Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 103 900
  • 1 421
  •   2
Отговори
# 225

lili_78, какъв е кода за Флакони? 🤗
Като отвориш сайта най-горе го пише, променя се на няколко дни. Обхваща почти всички парфюми на редовна цена, до сега от изборите ми само за Baccarat rouge не намаля от цената.
Има и 30мл Xerjoff, както каза и Lili, но от няколко седмици не са налични, трябва да се изчака.

# 226
Dolce имат до - 50 %  :  dolce.bg/sale

За flaconi: код : WIND - 30%  тук flaconi.de/promo

и код: JANUAR   - 25%

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 09:05 от Milen™

# 227
  • София
Насочил ли си се към нещо интересно,,Милен?

# 228
  • Пловдив
Фръц и Милен вече са отговорили за кода на Флакони, аз само ще допълня, че не важи за всичко на сайта, но все пак хваща повечето неща.
Като се кликне отгоре на кода, за да се видят условията, има линк към продуктите, които участват и оттам може да се види кои марки.

Явно около ЧП обаче кодът беше за всичко - не му обърнах много внимание (беше първата ми поръчка от сайта и реших, че е 30% на целия сайт) , защото поръчах неща, които сега с текущите кодове не ги хваща.

# 229
Да попитам някой "престраши" ли се да направи поръчка от https://perfumeshop.bg?
Доста нескопосано оформен сайт, но има неща, които в други сайтове не ги откривам. Дали да рискувам?
Моля за мнение, ако има поръчвали оттам! 🌹

Аз поръчах преди два дни, но продуктът не беше наличен. Обади се любезен и отзивчив господин.

# 230
Насочил ли си се към нещо интересно,,Милен?
Сливче, там където съм се насочил, ти не не искаш да отиваш! Simple Smile Шегувам се! Simple Smile

В момента мисля да сменя концепцията за купуване на парфюми. И не ме провокирай, пролетно-летният сезон започна за мен, мисля само за цитруси, роза,  морски бриз, бели цветя и т.н. Simple Smile

notino вече са ми изпратили мострите. Останалите от FM все още са в процес на подготовка.

Код WIND за -30 % хваща също...Acqua di Parma, Dior, L'Oréal, Lancôme, Maison Margiela, Serge Lutens, Tiziana Terenzi, XERJOFF , Amouage , Bond No.9, Comme des Garcons , Atelier Cologne, Giorgio Armani, Guerlain, Gucci, Hermès, HISTOIRES de PARFUMS.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 10:17 от Milen™

# 231
Здравейте и от мен,

Отдавна ви чета и сериозно сте ме зарибили😀 да кажа и аз, че ми излезе -5 % код в нотино от служебния компютър😀 важи само днес...
В големи колебания съм дали да се възползвам- за тези 8 дни от началото на годината си взех Angel nova, Chloe Nomade и Idole intense. Чудя се на La belle или да се поспра ли...?!?🙄😀🙄

# 232
Ако питаш мен си удари спирачка, за да можеш да се насладиш подробно на всеки от придобитите, да ги почувстваш и опознаеш.
La belle също е красив, но няма да избяга. А намаления и кодове ще има още и още.

# 233
И аз гръмнах един Zebra Rasasi pour elle от Нотино,да се запася,че цената е ок с безпл.доставка -първа покупка за 2021,ако някой види Velvet Fantasy Montale на добра цена, свирне:)

# 234
И за мен една Zebra Rasasi 😊 от Нотино, днес ще дойде, даже е в Еконт. За 3 дни доставка, идеално! Четох ви в другата тема, последните страници има коментари за парфюма и реших да опитам.
Започвам годината със сляпа покупка, а от миналата не ми се получиха нещата, тоест от няколко поръчани,, на сляпо,, достааа малко ми допаднаха. Обещах си да залагам на сигурно, но.. То пък нали има и тема за размени.
И все пак възлагам големи надежди на  Зебрата, че ще е моят аромат(главно заради любимото ми сандалово дърво!).
Тръпна в очакване какво ме чака 😎

# 235
Според вас има ли смисъл да чакам парфюм от Елинор, поръчан на 17.12.2020 ? Тогава ми се обадиха и казаха 2 седмици , но вече и трета мина и ни вест, ни кост  както се казва Simple Smile

# 236
  • BG-DE
На флакони намалението от -30% важи за всички ненамалени продукти но го сменят и от време на време пускат и код за -15% на всичко.

# 237
  • София
Много благодаря, Милен, за споделеното! Wine Glass
Прегледах dolce.bg и макар да не попадаха в 50% си поръчах два изгодни парфюма на Van Cleef и пробички на непознати Montale и Mancera.

Да добавя, че код WIND за 30% във flaconi.de  изтича след почти 2 часа!

# 238
Според вас има ли смисъл да чакам парфюм от Елинор, поръчан на 17.12.2020 ? Тогава ми се обадиха и казаха 2 седмици , но вече и трета мина и ни вест, ни кост  както се казва Simple Smile
Защо не ги потърсиш отново да се уточнят окончателно какво ще правите.

# 239
Здравейте и от мен,

Отдавна ви чета и сериозно сте ме зарибили😀 да кажа и аз, че ми излезе -5 % код в нотино от служебния компютър😀 важи само днес...
В големи колебания съм дали да се възползвам- за тези 8 дни от началото на годината си взех Angel nova, Chloe Nomade и Idole intense. Чудя се на La belle или да се поспра ли...?!?🙄😀🙄
Поспри се, мисля аз. С такова желание и огромни надежди взех Ла Бел, а буквално ме потресе. Има нещо в него..., абе трябва си проба! Явно не харесва всички кожи. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт