Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!

• 14 000
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Julie, бе тоз твоя шеф не знае ли, че на бременна жена се угажда, я да ходи по-често извън офиса Crazy Mr. Green

ninochka, не съм чувала да се увеличава при забременяване а при определени..мм как да го нарека предистории за по трудно забременяване...

# 121
Julie, бе тоз твоя шеф не знае ли, че на бременна жена се угажда, я да ходи по-често извън офиса Crazy Mr. Green

абе знае той.... само ми вика "стегни се, не се излагай".Sad

# 122
zwezdichka, аз не съм го чула, ами го прочетох някъде и не беше конкретизирано за специфична ситуация  newsm78

AnSofi, тази книга да не би да я имаш електронно  Flutter

и да ви кажа - можете да подкреппите БГ-то момиче в сайта на Махим http://www.maximonline.com/miss_maxim/profile.aspx?id=4 : тя остана една от 24-те финалистки  Peace

# 123

абе знае той.... само ми вика "стегни се, не се излагай".Sad
кажи, че му желаеш другия живот да е майка на многоооо деца Joy

ninochka, аз не го бях чела из"Искам бебе".... така , че може и да се бъркам или и двете да сме прави ( не физически разбира се  Joy Hug)

ПП
Гласувах и наистина тя най- ми харесва от всичките!!!!

# 124
  • София
Julie, не ходи ли да пикае тоз твоя шеф Wink

При мен няма нищо ново и и нтересно...

# 125
  • UK
 Момичета, здравейте от мен. Искам само да ви кажа, че намерихме причината за загубата на бебчето ми и ми е много мъчно, че толкова елементарно нещо не могаха да го открият по- рано докторите. Лечението ми ще е кратко и само с витамини и леки лекарства  Sad
 Успех на всички ви...  Hug

# 126
  • София
Меги, а каквам е била причината... Ако искаш да споделиш де...

# 127
Megita, успех с лечението!... Зная, че не е достатъчно утешително, но... все пак е добре, че проблемът е "елементарен".
 Hug

# 128
  • UK
  изследване                  резултат                реф. ст.

Рубеола Ig G     -            240 IU/ml  -             15 IU/ml

Цитомегаловирус-         (+) 594.4 U/ml  -    211 PEI U/ml

това са ми анти тела които са ми влияли и сега трябва да ги излекуваме но било много кратко и лесно лечението
 Благодаря ви за пожеланията много ми е мъчно, че няма да сме заедно но и юли месец ми харесва като месец за моето бебе  Peace  Hug   bouquet

# 129
Мегита, много се радвам че проблема е намерен и лечението ще е кратко и лесно! Сигурна съм че ще гушкаш едно здраво лятно бебче!  Hug Hug Hug

# 130
Мегита,
Юли месец е страхотен за бебе!
Аз съм родена през юли... раците са страхотни късметлий!

И не спирай да ни пишеш!  bouquet

# 131
  • София
Мегита, и аз стискам палци всичко да мине успешно!!!

Julie, и мен много ме тормозят от работата... Въпреки, че съм в болнични, си работя от 9 до 18 по часовник и никой не се съобразява, че имам нужда от почивка. На моменти това ме вбесява...

# 132
Megita ,
 пожелавам ти от все сърце скоро пак да имаш повод да пишеш в "отчетни" цели 36 седмици Hug Hug Hug

# 133
Здравейте, май-чета Simple Smile
Утре отивам при доктора, изследванията ми трябва да са готови. Имам котка и малко се притеснявам.  Embarassed
А иначе и на мен не ми се гади особено много... И съм качила близо 2 кг за две семици...
Ужас! Ами че аз съм 155 см и ще започна да се търкалям, ако продължавам така  Laughing Май ще трябва да ям по-малко...
Притеснявам се, че ме боли коремчето  Cry, пия но-шпа и дуфастон, но пак си ме боли...
Трябва да кажа пак на доктора.
Уффф, трябва да почвам да превеждам, а ми се спи...
Нестига, че ми се спи по цял ден, ами и като се прибера немога да си легна  Cry
Чао за сега

# 134
Със сигурност съм изхвърляла фолиевата киселина, но става въпрос само за няколко дни и едва ли ще е фатално. Вече ще я пия сутрин Peace Аз много се надявах да си имам близнаци, но и този път не ме огряще има трети опит[/size]. Много ще се радвам ако някоя от вас има близначета през май Hug
Подкрепям твърдението, че на този етап от бременността фолиева киселина и плодове са достатъчни.
И разбира се: Добре дошли на новите май-ки!

Общи условия

Активация на акаунт