Да се оплачем... 2021

• 2 085 182
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 440
  • Light of Zartha
Съболезнования.

И аз не съм на къща на село. Дори и в родният град, в дивия северозапад, пак всичко ми е на 15 Мин пеша. Тук също, пък МП само за къщи в Бистрица ми говори....Rolling Eyes ще видим докъде ще я докараме.
Черноморец ми е голяма слабост и на мен, там ходех с нашите, там съм водила приятели, познавам всяко едно местенце и ми е толкова хубаво там, спокойно. Малко ми беше морето тази година, от това се оплаквам.

# 31 441

Оплаквам се, че постоянното триене по темата ми убива желанието изобщо да влизам във форума.
То поне да се триеше както трябва! Винаги остават висящи публикации след снегорина.
Няма как един снегорин да се справи с лавина. По-добре да не предизвикваме лавина, отколкото да ни е крив снегорина.

# 31 442
  • Страната на чудесата
Frozen, съболезнования, дано е на по-добро място!

# 31 443
ЛЛ на моята позната е на легло. И е в друг град за капак. Познатата, се налага да живее в София, а преди дни си е счупила кост на стъпалото. На всеки 7 дни трябвало да ходи на ренген. Проблем е, че няма пари за частен ренген, затова иска да си смени ЛЛ. И аз не мога да помогна, защото не живея в София.
Отделно сигурно цял месец ще се размотавам по учреждения. 😞😞😞😞
Фроузен, имаш и моите съболезнования 🌺
Много е тежка скръбта, знам...
Точно сега е моментът за смяна на ЛЛ. През декември. И няма нищо сложно. Отива при новата ЛЛ със здравноосигурителната си книжка и готово. Тъкмо ще си вземе и направление за рентген с едно ходене.

# 31 444
Frozen , съболезнования!

# 31 445
Може и през цялата година да се смени личният лекар, стига да намерите нов. Направих го преди години, когато педиатърката на дъщеря ми я лекуваше от нощно напикаване с хомеопатия и отказа да ми даде направление за специалист. Никакви проблеми не са ми правили. А смяна на местожителство си е абсолютно основание за това.

# 31 446
Съболезнования, Фроузън!

Няма ли да свършва вече тази ужасна година!

Педиатър може да се смени по всяко време. Също така при преместване няма ограничение във времето за смяна на ЛЛ. Смяна на ЛЛ от възрастен се прави през юни и декември.

# 31 447
  • тук и там
Frozen, съболезнования!
 Много хора загубиха битката с Ковид и си отидоха без време, много хора загубиха най-близките си. Гаден вирус!!! Дано следващата година поне намерят решение.Не вярвам да се случи, но се надявам !

# 31 448
Мисля, че проблема е,че жената е със счупен крак в София и е трудно да иде до нов лекар

# 31 449
Мисля, че проблема е,че жената е със счупен крак в София и е трудно да иде до нов лекар
и това е проблем да. То се е видяло, че ще я посетя за да помогна. Но вече съм наплашена, че в София няма да може да си намери ЛЛ.
Въпреки това тя трябва поне още три пъти през следващият месец да посети ренген, а моите възможности за посещение не са налице. Освен това да не говорим за всички разходи - такси ( кола няма в картинката...) И т.н.
И останалото с адреса няма да е лесно.
То да бе само едно.... Лошо и от където да го погледнеш. А до оня ден всичко беше що-годе добре.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 11:01 от Vicky_P

# 31 450
  • Наблизо
Моите съболезнования!
Много коварен вирус..

# 31 451
Вики, в коя част на София е отседнала жената?

# 31 452

Няма ли да свършва вече тази ужасна година!

Миналата година беше същото, чаках с нетърпение да свърши, с надеждата, че след като вече има превенция, ще е по-добре. За съжаление нищо подобно не се случи, даже напротив, по-зле стана. Не смея да си мисля за новата година.
Фроузън, съболезнования.

# 31 453
Слатина.
И да не е само това - опасявам се, че и хлебопекарната ми замина Sad
То явно като тръгне на зле....

# 31 454
Слатина.
И да не е само това - опасявам се, че и хлебопекарната ми замина Sad
То явно като тръгне на зле....
Опитайте да намерите ЛЛ в Софиямед. Май районът ви е 22 поликлиника, но не знам там как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт