Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!

• 14 003
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Мегита,прегръщам те мила!!Наистина страшно се радвам за това ,че ключа е намерен!!!!Желая ти само позитивни емоции оттук нататък!!!!  bouquet

# 136
Ами да се запиша и аз .На 25 години съм. Термина ми е на 31.05.07г. Това ми е втора бременност.Имаме си едно прекрасно момиченце на 1.8 години. В петък съм на преглед и да се надявам, че всичко ще е наред .

# 137
мегита, добре е, че сте намерили причината. юли също е добър месец за появата на ново бебе. дерзайте  Peace
диа- ха-ха - и ти ли, бруте ха-ха и аз сега се мятам на текста си Simple Smile

# 138
  • Варна
Ами да се запиша и аз .На 25 години съм. Термина ми е на 31.05.07г. Това ми е втора бременност.Имаме си едно прекрасно момиченце на 1.8 години. В петък съм на преглед и да се надявам, че всичко ще е наред .
Ей, супер! Вече не съм сама с термин 31.05. Grinning Добре дошла! Hug

# 139
dia_cat, и аз съм сууупер нисичка (153)  Laughing

добрутро на всички  bouquet

# 140
Привет  май-ки

Толкова се радвам, че не вали и можах да походя спокойно пеш до офиса  Grinning Надявам се целият ден да е така.

ninochka, малко се потрудих за благото на всички ни  Grinning освен това ми доставя удоволствие, когато имам време и то предимно в офиса, защото у дома май се отдавам предимно на сладък сън   Embarassed

megita важно е, че сте открили проблема и след маъничко усилия сам сигурна, че пак ще дойдеш при нас. Прегръщам те и ви пожелавам късмет   bouquet

# 141
Привет  и от мен!!!    bouquet

От няколко седмици ви чета, но не смея да пиша, тъй като още нищо не беше сигурно.

И в мен тупка майско сърчице Two Hearts . Терминът ми е 19.05.2006.

През много проблеми и трудности преминахме и се надявам с Божията помощ Praynig , живи и здрави, да доживеем тази дата и всичко да бъде успешно този път.  baby

Ще се радвам да се запозная с вас и заедно да съпреживеем тези сладки моменти.    Hug  Hug  Hug

# 142
Добро утро момичета!

ДОБРЕ ДОШЛИ на mira_atan и Balonesa    bouquet

AnSofi, а дали ще имаш сили и да се върнеш пеш? Mr. Green Hug Лека работа Hug

ninochka, dia_catзначи сте малки куклички Hug Hug Hug

Хайде лек ден от мен и до скоро  bouquet

# 143

сестрата на алабина 
,
 да и кажеш,че я чакаме скоро сред нас  Hug Hug Hug

Вече си е вкъщи , надупчиха и дупето с  инжекции .. Ама вижте майтап - няколко часа преди влизането и в патологията  бебо излиза , че  е 13 мм. а  по - късно ( същият ден ) в болницата и казват , че е голямо 22 мм. #Crazy Тя  се стресна .. Аз и казах да не  се стяга много от размери , още повече , че единият ехо е коремен , другия - вагинален . По - интересното е , че коремчето и расте заедно с моето и ми се струва , че скоро може да ме подмине , имайки в предвид , че аз я  водя с около месец и малко  newsm78 Н
Но бебо е  едно , друго не се е  видяло .. newsm78

# 144
  • България
Благодаря, мила
още вчера си купух фолиевата киселина, а в съседната тема нещо не мога да вляза , не знам защо ми дава , че е заключена и не ме допуска Simple Smile Малко нещо съм индианец :  Embarassed

# 145
Здравейте, мамета!

Ще си се похваля пък... видяхме сърчицето! Всъщност видя го таткото, аз чак после - само статична картинка. Бебето е цееееееееееееееееееели 5мм.

Радвам се, че взех мъжа си с мен... имах известни колебания, но после реших, че е добре двамата едновременно и възможно най-рано да се "запознаем" с детето.
А таткото много ме разсмя снощи - докато се къпех ме попита: "А мен утре нещо ще ме преглеждат ли?!"... Явно не само бремената си губи ума!  Laughing

По темата за витамините - лекарката ми също препоръча да се придържам към фолиева киселина и плодове и зеленчуци. Има някои резерви относно "Матерна".

Имам и въпрос... към по-опитните: има ли начин гърдите да се подготвят за кърмене? Някъде ми попадна идея да се трият с по-твърда хавлиена кърпа след баня... но това дали не е твърде стара идея?!

Бъдете здрави и много щастливи!  bouquet

# 146
  • България
Здравейте, мамчета , най- накрая успях и аз да намеря пътя по който да стигна до форума  Embarassed. Прочетох за нещастието сполетяло една от мамите и и изказвам искрени съболезнования и пожелания в съвсем скоро време да се върне с радостни новини.
 Сега да ви се представя, на 26 години съм от Бургас и през май очаквам първото си детенце Hug Лекарят потвърди, но все още не сме чули сърчицето, каза да отида в началото на др. месец. И за това не мога да дам точна дата за термина, нои по мои изчисления е около 25-ти май  Simple Smile Чувствам се много добре и много щастлива. Таткото също. Все още не сме съобщили на родителите си, защото  не живеят далече, а искаме да го направим лично.
Честито на всички бъдещи майки и лека бременност Hug

# 147
  • София
Здравейте!!!

Още нови мами Simple Smile страхотно!!! Айде добре сте ни дошли и специално към Balonesa - също се молим с теб всичко да е успешно и безпроблемно!  Praynig

Тихабяла, това за подготвянето на гърдите (с твърда хавлия) мисля, че е много добра идея. На мен още с първата бременност ми го казаха, но на мен ми се стори странно пък и чувството е много гадно  Sad Но ако знаеш как ми се възпалиха зърната (струпове, кръв и тнт) първите седмици докато кърмех... Направо голяма болка. Затова сега смятам да използвам хавлията... Но доколкото знам се прави чак от 8 и 9-ия месец.

# 148
да, така е. или задължително след 20-та седмица. сега не си пипайте изобщо гърдите. а после пък подготовката може да довете до контракции на матката. така че всеки сам решава дали да го прави или не. така или иначе има 2 начина за подготвяне нагърдите за кърмене: 1. триене с по-груба материя и 2. подготовка с мазила като лансонох, гармастан и т.н. но те се използват наистина от 8-я месец. аз лично избрах умерено да спазвам първия вариант. не знам по тази или друга причина, но рагади не съм имала. кърмата ми слезе лесно на 2-я ден след секциото, беше в огромно количество и кърмих безпроблемно до съвсем скоро - докато установих, че пак съм бременна. чудесно е да кърмиш бебето си. усещането е прекрасно.

добре дошли, нови мами!   bouquet

# 149
За подготовката на  гърдите ... и аз  знам , че  това  се прави по - нататък , някъде към 6 месец , мисля Flutter

Общи условия

Активация на акаунт