Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 111
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 140
# 1 141
  • Варна
Готина рокля. Готина коса. Готина Кейт Simple Smile Уилям - както винаги, там няма изненади.

# 1 142
  • Пловдив
Готина рокля. Готина коса. Готина Кейт Simple Smile Уилям - както винаги, там няма изненади.
Плешив чичак?

# 1 143
  • Някъде там
Елиза и Амелия Спенсър на корицата на Татлър. Повече ми харесват от сестра си Кити.

Определено. И на мен ми харесват повече от Кити. Имат по студено и излъчване и изглеждат по стилно от нея, поне според мен.
А на тези снимки са много красиви.

# 1 144
Плешив чичак?
Ъ-хъ. Все по-плешив става.

# 1 145
"Херцогинята на Кеймбридж облече рокля от тартан, докато организира специален обяд от традиционни хагита, нотки и тати за герои на NHS в Шотландия, за да отпразнува нощта на Бърнс.

Заедно със съпруга си принц Уилям двойката изпрати съобщение днес до болнични работници, работещи в болница Ninewells в Дънди.

Кралската двойка, се обедини с NHS Charities Together и Tayside Health Fund, за да осигури традиционен обяд за празнуване на Бърнс на 200 служители, лекуващи пациенти с коронавирус.

Те също така уредиха притежателите на кралски заповеди да дарят бисквити Burns и кутии с подаръци на още 100 служители, за да им благодарят за всичко, което правят."

Роклята е носена на Коледният обяд на Кралицата

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 21:22 от TinoTino

# 1 146
Плешив чичак?
Ъ-хъ. Все по-плешив става.
Е, не, почна да му никне нова коса...Joy

# 1 147
Елиза и Амелия Спенсър на корицата на Татлър. Повече ми харесват от сестра си Кити.

И на мен! Добре са ги докарали Wink

# 1 148
Като на Боби Михайлов.

# 1 149
Максима е участвала в дискусия

# 1 150
  • София
Максито в лилаво..това "рошаво" ми харесва

# 1 151
И Камила по повод нощта на Бърнс

# 1 152
  • Mediterraneo
Не разбирам защо е толкова нехаресвана визуално Камила! Жената остарява чудесно, направо е красива. Симпатична и блага физиономия.

# 1 153
  • Някъде там
Максито в лилаво..това "рошаво" ми харесва

И на мен. Има обиците от близо и много ми харесват.
Сега ще ги пусна.
Камила много готина така.
Брошката е красива.

Ето я Макси от близо.
Роклята е на Виктория Бекъм и друг път носена.
Обиците също са носени но са красиви.

Този комплект също много ми харесва.

# 1 154
Аз съм от нехаресващите Камила. Мога да кажа, че ми е най-противната роялка. На последните снимки всички много ми харесват, особено Шарлийн. Кейт изненадващо много ми допадна и с по-изправена коса.

Общи условия

Активация на акаунт