КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 6

• 82 983
  • 953
  •   1
Отговори
# 855
Титания, дойде ли време за нещо хубаво за Стрелците? Simple Smile

И те ще трябва да почакат още малко - поне транзитния Юпитер да излезе от Риби на 11.05. 2022 г. Разбира се, Нептун от Риби ще внася смут в последната декада на Стрелец  /от 20-ия до 30-ия гр. на знака/. Но поне транзитния  Южен лунен възел ги освободи от кармични задължения - вероятно повечето стрелци са изработили нещата, които е трябвало.

Есме , разбрах те ! Всъщност много интересни ще са дните  от 25.02 до 07.03.2022г. , когато управителите на Скорпион  /Плутон и Марс/  и  Телец /Венера/  ще са в съвпад около 26 гр. на Козирог и ще правят прекрасни аспекти към Лунните възли.  Това са дни на подаръци от съдбата.

# 856
Два пъти чета статията на Титания за ЛВ,  много подробна информация,  още ще се връщам да препрочитам.

Коридора от Слънчево затъмнение 30.04 - 16.05 виждам от статията  ще е съвпад с моя  ЮЛВ.

Спирката на възлите в 14° на Телец ще кацне на моя Юпитер.

ЮЛВ ми е в Телец/ Скорпион СЛВ, тази ос 11ти/5ти дом си ми е пъстра по принцип.

Другата седмица в деня на Меркурий ще вадят децата -  Уран е дошъл върху южния ми възел,  Луната кацнала върху  Меркурий
Оптимистка съм.

# 857
Благодаря, Титания! Толкова труден дълъг период не съм имала от много години. Егати кармата, егати чудото. И сега ми се струва, че виждам леки проблясъци, но се чудех нещо хубаво ли е и ли насрещният влак Grinning

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 13:14 от vaychka

# 858
  • Sofia
Оста Телец-Скорпион на лунните възли в момента при мен съвпадат с Асц. и Уран на Асц. в Скорпион и Десц. в Телец заедно с Хирон в Телец в 6. дом. Доста интересно! Като се има предвид, че съм и в Уранова опозиция...

# 859
vihrogonche а, как са нещата при теб? Беше споделила тук преди време, затова си позволявам да питам. Ще е хубаво да кажеш, че всичко е чудесно! Бях впечатлена от разказа ти и обрата в живота ти. 🙂

# 860
  • Sofia
vihrogonche а, как са нещата при теб? Беше споделила тук преди време, затова си позволявам да питам. Ще е хубаво да кажеш, че всичко е чудесно! Бях впечатлена от разказа ти и обрата в живота ти. 🙂

Да, всичко Е чудесно при мен!
Благодаря ти много, Реа Two Hearts
Нося се на крилете на споделената любов.
И планираме все повече подробности за сватбата.
В същото време бившият ми съпруг също е щастливо влюбен.
И днес има РД, навършва 46, да е жив и здрав!

Е, синът ми ми липсва... но нищо не е напълно идеално в този свят, нали?

# 861
  • София
Вихрогонче, радвам се, че всичко е о. к. при теб! Виждам те усмихната и сияеща. Flowers Hibiscus

# 862
  • София
А как ще се отрази този транзит на Лунните възли, на Телците щом Уран ще бъде подпомогнат?

# 863
Скрит текст:
Титания, дойде ли време за нещо хубаво за Стрелците? Simple Smile

И те ще трябва да почакат още малко - поне транзитния Юпитер да излезе от Риби на 11.05. 2022 г. Разбира се, Нептун от Риби ще внася смут в последната декада на Стрелец  /от 20-ия до 30-ия гр. на знака/. Но поне транзитния  Южен лунен възел ги освободи от кармични задължения - вероятно повечето стрелци са изработили нещата, които е трябвало.

Есме , разбрах те ! Всъщност много интересни ще са дните  от 25.02 до 07.03.2022г. , когато управителите на Скорпион  /Плутон и Марс/  и  Телец /Венера/  ще са в съвпад около 26 гр. на Козирог и ще правят прекрасни аспекти към Лунните възли.  Това са дни на подаръци от съдбата.

Ooo, много чакаха тези Стрелци, писна им Smile Последните две години им беше адски зор, поне на мен като представител на знака им. И въобще на Стрелците от едно известно време хич не им е благоприятна звездната картинка.

Защо чакаме Юпитер да излезе от Риби?

А Рибите кога ще плащат кармични задължения, че имам една дето ще я чакам до края на живота си да я видя как ще плаща за причинено зло. Асцендентът май и е Скорпион на тази акула, та може и ЮВ в Скорпи да я засегне.

А тез подаръци от Съдбата няма как да са за всички, нали Smile Кои ще са най-облагодетелствани?

Значи Титания ще те призная, ако ми отговориш на всички въпроси, ужас съм знам Animal See No Evil

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 20:54 от *Serendipity*

# 864
  • Burgas, Bulgaria
Уха !
Лоша работа , ама с тия мераци си пишеш и ти домашна работа , нали знаеш Sad 

Вихрогонче , усмихвам се след прочетеното , БРАВО МОМИЧЕ !

Титания аз ли преоткрих твоето място , то обновено ли е не знам ,но благодаря за труда и отделеното време !

# 865
ама с тия мераци си пишеш и ти домашна работа , нали знаеш Sad 
Това не го разбрах.
Да не си Риба?

Момичета, нали знаете, че Титания изготвя хороскопи срещу заплащане?

# 866
Много кофти изказване. Заради някой си, кога щели всички Риби да плащат. Ама че глупост.

# 867
Уха !
Лоша работа , ама с тия мераци си пишеш и ти домашна работа , нали знаеш Sad  

Много добре знам. Аз чакам Съдбата да си свърши работата. И повярвай ми много има за какво.

Аз, че съм попаднала сред светици е ясно, дето само добро и светло им е през главата.
Но да, всяка зодия си минава през някакви кофри периоди ( много обобщено нали за всички зодии, защото всичко е строго индивидулано всъщност), и аз питам кога ще се Рибите. Къде на шега, къде сериозно.

Много кофти изказване. Заради някой си, кога щели всички Риби да плащат. Ама че глупост.

Риба си, нали. Глупост е да се връзваш на такова питане, че и чак да се възмущаваш Smile
Ако някой попита за Стрелците, въобще няма да се засегна лично.
Една, как да я кажем, "приятелка" изпитваше страшна злоба към мен, и реши да я излее чрез зодията, като описа 3 нейни приятелки Стрелкини, ама от гадни по гадни описания и за трите. И накрая каза - е като тях си Smile
Друг е въпроса да и се чудиш защо дружи със Стрелци, като не ги понася.

Аз по ведическата съм Скорпион с асц Риба, та ето и мен съм си натопила в казана с катрана с това питане.

# 868
Астрологията може да опише съдбата на момента на енергийно ниво, чрез символен език. Реално зад една астрологична карта може да стои както човек, така и зараждане на обществено-политически процес. В този ред на мисли, астрологията може да е средство,  което описва личната съдба,  но същевременно и надличностния потенциал-семенце на някакъв момент.
Хората, които срещаме в живота си са част, инструмент на именно тази съдба. Дали винаги са от страната на тези, които харесваме или не, няма значение. Животът не дава според личните разбирания за заслуги и е безсмислено по тази линия да считаш и да се надяваш, че личните награди или възмездие, справедливост, са в резултат на личното отношение и разбиране, което имаш към тях. Да таиш злоба трови само теб.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 07:52 от starinthenightsky

# 869
Защо чакаме Юпитер да излезе от Риби?
А Рибите кога ще плащат кармични задължения,
А тез подаръци от Съдбата няма как да са за всички, нали Smile Кои ще са най-облагодетелствани?
Значи Титания ще те призная, ако ми отговориш на всички въпроси, ужас съм знам Animal See No Evil
Защото Юпитер в Риби квадратира рождените планети в Стрелец и ги кара да се разпростират излишно и да се надскачат - расте безпочвено ето-то, харчи се прекалено, раздават се съвети,без някой да ги е поискал и т.н.. Същото се отнася и за планетите в Близнаци и Дева. Но Юпитер никога не дава непоправими негативи, само дава урок - дели е възможно да се справим и дали пък не искаме твърде много от живота.
 Рибите са "плащали" от 19.11.2015 г до 10.05.2017г - тогава ЮЛВ е бил в този знак.
За всички са, но някои хора ще са подчертано облагодетелствани : тези с рождени планети в земни и водни знаци .
Е, ако до сега не си ме признала....Grinning Grinning Grinning Smiling Imp Heart . Имам три лични планети в Стрелец - разбирам те!

Титания аз ли преоткрих твоето място , то обновено ли е не знам ,но благодаря за труда и отделеното време !
И аз ти благодаря! Няма как - с  ЮЛВ съм в Риби Simple Smile

А как ще се отрази този транзит на Лунните възли, на Телците щом Уран ще бъде подпомогнат?
Ще трябва да променят начина си на живот и то доста осезателно, да не кажа драстично.

Общи условия

Активация на акаунт