Да се оплачем... 2021

• 2 085 128
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 605
Да раждам не съм ходила гримирана и с прическа, но при първото раждане бях с тъмносин лак и на краката и на ръцете. Само този лак ми подхождаше на единствените чехли с лепки, които ставаха на подутите ми ходила. А и не очаквах секцио. (За второто вече си знаех всичко.)
   Помня, че анестезиолога нещо много мърмори. Не бях в кондиция да му обърна внимание.
   После разбрах, че по цвета на ноктите се ориентират как понасяш упойката.
    Вторият път секциото си беше планирано и си знаех.

# 31 606
  • Rock & Roll feeling ...
Добре де, откъде да знаете, че лакът би бил проблем при подобен вид интервенции? Това само човек с опит го знае, на кой ще му хрумне, че баш ноктите ще имат значение ...  Така, че не си посипвайте главата с пепел Simple Smile

PeacockLove, не чистят ли улиците при вас, че не смееш да мърдаш с колата?

# 31 607
  • София
кактус, те по принцип предупреждават, просто аз бях забравила да си го изтрия на краката.
мерси за инфото, стана ми ясно сега.

# 31 608
Кактус, чистят и съм с чисто нови зимни гуми ама не съм уверен шофьор. Затова май няма да експериментирам

# 31 609
  • Rock & Roll feeling ...
Кактус, чистят и съм с чисто нови зимни гуми ама не съм уверен шофьор. Затова май няма да експериментирам

Ама, че си сладур! Как си го признаваш доброволно! Щом братовчедка ми отраках и се пуска в София, идва ми да те взема на почивка някъде за седмица и да овладеем материята Hug

Понеже открих едва тези дни тази тема, зачетох се и реших да се "впиша", та да не станете пишман, ето нещо да не е спам:
Оплаквам се принципно, че в България престъпно се неглижира жестокостта към животни, деца и дом. насилие.
Каквито и неуредици да има в правната система, поне индивидите, които се изявяват с такива деяния трябва да бъдат наказвани и да има към тях такова отношение, че каквито и демончета да има човек, да се позамисли, дали ще посегне на беззащитно същество.

# 31 610
Мен ме предупредиха, че не трябва да пия вода или да се храня само преди операцията.

Тук имам две операции с пълни упойки - една по спешност и една планирана и ми обясниха тогава.

Понеже съм винаги с гел лак им беше достатъчно да виждат ноктите на краката.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:14 от Анонимен

# 31 611
  • Бургас
Не се гримирам изобщо,но съм си "взела 5-те лева "между 16 и 18 година.
Стига толкоз!

Оплаквам се,че утре идват големият син със снаха и се треса като желе.То ни да си снаха,ни свекърва!
Иде ми да изчезна в бирарията до нас и да ги оставя да се оправят,а за да слушам рок и да си пия бира!
Защо съм такъв нервак?!

# 31 612
Славе, характер. Не можеш да го промениш,
Понеже съм същата мога само да съчувствам и да ти пожелая скоро да имаш повече поводи да си прекараш както искаш.

# 31 613
  • София
Сладко е, че се притесняваш, вместо да кроиш планове как да порежеш малката пикла. Laughing

Аз на лекар за сериозни неща никога не се глася, а по принцип съм контичка. Някаква моя си психологическа настройка е, че ако покажа смирение и липса на суета, нещата ще се подредят добре за мен.

# 31 614
   Ако съм един анестезиолог, ще си ходя с едно шише ацетон в джоба и един пакет памук в другия. Ама не съм анестезиолог. И въобще, това е една друга тема...

# 31 615
Голямо ядене, голямо търкаляне. Animal Pig Сутрин като се събудя не знам нито кой ден сме, нито коя дата. Не се оплаквам от това, оплаквам се, че ми харесва.

# 31 616
Голямо ядене, голямо търкаляне. Animal Pig Сутрин като се събудя не знам нито кой ден сме, нито коя дата. Не се оплаквам от това, оплаквам се, че ми харесва.
Нямам идея кой ден сме Wink само чакам да кажат е 4ти , вкъщи малко да се успокоят нещата , че съм падар вече 5 дни и ме стяга яката кепето

# 31 617
  Ако съм един анестезиолог, ще си ходя с едно шише ацетон в джоба и един пакет памук в другия. Ама не съм анестезиолог. И въобще, това е една друга тема...
Разсмя ме. Истината е че гел лака и гела върху ноктите не се маха просто с минаваме с ацетон. За да го махна се ходи в салона и се маха поне 20 минути процедурата и когато е спешно си е мъка.

+ 1

Щом си пропуснах деня за зъболекаря онзи ден, положението е сериозно. Не ми се беше случвало досега да изпусна час за нещо.

Поредната вечер с много храна, гости и вкусотии. Утре ще се оплаквам пак.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 00:49 от Анонимен

# 31 618
   Темата е толкова приятна и празнична напоследък, че оплакванията останаха малко назад. Дано така да е.

Но... Аз пак с нашето коте. Оживя, хайванчето, но днес голямата дъщеря го води на лекар и се потвърди това, което вече си знаехме, но не приемахме. Не вижда, сляпо е. Мислехме, че се блъска в стените, защото дълго го дрогирахме и беше безсилно, но то наистина не вижда. Ветеринарят казал, че очния нерв не е засегнат, но мозъкът не дава сигнали. Там има увреждане някакво.
   Котето се храни, обикаля като муха без глава, блъска се в стените, после спи. Тоалетната си не винаги уцелва (преместихме я в хола.)
   Ние, разбира се, ще си го гледаме каквото е. Но за животинчето ми е мъчно. То бягаше, скачаше, събаряше, играеше, заравяше и отравяше играчки изпод килима, гонеше станиолени топчета из къщи и ръмжеше на чайките през прозореца.
   Сега се блъска, яде и спи.

# 31 619
Славче,що не си родила мъжа ми?Каква свекърво-снахова дружба щяхме да сме с рок и бира ,леле майко.Пък и мачове ако гледаш,псуваш и пушиш не ми се мисли!😂😂
Утре ще оставяме Звери при баба й и дядо й и имаме задачи доста-мол,лаборатория ,няколко магазина още .Мъжът ми милия безалкохолна бира ще си купува,направи си устата за едно малко уиски,но му казах да има воля още два месеца поне ,докато влезе пак в болницата .Нека да няма тромб,да се е подобрило още сърцето и ще я мислим тогава.
Клотилд,много тъжно ...Необратимо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт