Да се оплачем... 2021

• 2 085 161
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 195
  • Сф
Е, не! От първия ден класно! Имам чувството, че с децата вече си правят някакви експерименти!!! Нон стоп покриване на нормативи! За добро утро и добре дошли - класно! Това са деца, не са роботи! Па поговори с тях очи в очи, попитай ги как са, имат ли затруднения по материала! Ей, оскотяхме емоционално!
Да...и при нас! Тест по химия първи час! При положение че имаха и проект с опити за ваканцията...където що годе обясних за хим реакции.С. 2 ка сме като чух точките.Други са преписали в дискорт,моята не щяла.Писна ми!

Защо така без предупреждение, за добре дошли. Още спящи.Аман!

# 196
  • София
Абе вие студенти не сте ли били.
След тежък запой се чува глас - изпитът е в 204.
Припълзяваш до тсм и питаш по какво е

# 197
Бая разлика има между студенти и ученици, които 80% от учебната им година беше онлайн.

Плюс това, аз нямам спомен като студентка сесията да е почвала веднага след празниците или да са ни мъчили с тестове.

# 198
Днес разбрах, че нашите били имали четири проекта за ваканцията.
Пак двойки или забележка.
То и други майки днес разбрали.
Абсолютна скатавка.
Да е здрав там, майната му на другото.

# 199
Нали качват домашното в системата. Нашата е класрум. Щом госпожата качи домашното телефона ми писка.

# 200
  • София
И моят син имаше доста домашни за ваканцията.
Сега продължават с пълна сила.

Днес стигна до умозаключението "Тати, ти разбираш от компютри, но в математиката никакъв те няма. А мама разбира от математика, но в компютрите не е чак толкова добра". Баща му се заоправдава, че никой не може да е бест във всяка област Simple Smile

# 201
Нашата не ги качва, ни в системата, тиймс, ни във фейсбук групата ни.
Пише на дъската само.
То който си е изряден и да не е разбрал казва на родителя си. Моя не е от тях.

# 202
  • София
Бая разлика има между студенти и ученици, които 80% от учебната им година беше онлайн.

Плюс това, аз нямам спомен като студентка сесията да е почвала веднага след празниците или да са ни мъчили с тестове.
Има и разлика в чувството за хумор.

# 203
На работа съм, цял ден не съм вдигнала глава и ми е супер замаено от сутринта......

# 204
  • София
Аз завърших 2011 г и при нас също имаше често изненадващи контролни или писмени изпитвания. И според мен не е ок, но съм изненадана, че сте изненадани. 😀
А какви учители садисти сме имали- не ми се говори. Застава на дъската започва да пише ппоизволни цифри, слага плюс, минус и т.н и каквото число се падне ученикът с този номер става да бъде изпитан. Много се кефеше да ни тормози и да ни държи в напражение.
 В 8 клас заедно с още 21 съученици имахме на едно контролно оценки между 0.50 и 2.75.
 Имахме и преподавател, който като те изпитва независимо дали си за 6.00 гледа предната оценка, ако е била 2-ка, повече от 4-ка не пише на настоящето изпитване...

# 205
Уф...когато темата е ДО, чувството ми за хумор е под карантина Trollface

# 206
  • Сф
Не знам за 2 ката по ЧП, ама моята я канят за helper в някакъв сървър за игри.Задобряваме някъде поне..и на Among us е добра,тепа наред Simple Smile
Развиваме мозъка чрез игри с това ДО.

# 207
За тоя амонгъз даже амигуруми оплетох. Децата задобряха, не знам в какво не в географията във всеки случай

# 208
  • Куциндрел
Хубаво, че са някакви анимации на Амонг Ъс, че да заслуша песни от моето време. Вчера му пусках цялата песен Lemon Tree в тубата. Изгледа клипа и я изслуша с кеф, щото рефрен от нея има в някакъв клип на Амонг Ъс. Сега чакам следващата да видя коя беше. Joy

Добре, че тръгнаха на училище, че съвсем се беше разлигавил - не му се излиза, все около телефона гравитира, като му го взема и върши простотии. Вчера облепи каквото се сети у дома с кафяво тиксо и каза, че събота щял да го почисти, защото през седмицата е на училище.

# 209
Among Us помогна да разбере каква  е разликата на among с between и in the middle Laughing. И я изтрих , че ни ДО се виждаше, ни дявол.

Общи условия

Активация на акаунт