интересни дни ни очакват
чак ми става страшничко като си помисля по скорпионски какво се задава (+ пълнолунието в Лъв)....С моето кармично другарче сме със съвпад на Венера-Плутон по натала. Очаквам си драмите стил "огън и меч" във всичките й възможни варианти...и явно ще "опитомяваме" дявола отново..Нямат край тия "стъпала", камъни, тръни... Цялата съм изподрана и пак ми е огнено и любовно. Много фатален аспект. Не знам да се радвам ли или да се превръщам във феникс...И аз се отчитам с: навяхване на глезен, едно доста дълбоко порязване с ножица (от нищото) и проблем в миялната машина, който предизвика хаос в кухнята и нерви до +безкрайност... И като се замисля- този път Уран направо си беше благосклонен, в сравнение с директните си изяви не ми спретна много изненади. (може би, защото съм с ретро Уран по рождение), но..Марс сега ще довърши "инициативата", ... та освен меч, ще ми трябва и пожарогасител...

Благодаря, Титания, за новата тема! Прекрасна е. Много обичам да ви чета! Бъдете здрави и леко преминаване през предизвикателствата!
! Вярно е, че всички сме под напрежение . Аз пак точно на Пълнолунието на моите в къщи им спретнах щур скандал ,тръгнал от нищо и докато се усетя .... . Скоро след това отидох при моята фризьорка и казах "Режи!!! " и отгледаната ми с мъка дълга коса остана около 5 см.
Напрежение на работа, общо взето сама си "ритнах канчето" там ...в къщи напрежение, когато тъкмо си мислех, че нещата се стабилизират ...не знам ..