Лакове за нокти - 147

• 38 195
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • Bulgaria
Пластмасовите са по-трудни за употреба. Опитайте съвсем леко да минете със стъргалката без много натиск и след това съвсем леко с печата, отново без много натиск. Трябва да се получи. Simple Smile

# 691
Благодаря. Но не се получава. Хваща ми се най-много части от рисунката и до тук..
Ще си поръчам от интернет метална. На пластмасовия са издълбани прекалено плитко. Даже и мъжа ми дойде да се мъчи, като ме чу как се тюхкам. И клипове гледахме в ютуб. Отказвам се. В тъпия ми град няма такива аксесоари за нокти.. Даже и в левчетата

# 692
реших да ги взема, това са ми първите лакове на Бел

# 693
  • Пеликания
Брейн много красиво Heart Eyes Френския само с четка ли си го направила?
Аз се завърнах към обикновените лакове Grinning На Llums N8 и 12

Скрит текст:

# 694
MarieSt, ползваш ли някакъв гел или нещо за основа? Направо изглеждат като изкуствени Flushed толкова дълги, прави и без неравности Heart Eyes Разкош Heart

# 695
Лаковете са Pierre Cardin studio nails 041, Essence shine last & go 05 sweet as candy, Miss Sporty fireworks 020 Boudoir Envy

Скрит текст:

# 696
  • Пеликания
Слагам ето това преди цветния лак. Нещо като подсилващ гел се води, но се пече в лампа. Подсигурявам се Grinning

# 697
  • Bulgaria
Тази седмица съм на пролетна вълна̀. Flowers Herb Bel London - 18, 21 Cosmetics - 12 и Gabrini Nude - 01. Декорацията е направена с печати. Розовото е една идея по-наситено на живо, отколкото на снимките.

Скрит текст:

# 698

Impala 20 и GR 105

# 699
  • Бургас
Брейн много красиво Heart Eyes Френския само с четка ли си го направила?
Аз се завърнах към обикновените лакове Grinning На Llums N8 и 12

Скрит текст:

Уникално.Yellow Heart

# 700

Декорацията е различна по разбираеми причини 😃

# 701
Счупих нокът и две седмици бях само с Evelin 8 в 1. Не издържах повече и днес се лакирах.

А ето го и моят помощник:
Скрит текст:

# 702
Ш'му изям клепналите ушаци. Мая хич не е фен на лакирането. Държи дистанция и евентуално подушва готовия продукт, но не е нейното нещо. Мръщуляви се. Joy
Пп Много сте готини всички. Heart

# 703
Влюбена съм в чернилки Joy

# 704
Честито на всички за покупките!
Откакто ни заключиха преди седмица, усещам от време на време, че ме хваща депресията. Търся спасение в лакирането, но нямам желание за декорации. Ето една Flashbulb Fuchsia от мен.

Уууф колко яко. Много хубави нокти. Simple Smile
И аз съм в депресия от ноември, тоест от както нас ни заключиха. Smile
Уви, лакове, дрехи, парфюми-не помага нищо. Имам чувството, че повече ме радва контактът с пощалъоните от пакетите, които носят. Mask

Общи условия

Активация на акаунт