е боледувал от Ковид...на неговата възраст това е много опасно, предвид, че има случаи на лош край дори и при млади и здрави хора. Той ако на тая възраст е оздравял от Ковид си е направо за книгата на рекордите.

# 145
  • София
Не са казвали да е боледувал Фил (ама и за Уили разбрахме 6м по-късно 🤫).
Което ме подсеща, Бабет ваксинира ли се? 🤔

# 146
  • Някъде там
Няма информация Филип да е боледувал.
Боледуваха Чарлс и Уилям.
За баба казаха че ще съобщят когато се ваксинира.

Дон Жуан  в Дубай.

# 147
Кой плати уни-то на Мегън?! Въпросът на века 😂😂. Още чакаме фактурите от Томас...може пък да са приложени в мемоарите (ще се задавя 😆) на Саманта.
Ако ги имаше, досега да ги е дал тия фактури.....Joy
Но нищо де, не пречи на желаещите все пак да смятат, че той го е платил тоя университет.

Саманта Маркъл е достойна за съжаление. Толкова да нямаш какво да правиш с живота си, че все да се занимаваш с Мегън. Тъжно и жалко.
А Мегън правилно не и обръща внимание, подобни екземпляри това заслужават.

# 148
Хм, аз имам някакъв спомен от Април, може да го бъркам с Чарлито ...

# 149
А ако надживее Бетито какво става?
Става "принцът-баща". Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт