?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 053
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 925
  • София
Не е казала, че се носи по течението.
Пък и да се носи - нейна и на мъжа й работа, нъл тъй?

# 8 926
Ама тя пита форума. Joy

# 8 927
  • София
Дай сега, за да им угоди, да започне каквато и да е работа, не по специалността й или с кофти колеги, която не се и знае дали ще е по-добре платена. Ама викате, важното е да ходи да блъска някъде по цял ден, да влачи после торбите, децата... Като всички нас! За да са доволни околните наблюдателни лелки 😀
Това по-големи мазохистки от нас българките май други няма!
В други държави жените "работят", само у нас "блъскат". Ех, пуста бг участ
И впрочем - виждам все по-малко жени сами да носят торби, масово се пазарува семейно, барабар с децата (което ме изнервя, но е друга тема). Та полека с жалейките.
Кофти работа и кофти колеги могат да се паднат всекиму, обаче я мъж да се оплаче тук, ще бъде накълцан подобаващо.
Не съм ЗА стандартната работа (9-17) на всяка цена, но съм ЗА да има източник на доходи поне за собствената издръжка. Разбира се, че човек може да живее от рента, лихви и спестени пари, ето Фивър рей, много от вас работят от къщи. Важното е да носи някакъв доход, ако ще в натура да е

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 14:14 от Cuckoo

# 8 928
А стига бе - кой мъж обсъжда с майка си какви разходи прави жена му за бельо? Това е абсолютна простотия, ако е вярно.

# 8 929
Защо да не се носи по течението? Точно в това е умението, да можеш да се носиш по течението и да не потъваш. Ако не може да разчита на мъжа си на тази възраст, на кого? На родители, на приятелки/приятели ли? Играла съм го тоз филм с комбайнерката дет сама трябва гърби, че да се доказва незнайно на кого. Мерси. Жената трябва да си е жена – нежна, женствена, слаба в определени моменти. Каквато е.

# 8 930
  • София
Според мен Монк не изкарва почти нищо, а мъжът й малко. Печелившите хора имат други взаимоотношения. Странно ми е кокетирането на Монк, вижте ме, работя от вкъщи, а свекървата тъй и тъй... Не виждам никаква причина млада жена да не се хване на истинска работа. Седи, свива се, позволява свекърва й да й смята парите за гащите, само и само да не работи.
Първото болднато е твоя лична интерпретация и въображение, което може би няма нищо общо с истината. Това, че изкарва по-малко от него не означава, че той я издържа. Ако тя взима 2500, а той 3500? Да не говорим, че това си тяхна работа, а не на майка му. Второто болднато - и ти като свекървата и много други смятате, че щом не ходи физичеки в офис/предприятие на работа, то не работи нищо. Интересно пък сега с така модерния хоум офис, всички дето са по 8 часа на работа у тях, вместо в офиса, вършейки същите задължения, със същите срокове и шефове - и те ли са спрели да работят, щот са си у тях? Чак пък такива ограничени мисли в 21 век ми е трудно да повярвам, че има.

# 8 931
  • Варна
А стига бе - кой мъж обсъжда с майка си какви разходи прави жена му за бельо? Това е абсолютна простотия, ако е вярно.

Аз се сещам само за една причина да го обсъжда с майка си - ако и на него му се виждат скъпи гащите по 5 кинта...

# 8 932
Куко, когато работиш нещо, което не ти е на сърце, на кофти място, в кофти обкръжение или с лошо работно време, само защото така трябва, е блъскане, да!

Аз пък се чудя защо въобще мъжът знае колко й струват гащите 🙄
И работила, и неработила съм била, цените на някои неща мъжът ми никога не е знаел.

# 8 933
  • София
Е, идеалният форумен съпруг винаги е на страната на жена си, дори безработна за 100 лв. да си купи гащи. Той за какво е?

# 8 934
Добрият форумен съпруг не с еинтересува колко струват гащите на жена му, а от това под тях.

# 8 935
  • Варна
Добрият форумен съпруг не с еинтересува колко струват гащите на жена му, а от това под тях.

Добрият съпруг, Бази, не непременно форумен, купува гащи и по няколкостотин, но така всеотдайно изпълнява съпружеските си задължения, че благоверната да няма време да ги носи Simple Smile

# 8 936
  • София
Куко, когато работиш нещо, което не ти е на сърце, на кофти място, в кофти обкръжение или с лошо работно време, само защото така трябва, е блъскане, да!
Пропуснала си клишето, че ако се занимаваш с каквото обичаш, няма да работиш и ден.
А е най-нормалното нещо на света човек над 18 да работи (вкл. блъска) за да се самоиздържа, ако не учи нещо трудно. Дори да е сингъл и да живее с мама и тате.
Има си хора, за които няма достатъчно лека и добре платена работа на тоя свят. И тях ли да жаля, че се налага да блъскат

# 8 937

Добрият съпруг, Бази, не непременно форумен, купува гащи и по няколкостотин, но така всеотдайно изпълнява съпружеските си задължения, че благоверната да няма време да ги носи Simple Smile
Има такива мъже, които и коли купуват, но вие си стискате кълките. Трябва ли да има връзка между едното и другото?

# 8 938
Тоз па муйко с мама си обсъжда гащите на жена си и той. Ми начи заслужава поне кредитната му карта да източи без той да знае. Simple Smile)
...
А, не, нека имаме мяра. То тва да не е производствена линия. Дет вика мъжо – сех, сех, ама то не може само сех. Съгласна съм. И това писва. Гащите предпочитам сама да си ги избирам и купувам. То па едни гаще кат не мога си купя. Simple Smile

# 8 939
  • София
Е, идеалният форумен съпруг винаги е на страната на жена си, дори безработна за 100 лв. да си купи гащи. Той за какво е?
Ако ги устройва и двамата какъв е проблема - нали той ще ги гледа и сваля тия гащи? Голяма злоба и завист, че на някой му купували гащи. В поста на авторката обаче гащите предполагам сама си ги купува, макар и да са от 5лв./бройката вместо от 2лв., защото все пак работи, макар и за по-малко пари от мунчото. Да не говори, че случката с гащите е била отдавна и не е ясно дали тогава не е бачкала в офис за 8 часа.
Не знам защо решихте, че тя е на негова издръжка и то вовеки? А дори да се разберат тя да стои у тях и да не работи, на вас какво ви влиза в работата?

Общи условия

Активация на акаунт