Вече си имам чисто ново компи
Ръцете ми са зле
Лявата, на дясната почти нищо и няма. Вече не ме боли поне. Но имам бая плюски, коя от коя по-голяма, рани и по всичко личи, че ръката ми ще остане на петна май завинаги (или поне за доста дълго време)
Все още нищо не мога да правя с нея, но най-много ме мъчи това че не мога да си изпера дрехите и бельото (пера на ръка). Иначе другите неща ги върши мъжа ми (златен) и майка ми. Откакто се изгорих все си мисля, добре че Дени не беше при мен на терасата докато пържех, защото често се навърта покрай мен...направо зле ми става като си помисля...Kamij, не се притеснявай, че нищо не яде. По-добре така - няколко дни на диета, отколкото да я насилваш и тя да повръща. Дано скоро ви мине!
Да ви кажа днес как си изкарах акъла
Прибрахме се с Дени от разходка, събух му обувките и влязох в нашата стая да оставя багажа, а Дени уж идваше след мен. Добре обаче не се появи в стаята, виках го, никакъв знак от него. Тръгнах да обикалям апартамента (4 стаи, 2 тераси, баня, тоалетна и 1 дълъг коридор),детето го няма никъде. Щях да откача, сърцето ми направо спря, обхвана ме паника. Помислих, че съм забравила да заключа вратат и той е излязъл, ще се пребие по стълбите...ужас. А той нашия се скрил зад едната врата и мълчи и се хили. Винаги като го викам се обажда, а и се минаха поне 5 минути в истерично обикаляне и викане из апартамент, той не издава звук. Та така, една яка дневна доза адреналин 
Дона, честито за изпита!
Тук сутринта беше чудесно време, а сега тъкмо се наканихме да излезем и заваля.
За този мехлем не бях и чувала, ама толкова много положителни отзиви....ще се пробва това чудо
Августа, мерси за рецептата

.

Браво на Ава.

, много, много любов
и още малки палавничета като Теа
!