Да се оплачем... 2021

• 2 085 043
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 635
Аз пък съм с хрема. Няма откъде да я пипна. Навън е топло. Вчера и онзи ден не съм се събирала с хора, само с приятелки, но навън. Не сме се прегръщали, разхождахме се. Хоум офис съм. Имам обоняние и вкус.

И у нас сме така. Голямата щерка преди 3 дни цъфна с хрема (наказана е и не излиза с приятели), мина ѝ за един следобед, чак невероятно. На следващия ден малката щерка беше с хрема и тя изкара ден. От вчера съм аз. Не ми минава за ден. Вече ми е втори. Тежи ми и главата. Правих три домашни теста - носен, слюнчест, комбиниран за грип, отрицателни.

# 31 636
Утро, това не знам дали го видя, снимките са размазани и това куче ми изглежда друга порода, но все пак има някаква прилика, та за всеки случай ти го споделям

Видях го, не е то....

# 31 637
  • France
Ехааа, Ева, много красива снимка Heart Eyes Аз не се сетих да снимам, когато минавахме планината. Ама на отиване точно и 2те деца ревяха, а на връщане валя.
Като никога ще похваля френската система. Имаш 10тина срещи с акушерки преди раждането, да те подготвят и да ти обяснят как протича процеса. Преди ковида имаше и отворени врати. Така през големия ден нямаш стрес от новото.

# 31 638
Не подценявайте хремата. Едната ми колежка беше с хрема, после се оказа ковид.

# 31 639
Бобчита, на мъжа ми му забраниха бирата. Пие по чаша червено вино.
https://www.zdrave.org/13542/%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B … 0%BA%D1%82%D0%B8/
Всичко му забраниха,нито капка алкохол не може .Затова шампанско съвсем малко,половин чашка.

# 31 640
Бобчи, щом е нито капка алкохол, наистина има добра на вкус безалкохолна бира, както и детско шампанско. Не знам колко е категорична забраната, но... Струва ли си толкова пазене и накрая да се омаже положението за глътка шампанско. Едва ли му е любимото питие (не е там въпроса де)

# 31 641
  • France
Бобчи, аз с времето толкова свикнах на безалкохолна бира, че чак нормалната ми се вижда гъста и горчива. А съм заклет бираджия. На Хайнекен не е лоша. Пила съм и безалкохолно вино - смес от гроздов и ябълков сок и не е лошо. Шампанско сама си правя - газирана вода и ябълков сок. Свиква се.

# 31 642
  • под тепетата
Тук се опира и до газираното - вдига кръвно и т.н.

# 31 643
  • France
Виж, за това не знам. Аз съм се отказвала от алкохола само за бременност и кърмене.

# 31 644
Аз и алкохол и газирано съм отказала, но храната как да откажа. Ей това ми се ще да постигна през новата година.

# 31 645
Предпочитам да пия вода вместо безалкохолна бира. Никога не съм разбирала защо хората пият безалкохолна бира.

# 31 646
И аз.Обичам бира, обичам вкуса на хмела,ечемичените нотки,но така и не харесах нито една от многото безалкохолни бири, които опитвах.По-добре за мен е ниско алкохолна,от колкото без.А онези недоразумения радлери и подобни,не мога да разбера защо са под шапката на пивото.Ужасни са ми, като гавра с бирата.

# 31 647
  • София
Ох, голямо търчане - за 2 часа - логопед на едното дете, през това време ние с другото на пазар в Лидл, после на козметик, после до Спиди, там се отвисях, добре че децата ме чакаха в колата, после за дюнери и там опашка и сега си влизаме. След лежането и плюскането добре ми дойде по задачи малко, ама измръзнахме.
Побъркват ме двамата вкъщи, непрекъснато се дрънкат, спорят, крещят си. Някакъв ужас. ММ се спаси в офиса, ама по-добре ми е като го няма. Изобщо не ми е до празнуване, с него не си говорим, голям празник.

# 31 648
Ще ме довършат моите деца. Компанията на синът решили да посрещат НГ в хостел в друг град, защото нямало къде да се събират 😵. Щерката се е с карала с компанията с която трябваше да е на НГ и сега е в супер кофти настроение и се не трае.

# 31 649
Предпочитам да пия вода вместо безалкохолна бира. Никога не съм разбирала защо хората пият безалкохолна бира.

Именно! Най хубавото на бирата е, че е .... бира. Останалото е всичко друго, но не и бира.
За гримовете... сдобих се с коректор, основа, фондьотен, пудра, руж и хайлайнер. Сега, ако ми подскажете последното по кои части на лицето се нанася, ще ми помогнете много. Блести странно, и не зная какво да го правя.
Не си  падам по ежедневния грим. Обожавам го, но само ако изляза от студио за професионален грим.  Тогава се чувствам абсолютно извънземна.  Но това са случаи които все още мога да изброя на пръстите на ръцете си.
С годините обаче се уверявам, че без гореизброените продукти старателно положени върху кожата ми, не е много безопасно да се движа по улиците - мога да стресна някоя нежна душа...
Оплаквам се, че времето вместо да спре, когато децата си дойдоха, продължава безмилостно да препуска.  Мисълта, че скоро няма да са у дома  ме убива... всяко тяхно заминаване е една малка смърт за мен.. Не зная как да се справя с тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт