Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 084
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 185
  • о`майна лунна нощ е
И Камила по повод нощта на Бърнс

Някой може ли да припомни /ако има такива, разбира се/ протоколни или публични гафове на Камила след сватбата й с престолонаследника.
Харесвам тишината в тази жена. Винаги на точното място, с ненатрапчиво поведение, адекватни дрехи, на моменти дори симпатично весела. Споделям мнението, че са изключително хармонична двойка с Чарлс. Има нещо красиво в грозотата й.
По отношение на Шарлийн - такава меланхолия и депресия лъха от нея. Ужасно измита ми е.

# 1 186
  • София
Мерси, давиз - първата ми се струва същата като на Ками.

Фелипе днес е приел Висш орган на контрольорите и одиторите на Администрацията за социално осигуряване, Съвета на директорите на Съвета по туризъм и представители на Испанската конфедерация на обучаващите компании

Има и някакво събитие на Летисия, ама този костюм е много грозен, но пък палтото ми харесва

# 1 187
Летисия- много бабинско, но може би поводът го изисква.

# 1 188
Не просто бабинско, изглежда огромно върху нея Confused

# 1 189
  • Mediterraneo
Нищо особено не е поводът, според мен, за такъв аутфит. Не ми харесва. А поводът- председателства заседание на стратегическия съвет на проект Mujer e Ingeniería

# 1 190
Матилде

# 1 191
Летисия изглежда така, все едно е взела всичко на заем в последния момент. Не ми допада oversized модели върху нея. Поне не този.
Матилде - ужасен цвят на топа. Неподходящ за тенът й според мен.

# 1 192
  • Някъде там
Това в възможно най грозния костюм на Летисия. Все едно се е измъкнала от леглото и е навлякла на мъжа си костюма.

Само ботушите са готини.

# 1 193
Спенсърките са хубавици цялото котило.Сестрата с по-тъмната коса(Елиза?),доста прилича на майка им.Май и братът беше симпатяга.
С Камила нещо става,тя буквално изпразни дрехите,а в лице се промени драстично.Винаги си е имала бръчици,но сега е буквално като смачкана хартия.Плаши.
Всеки път,когато видя Летисия,ми иде да й кажа "спокойно, дишай".Хубава е и винаги ще бъде,но ми предава нервно напрежение само като я видя.И тя се загубила в дрехите.А палтото май е шлифер.
Матилде каква ми е тьотка.Иначе ми е весела тази комбинация,дето е избрала.

# 1 194
Летисия много ми харесва преди интервенциите.
След това - нещо неприятно има, което лично на мен не ми харесва!

# 1 195
Това в възможно най грозния костюм на Летисия. Все едно се е измъкнала от леглото и е навлякла на мъжа си костюма.

Само ботушите са готини.

Ботушите са екстра, ама не се виждат ясно Expressionless
Един от малкото пъти, в които не харесвам Летисия, така че и прощавам Joy

# 1 196
Много ми харесват огромното палто на Летисия и Кейт в карираната рокля.

# 1 197
  • София
Преди няколко дни ми излезе тази снимка и за пореден път се убедих, колко добре би се отразило на Максима скъсяване на дължината и някаква прическа..не тия коси, дето размята.

Amor Heart Eyes

# 1 198
Летисия е потрес в този костюм. Матилде и тя като бабичка. Роклята на Дукесата щеше да ми хареса без якичката, но с тази якичка и тя като лелка. Татяна ми харесва. Сестрите Спенсър също.

# 1 199
Виктория взе участие в заключителната дигитална конференция на проекта на ЕС DUNC.

Монакците на литургия за St. Devota

На Габриела само диорската чантичка е 2800
Удря другите роялчета в земята, а и някои роялки по харчлък.
https://www.dior.com/en_gb/products/couture-M0514LDAL_M090-lady- … -cannage-lambskin
Палтото на Шарлийн
https://www.net-a-porter.com/en-be/shop/product/akris/leather-tr … weed-coat/1281893

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 19:45 от TinoTino

Общи условия

Активация на акаунт