Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 586
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Привет!

Вече си имам чисто ново компи Laughing

Ръцете ми са зле Sad Лявата, на дясната почти нищо и няма. Вече не ме боли поне. Но имам бая плюски, коя от коя по-голяма, рани и по всичко личи, че ръката ми ще остане на петна май завинаги (или поне за доста дълго време) Cry Все още нищо не мога да правя с нея, но най-много ме мъчи това че не мога да си изпера дрехите и бельото (пера на ръка). Иначе другите неща ги върши мъжа ми (златен) и майка ми. Откакто се изгорих все си мисля, добре че Дени не беше при мен на терасата докато пържех, защото често се навърта покрай мен...направо зле ми става като си помисля...

Kamij, не се притеснявай, че нищо не яде. По-добре така - няколко дни на диета, отколкото да я насилваш и тя да повръща. Дано скоро ви мине!

Да ви кажа днес как си изкарах акъла Tired Прибрахме се с Дени от разходка, събух му обувките и влязох в нашата стая да оставя багажа, а Дени уж идваше след мен. Добре обаче не се появи в стаята, виках го, никакъв знак от него. Тръгнах да обикалям апартамента (4 стаи, 2 тераси, баня, тоалетна и 1 дълъг коридор),детето го няма никъде. Щях да откача, сърцето ми направо спря, обхвана ме паника. Помислих, че съм забравила да заключа вратат и той е излязъл, ще се пребие по стълбите...ужас. А той нашия се скрил зад едната врата и мълчи и се хили. Винаги като го викам се обажда, а и се минаха поне 5 минути в истерично обикаляне и викане из апартамент, той не издава звук. Та така, една яка дневна доза адреналин Simple Smile

Дона, честито за изпита!

Тук сутринта беше чудесно време, а сега тъкмо се наканихме да излезем и заваля.

За този мехлем не бях и чувала, ама толкова много положителни отзиви....ще се пробва това чудо Praynig Августа, мерси за рецептата  bouquet

# 121
Ми да се похваля-
Ава днес се за първи път направи ако в гърнето и то съзнателно! Чувствам се малко странно да се хваля с такива неща, затова няма да навлизам в подробности. Както Дона бе писала преди, невероятно е как едно ако може да оправи деня на една жена Laughing

# 122
....невероятно е как едно ако може да оправи деня на една жена Laughing

Хи хи, браво на Ава! На мен пък едно ако ми развали деня - Момъчко обърна пълното гърне на килима и тъкмо се чудеше дали да го размаже, когато го "залових"  ooooh!
Такова чистене падна... Crazy

# 123
Сиска такива адреналинести са ми супер не зареждащи. За белезите - не го мисли сега - ти оправи ръцете, за да си ги позлаш, останалото е бял кахър  Hug .

# 124
  • Варна
Привет на всички.  Ние се завърнахме във Варна и сме отново на линия.
На всички болни скорошно оздравяване.  bouquet
Сиска, много гадна случка. Аз също подкрепям идеята за мазилото с невена. А адреналинените случки са станали част от нормалният ни живот. Браво на Дени, че е такава мила душичка.
Ания, честито ти студентство.
Шуша, дано всичко да е наред с яслата. А майка ти - направо нямам думи. #2gunfire
невероятно е как едно ако може да оправи деня на една жена Laughing
Joy Браво на Ава.
Дона, честито за изпита.
Куки, ще се справиш с кърменето. Стискам ти палци.
Чопарче, честити първи крачки на Велко.
Да се оплача. Днес правим 5 години откакто сме женени. Щяхме да ходим някъде да се почерпим, но уви стана някаква авария, спря тока и над 3 часа нямахме ток. Майка отказа да стои сама с децата на тъмно и така си останахме у дома и толкова.

# 125
Мартеа, горчивооо!

Пия с вас и за вас, с пожелания за много топлина , любов и разбирателство в семейното огнище!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 09:28 от Patelina73

# 126
Здравейте,Ники вече се оправя,няма повръщане и разстройство.Обаче вчера на мен ми беше много лошо, направо щех да умра,повръщах, болеше ме главата, сигурно Ники ме е заразила.Днес вече съм добре.
Сиска не се тревожи ,вече има много мазила против белези.Ще питам кумата и ще ти пиша, тя знае, че имаше белези и и се махнаха.Сиска ,ама Дени голям плаваник. Grinning
Дона честито за изпита.  bouquet
Мартеа горчиво! Много любов и щастие.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 19:57 от Kamij

# 127
Горчиво! Гориво! Ииииху!
Мартеа, добре дошла в клуба на бракуваните  bouquet
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!

Камиж, добре че малката се е оправила бързо. Може и татито ви да се тръшне, наблюдавай го.

# 128
  • Mediterraneo
Мартеа,   bouquet Дълги години безоблачно щастие  Heart Eyes

# 129
           Честото martea

# 130
 Flowers BouquetМартеа пожелавам ви дълги години семейно щастие  married, много, много любов  1dating и още малки палавничета като Теа  family6!

А временцето днес е супер точно за такова събитие!

# 131
  • Варна
Честито Мартеа!
Бъдете много щастливи и много се обичайте.
Камий, добре е че вече сте взели да се оправяте. Наистина е много гаден тоя вирус.

# 132
Мами, мерси за подкрепата. Heart Eyes

# 133
Мартеа, честито  Hug
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот   bouquet
Горчиво  Wink

# 134
Мартеа, честита венчавка и горчиво!!! Пожелавам ви прекрасен семеен живот!!!
 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт