Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 582
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Kamij, бъзо оздравяване и на двете ви  Hug

Мартеа, страхотен ден...слънце, светлина, топлина...открояват се на фона на времето тези дни. Пожелавам ви много щастие и дано сте си изкарали тържеството, както подобава Simple Smile

Ние пък от вчера сме си с татко, отново Simple Smile Малкото е на върха на щастието си...и аз също Blush Ходим на разходки, игри по цял ден, веселби...а после до посред нощите си лафим Simple Smile Много съм щастлива.
Имам какво да ви пиша, но май няма да е сега...
Само накратичко, че да не забравя. Дребното пие билки (истински, нашенски, от билкар) и се храни самичък. Вчера взех фотоапарата от ремонт и ще кача снимки. Справя се сам...не мога да повярвам...ще видите как си хапва, като голямо детенце...Напълнях, покрай Наполеонките, за които ви писах...едвам си закопчавам дънките Crazy
Днес видях и мама Гуш, която, ако не ми с обади, няма да я позная...толкова е разлина с новия Брюнет стайл Simple Smile

Време е за сън..лека ви нощ и до утре Wink

# 136
Младоженката сигурно още спи Wink
Диана радвам се ,че си щастлива. Hug

# 137
  • София
 baloni  Мартеа, пожелавам ви всичко най-красиво във вече официално семейния ви живот. Много готина двойка сте!
 baloni

Чух за някакви младоженци, които со все оркестър и гости правели шоу по Шишман, след венчавка в св.Седмочисленици. Да не би да сте били вие?

# 138
Диана, много хубаво звучиш! Дано вашият тати повече време си е при вас!
Браво на Любачето за самостоятелното хранене! Grinning Сигурно му 100 пъти по-вкусно така Grinning А защо пие билки?

Младоженката, очакваме включване Grinning

# 139
Днес направихме прощапулника на Пламен. Първо хвана химикалката, захвърли я, после маска-домино(за актьор), захвърли я, после един музикален диск, захвърли го и накрая избра телефона на мама - нарекла го бях за бизнесмен или телекомуникации Grinning Беше много хубав празник, той много се вълнуваше! Направих питата сама и много се радвам, че се получи добре Grinning
Ето  Grinning
Торта  и  Пита

Пламен остави много хубав отпечатък от стъпалцето в питата, но като се надигна тестото при печенето, вече не се вижда. Двете чертички си ги измислих за път с детелинка, ама нещо не я докарах много художествена украсата Grinning

# 140
  • София
Дона, браво на Пламъче!!! И на теб за питата, майсторка си!!!

Пък аз да се похваля, днес видяхме Куки, Калинка и мъничкия Филипчо, който е много красив, пу-пу! Куки е добре, има си мама, която и помага, че то излизането на разходка за тях си е цяло приключение - 2 бебета, 2 колички...Аз на нея не и казах, ама на вас да си призная, за мен това би било непосилно...Евала!

# 141
Дона страхотна торта и питка сте спретнали на малкият поздравявам те:peace:
Diana  наистина звучиш много развълнувана и щастлива дано си така много много дълго време Peace, браво на дребчо че вече е самостоятелен с храненето.
Kamij хубаво е че с Ники сте вече добре.
Спокойна нощ от нас Heart Eyes

# 142
  • София
Пак правим дзак, за да ви кажем, че имаме нови ЩРАК

# 143
  • София
Чух за някакви младоженци, които со все оркестър и гости правели шоу по Шишман, след венчавка в св.Седмочисленици. Да не би да сте били вие?

Клюкарник, Клюкарнииик  Mr. Green
И аз това си помислих Wink

Дона, много хубава торта Grinning А питката, щом е бухнала и не се вижда крачето, значи браво на майсторите Wink Ние още не сме правили прощапулник, резил.

Ох, сега си поревах на филма "Бодигард"...уж съм голям човек, а все още детето в мен живее

Лека нощ и приятно изживяване на циганското лято Wink

# 144
Добро утро!

Поздравления за хубавата питка Simple Smile

Гуш ма много са ви сладки ококорените снимки Simple Smile Ние имаме абсолютно същите гуменки  Heart Eyes Да се похваля - вчера закупихме нови есенни обучвици на госпожицата, много са сладки Simple Smile И се обзаведохме със всички необходими неща за яслата, само чакам да излязат резултатите от изследванията и .. тези дни ще трябва да тръгне.. .моля се само да не се разболее... всички ми пророкуват как щяла веднага да се разболее там  #Cussing out

Сиска как си, оправят ли се ръцете? дано да минава по-бързо...

# 145
Здравейте!

Да драсна малко, докато дребчо и тати са навън Laughing

Шуша, още ме боли ръката. Сега вече не от изгорялото, а от раните, които се получиха Cry Все още не мога да пера, да мия, но поне с другите задачки се справям вече Simple Smile

Дона, добре си се справила!

Чопарче, и вашата питка си я бива Peace

Честито на младоженците! Горчиво!

Мразя да пиша в телеграфен стил, ама нямам вдъхновение... Ние непрекъснато си имаме нови снимки, май не пропускаме 2-3 дни без да се снимаме BlushКойто иска да гледа, долу в линка публикувам непрекъснато Wink

Аз изчезвам, че тати ми доведе спящ Дени Heart Eyes

п.с. Забравих да ви се похваля, че Дени си спечели една книга LaughingУчаствах с неговото име в една томбола в нета и той спечели Laughing Не е точно за него - Агата Кристи, но важна е победата Party

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 12:45 от Сиска

# 146
Здравейте Wink
отдавна не съм писала,не мога и да чета,с малкият в зала за интернет просто е невъзможно да стоя.Ние още сме си в България,и на мен ми малко мъчно за нашият татко,но така са налага.

от четене отгоре отгоре разбирам за младоженци,бебета -на всички голямо честито!
Сиска,съчувствам ти за изгореното-боли знам от горчив опит.
И да се по0хваля след хиляда съвпадения и най-накрая видях нашата съфорумка Августа с Никола и сега се надявам да се видим пак ,големи сладури са двамата Heart Eyes

Общо взето харесва ни тук имам си помощ,ходим си на много разходки,абе спокойствие.И ще се опитам да пиша по често,че много ми липсвате.

# 147
Здравейте милички Hug
Ние сме си в къщи от няколко дни!Теа смъкна температурата на първия ден в болницата, но и те не разбраха от какво точно я лекуваха!Първо пиелонефрит- застой в левия бъбрек понеже поемала малко течности и станала някаква инфекция-/като диагноза това е супер нереално, защото Теа се храни почти и основно с мляко.../, но понеже освен висока температура други симптоми нямаше за нищо///...преди да ни изпишат все пак и направиха ренгенова снимка на бял дроб и се оказа че има някакво изменение, което означавало че е изкарала или е щяла да изкара пневмония в болницата...може да те побъркат...в крайна сметка никой не знае какво точно му беше на детето./..,всички ги лекуват под един знаменател///бият си антибиотиците...,..нямам думи//...както и да е...важно е че детенце се оправи...,но вяра на лекари...не знам....
Иначе в къщи лудница, на средата на ремонт сме и е кочина... Sad, малкото бебе в корема не ми дава мира  Simple Smile, ама това е хубаво поне да знам че е добре...тумбакът изкочи съвсем, даже и пъпа почти а сега влизам в 7 месец, с Теа нямах такъв корем и в 7 месец, а за килограмите да не говорим Laughing ...уж не се храня повече от преди пък си се трупат ли трупат!
да се похвалим с нашия ТРЕТИ ЗЪБ Joy най-сетне изби и то зъб след резците..., въобще изобщо... newsm78
Теа дава зор да и се обръща внимание...изчезвам!Бъдете здравики всички и гушнете децата! Hug

# 148
ivi2000, много се радвам, че Теа е добре и сте си вече у дома.  Да  не се отървете от здраве! Hug

# 149
Иви радвам се ,че Теа е добре.
Дона много хубава питка и торта.
Гуш убави снимки, предай поздрави на Куки, като я видиш.
Ники вече е добре, но неще да яде , утре ще и купя витамини, вие какви давате?

Общи условия

Активация на акаунт