Да се оплачем... 2021

• 2 085 111
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 590
Бабри, разсмя ме, отишла да ражда с грим и прическа, майкоо 😀🤣

Аз хиииич не мога да се гримирам, много съм зле в тая част. Имам желание ама нещо не се получават нещата. Не съм се гримирала от 100 години, уж исках някой път сама да седна, нещо клипчета да гледам да се уча, ама така и не дойде досега това време, пък в момента нямам нерви.

# 31 591
  • на село
Аз да се оплача- отново съм задръстена, хрема или по точно алергичен ренит, от кво- що, не знам.
Започна с много кихане, воднист секрет и набъбване на лигавицата, не мога да дишам през носа , а нищо не излиза.
 Добре, че имам аптека наблизо и познати фармацефти, дадоха ми спрей Afrin, та сега дишам спокойно.
Не знам какво е това чудо, но през 2- 3 месеца се запушвам, вече си мисля, че е нещо от пустите дезинфектанти.
На дърти години да страдам като малко дете, направо писна ми да се разнасям с разни спрейове.
А да се оплача и от личния лекар, иначе много го харесвам, добър е като медик, ама да беше започнал да работи с часове.
Страх ме е да отида на преглед, че да не прихвана нещо дето все още нямам.
И няма как да го сменя, в наше село съм изредила всички, този е най- добре, свърши избора Grinning

# 31 592
То е ясно, че изобщо никъде не мога да се впиша, ма нищо де, свиква се. Почти. Едва ли не Stuck Out Tongue Winking Eye
Колкото грим съм хвърлила, и до Маклауд да изкарам, няма да успея да употребя. Иначе много харесвам нагласени жени, сериозно. Ако работи момента с прераждането, ще пробвам и аз как е Joy
Гледам Serendipity...Кейт Бекинсейл е вещица, тва е най-учтивото, което мога да кажа по неин адрес.
Мисля, че е очеИзвадно от какво се оплаквам - не съм вещица!

# 31 593
  • sf
Serendipity ми е любим филм. Къде го дават?

# 31 594
Тетка, задавих се с тези торби. Признавам си, че съм от тия, како Сийке Simple Smile

Дори не ми се излиза да изхвърля торбата с боклука до контейнера с днешните температури пак.
Оплаквам се, че гледах новините набързо ( което рядко си го причинявам) и чух за евентуално ДО на децата и ограничение на събиранията с нови мерки. Аман вече!!

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:15 от Анонимен

# 31 595
Serendipity ми е любим филм. Къде го дават?

При мен - на двд, ядоса ме цялото семейство и пуснах филма на слушалки. Те много се трогнаха от моето настроение и спят Joy

# 31 596
На 20 г се явих в операционна с лак, направиха ме на бъз и коприва, с основание. Повече не съм си позволила такива волности, има си причина да не бива с лак. Аз от първия път схващам, веднъж от незнание е простено, после вече не.

# 31 597
Винаги съм гримирана аз. Източноевропейка, кво да правим.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 31 598
  • Страната на чудесата
А е важно вкъщи как ходитеее! Торбите с боклука подхождат цветово на хора с вратовръзки.
(по Тетка Кобилкина)

Ай сега, вие с МП сте се наговорили😃
В командировка е и му пиша  по месинджър "спиш ли, маймуно" а него го избива на романтика. Мен пък ми е смешно-лигаво 😂😂😂

Естествено, много добре знае, че вкъщи се вея с тениска и къси памучни панталонки😆

НелисА, и аз съм така, помага ми спрей Алергодил, но трябва постоянство.

# 31 599
Шугъре,де беше га те нямаше бе?
Ся.... аз на първата среща с мъжа ми си носих самобръсначка в чантата 😂😂.Заспах с грима за пръв път в живота си,сутринта се събуждам онзи подпрян на лакът и ме гледа .Питам го как изглеждам-страхотно каза.Ами доказа се като смелчага 😁.Вкъщи сресана и с парфюм ,тя красотата била в очите на гледащия сепак ...

# 31 600
  • под тепетата
И аз раждах първото гримирана. Лежах за преносване, слязох си за н-тата система сутринта в неделя и отде да знам, че ще ѝ доде най-накрая мерака да излиза.

# 31 601
Поглеждам навън- снЕг. Не е 5 метра ама го има. Ако се задържи, утре голямото ще е много щастлив. Откога го чака, милия. А мислех да щъкам с колата ама сега няма да ми стиска. Sad

# 31 602
Шугъре,де беше га те нямаше бе?
..............

Толкова красиви лъжи ми идват, как па една не е барем по допирателната на действителноста! Нищо де, ако успея да се класирам в бъдеще, ще ти напомня да питаш пак Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 31 603
  • София
И аз на операция с лак бях, ама бях толкова стресирана, че не посмяха да ми се развикат. Така и не разбрах защо е забраната за лак при операции.

Аз ще си кажа искрено - ако това си правила 2 часа като грим, се пренасочи към друга страст. Или имаш усет и ръка, или не. Което не значи, че няма да докараш нещо прилично в някакъв момент, но не си струва.

И аз ходя с парфюм вкъщи, то иначе няма кога да ги изпръскам. Маниачка с маниачката. Joy

# 31 604
  • ново
И при нас побеля.
Забраната за лак е заради измерването сатурацията. Аз като си купих пулсоксиметъра и прочетох упътването разбрах. Гел лака може да повреди уреда даже. За това съм обяснила на ММ подробно в случай, че се наложи как да ми свали гела на показалеца 😃 При недостиг на кислород ноктите посиняват, това също е показател.
Не съм медицинско лице, но това знам

Общи условия

Активация на акаунт