КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 6

• 83 008
  • 953
  •   1
Отговори
# 840
Да, може би защото никой не е очаквал такова драматично увеличение на цената на промишления ток, затова не Ви е направило впечатление, че партидата е на фирма. А и щом наемодателят е предупредил, не носи вина.
Никой не очакваше такова шоково вдигане на цени и тарифи, спекулативно заради пандемията.

# 841
Момичета, ще пишем ли утре желания? Сега видях, че Новолунието настъпва сутринта, но от 13ч ще има Луна без курс т.е. до 13ч трябва да сме написали нали така?

# 842
  • При децата ми
Момичета, ще пишем ли утре желания? Сега видях, че Новолунието настъпва сутринта, но от 13ч ще има Луна без курс т.е. до 13ч трябва да сме написали нали така?

Да, евентуално, може да ги напишем и след като премине празния ход на Луната.

# 843
Разбира се, че ще пишем желания, макар,че Новолунието на 01.02.2022г. във Водолей ще е под въздействието на шоковата терапия  /квадратура/ на Уран от Телец Grinning . Точното Новолуние е в 7ч и 46мин в 13-ия градус на Водолей. Добре е да си напишем желанията до 13ч на 01.02 , защото Луната е без курс до 13ч на следващия ден 02.02. Новолунието е в съвпад със Сатурн и в квадрат с Уран , асцедентът на явлението  също е във Водолей - много силно подчертана водолейска енергия : непредвидимост, силно желание за свобода и независимост, креативност на творческата ни енергия. Уран и Сатурн са управителите на знака Водолей. Явлението ни предлага нестандартни обстоятелства и внезапни промени. Така,че желанията ни ще бъдат подложени на изменения, които обаче, ще зависят от самите нас - съвпадът Слънце/Луна е в първи дом, но ще са предизвикани от обстоятелства извън нас. Съвпадът на Новолунието със Сатурн във Водолей подсказва ,че ще трябва да се придържаме към установените правила и направените планове , за да можем да осъществим намеренията си. Предстоят ни вълнуващи дни до следващото спокойно Новолуние в Риби.
Сега да споделя нещо относно сбъдването на желанията. Към края на миналата година, в момент на ярост към забраните в социалната среда и неясните обяснения за самия ковид-вирус и ваксините, си казах : "Аман вече от глупости, да ме хваща това чудо, та да видя какво е!" Съвсем чистосърдечно пожелание. Ами вселената го изпълни Joy !!! "Ковидясах", изкарах го по живо по здраво, без усложнения по време на боледуването и вече съм отново в ежедневието с прословутия "зелен" сертификат. Това ми звучи като свидетелство за обучение . "Браво" на мен!

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 13:59 от Титания

# 844
  • София
Нещо страшно се задава при мен, както изглежда с този транзитен Сатурн. Вече се усещам претоварена, неуверена и объркана що се отнася до професионалните задачи.
Къде е разковничето към успеха? Може би в секстилите към Юпитер и Луна?

# 845
Това е в резултат на смесеното влияние на транзитните Сатурн и особено на Уран в съвпад с рождените Слънце/Меркурий в Телец , но наталните Луна/Юпитер в Овен намаляват напрежението. Всъщност това е добър момент в живота за основни промени по домовете, засегнати от тези транзити. И не е "страшно" Grinning , "подмладяващо " е !  Уран е експериментатор , "луда глава" , унищожител на закостеняло мислене , ексцентрик и разбивач на сърца и установени,но ненужни вече правила. От 05.02 до 24.07.2022г квадратурата Уран/Сатурн няма да действа и ще си отдъхнем няколко месеца. Последният напън на този аспект ще е през м. 09 ; 10 и 11 тази година.

П.П. По-късно видях и транзитния Нептун в Риби , който оформя рождената опозиция Сатурн/Марс в тау-квадратура - това е неясното, въртенето в кръг, без изход. Но за да се намери решение на ситуацията, трябва да се видят и други карти, особено прогресия и Слънчевото възвръщане.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 10:31 от Титания

# 846
  • София
Много съм ти благодаря, Татания!
Ако на някой желае, бих могла да изпратя тези карти.
На мен, разбира се ми е интересно да разбера тълкования, защото макар и доволна от сегашното си положение имам чувството, че въртя в кръг от който търся изход.

# 847
От днес сме освободени от квадратурата Уран/Сатурн и на небето няма негативни аспекти, Меркурий тръгна директно и няма вече ретро планети, средата на зимата сме. Вече ще дишаме по-спокойно . Лунните възли направиха ингресия в Телец/Скорпион   /северен в Телец,южен в Скорпион/ на 18.01.2022г. и зададоха новите кармични задачи за 1,5 години напред. Телец/Скорпион е оста на притежанията, силните чувства, "Мое - Твое". Интересна е тази ситуация, защото Северният лунен възел ще подпомага изявите на размирника Уран в Телец. На който му се чете, може да погледне в сайта ми статията посветена на това астрологично събитие.

# 848
Кету ми е в Телец, 11 дом. Да се стресирам ли?
Достатъчно ми се насъбра кармично от октомври насам, дано се намери развръзка. В шах и ужас съм. За роднински взаимоотношения става дума, не романтични.

# 849
  • Sofia
Титания, благодаря ти. Изпревари ме! Flowers Hibiscus
Тъкмо влизах с "благата вест", че в момента няма нито една ретроградна планета на хоризонта!
А и като цяло аспектите са много чисти и хармонични, за всички ни.
Луната съвсем скоро /до часове/ ще излезе от нежните Водни Риби и ще нахлуе в Огнения Овен.
Така атмосферата ще се насити с буйност, динамика, амбиция, а както сме след Новолуние - екстра!

# 850
  • При децата ми
От днес сме освободени от квадратурата Уран/Сатурн и на небето няма негативни аспекти, Меркурий тръгна директно и няма вече ретро планети, средата на зимата сме. Вече ще дишаме по-спокойно . Лунните възли направиха ингресия в Телец/Скорпион   /северен в Телец,южен в Скорпион/ на 18.01.2022г. и зададоха новите кармични задачи за 1,5 години напред. Телец/Скорпион е оста на притежанията, силните чувства, "Мое - Твое". Интересна е тази ситуация, защото Северният лунен възел ще подпомага изявите на размирника Уран в Телец. На който му се чете, може да погледне в сайта ми статията посветена на това астрологично събитие.

Добре де, Северният лунен възел, като ще подпомага размирника Уран в Телец, Южния няма ли да подпомага скорпионите, респективно някоя от планетите управители на Скорпион?Smiley

# 851
Не, Южният забавя, вади недовършени неща от миналото, на скорпионите ще им е по-трудно, както досега беше на стрелците. Северният е с характер на Юпитер - посочва правилно бъдещего и подпомага развитието. Южният е с характер на Сатурн - не позволява  "измъкване" от недовършени дела и кармични задължения.

# 852
  • SF
Нито Плутон, нито Марс са в Скорпион. Напротив - Плутон ще преминава във Водолей и ще бъде в знакова квадратура с планетите в Скорпион и в Телец. Южнният възел не е голям благодетел.

Титания, аз разбрах въпроса, че Hrispa76 пита за управителите на Скорпион.

# 853
Титания, дойде ли време за нещо хубаво за Стрелците? Simple Smile

# 854
  • При децата ми
Не, Южният забавя, вади недовършени неща от миналото, на скорпионите ще им е по-трудно, както досега беше на стрелците. Северният е с характер на Юпитер - посочва правилно бъдещего и подпомага развитието. Южният е с характер на Сатурн - не позволява  "измъкване" от недовършени дела и кармични задължения.

Еее, пак ли?Sad

Общи условия

Активация на акаунт