?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 829
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 115
  • Пловдив
Laptop.bg читав сайт ли е?
Някой да е купувал от там, впечатления?
читав е...покрай търсенето на комп на сина прочетох добри мнения...Също читав е Десктоп.бг...май са еднакви.

# 14 116
Здравейте, миялната машина се запуши, какво мога да направя

# 14 117
  • Сф
Да почистиш филтъра на дъното?

# 14 118
В Google карти как да видя на какъв принцип ми избира маршрута - най пряк път, най ненатоварен и т.н?

# 14 119
  • София
В Google карти как да видя на какъв принцип ми избира маршрута - най пряк път, най ненатоварен и т.н?

Според мен най-кратък като време на пристигане. Забелязала съм, че когато дава алтернативи маршрути винаги са по-дълги като времетраене от предложения като основен. Има изписано време на всеки от тях.

# 14 120
  • here and now
Миялната съм я отпушвала с Мр. Мусколо гел за канали.
Не знам дали е правилно, но при мен свърши работа.

# 14 121
  • София-Младост
Laptop.bg читав сайт ли е?
Някой да е купувал от там, впечатления?
Читав е сайта. Купихме едни слушалки, които нещо се развалиха и ни подмениха...вторите също дадоха дефект и след кат оминаха през серзива, ни възстановиха парите.

# 14 122
И ние от доволните от Лаптоп.бг. Доста техника имаме купена от там, предимно онлайн.

# 14 123
  • пустинята Гоби
Моят лаптоп купен от сайта още е жив, въпреки че децата се опитваха да му видят сметката през годините. Вероятно е до модел обаче, аз тогава го бях взела с добри параметри, за да мога да играя игри на него.

# 14 124
Благодаря на всички!
Още един въпрос имам, за стоков кредит,  ми дава опция да вэведа аз първа вноска, въвеждам 3000 да речем  и остатъка от 700 ми го разсрочва за 3 месеца. Тези 3000 кога ги плащам...заедно с първата вноска ли? Четох ОУ, но няма обяснено.

# 14 125
  • София-Младост
Благодаря на всички!
Още един въпрос имам, за стоков кредит,  ми дава опция да вэведа аз първа вноска, въвеждам 3000 да речем  и остатъка от 700 ми го разсрочва за 3 месеца. Тези 3000 кога ги плащам...заедно с първата вноска ли? Четох ОУ, но няма обяснено.
Не съм чела ОУ, но би трябвало да е първо плащаш 3000 и след това 3 месеца по 700.

# 14 126
Аха..тоест стават 4 вноски ли?
Звънях но не работят днес.
В сайта на пнб париба пък не ми излиза изобщо опцията аз да въведа първоначална вноска...а в сайта на търговеца ми дава...

# 14 127
Ако го взимаш онлайн, трябва да дойде куриер да ти донесе за подпис договора за изплащане. Мисля, че се плащаше или при поръчката с карта, или на куриера, но не съм сигурна - никога не сме имали случай с каквато и да е първоначална вноска. Ние работехме с ТБИ, де, при Париба може да е друго.
А ти на кого звъня, на сайта или на Париба?

# 14 128
На сайта. Почиват.
Иначе пише че и онлайн може да се подпише при парибата...освен по куриер.

# 14 129
Онлайн с КЕП ли?
Пробвай на Париба да звъннеш.

Общи условия

Активация на акаунт