Никой не очакваше такова шоково вдигане на цени и тарифи, спекулативно заради пандемията.
. Точното Новолуние е в 7ч и 46мин в 13-ия градус на Водолей. Добре е да си напишем желанията до 13ч на 01.02 , защото Луната е без курс до 13ч на следващия ден 02.02. Новолунието е в съвпад със Сатурн и в квадрат с Уран , асцедентът на явлението също е във Водолей - много силно подчертана водолейска енергия : непредвидимост, силно желание за свобода и независимост, креативност на творческата ни енергия. Уран и Сатурн са управителите на знака Водолей. Явлението ни предлага нестандартни обстоятелства и внезапни промени. Така,че желанията ни ще бъдат подложени на изменения, които обаче, ще зависят от самите нас - съвпадът Слънце/Луна е в първи дом, но ще са предизвикани от обстоятелства извън нас. Съвпадът на Новолунието със Сатурн във Водолей подсказва ,че ще трябва да се придържаме към установените правила и направените планове , за да можем да осъществим намеренията си. Предстоят ни вълнуващи дни до следващото спокойно Новолуние в Риби.
!!! "Ковидясах", изкарах го по живо по здраво, без усложнения по време на боледуването и вече съм отново в ежедневието с прословутия "зелен" сертификат. Това ми звучи като свидетелство за обучение . "Браво" на мен!
, "подмладяващо " е ! Уран е експериментатор , "луда глава" , унищожител на закостеняло мислене , ексцентрик и разбивач на сърца и установени,но ненужни вече правила. От 05.02 до 24.07.2022г квадратурата Уран/Сатурн няма да действа и ще си отдъхнем няколко месеца. Последният напън на този аспект ще е през м. 09 ; 10 и 11 тази година.