Лакове за нокти - 147

• 38 207
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Valeto, Елмайра, страхотни цветове ❤️
Витаминче, това е китайското ми лакче, но не мога да го снимам хубаво в момента, че няма никакво слънце. На живо е по-светло.

# 676
Елмайра, на мен ми излиза нещо като бордо, но в никакъв случай лилаво, но въпреки това е красив цвят

# 677
Да, да, не прилича много на себе си Grinning
Да се оплача, че пробвах новата формула на топа на Месауда - още нещо любимо е развалено. Съхне бавно, а след няколко часа вече развалих 3 пръста. Със стария това беше невъзможно Frowning1

# 678
Моите нови, от днес. КИКО бяха 2 бр. за 1,50 лв. Има едно магазинче в Пловдив на Вазов, някой път има разни лакове. Имаше още бройки от тези два цвята. Това, което изглежда като розово, всъщност е много приятно лилаво, като номер е 59.

# 679
Елмайра, благодаря за инфото за топа, и аз го ползвам и ми е на привършване 🙁 чудя се дали да си взимам, не чакам да съхне, а пека, но съм си взела и ув-то на Перфект и може би ще изчакам

# 680
  • Измир
Честито на всички за покупките!
Откакто ни заключиха преди седмица, усещам от време на време, че ме хваща депресията. Търся спасение в лакирането, но нямам желание за декорации. Ето една Flashbulb Fuchsia от мен.

# 681
amini, аз много харесвах Crystal Glaze, обаче този новият няма нищо общо. А в магазина ми казаха, че идва да замести стария.
Иначе съм голям фен на UV топа на Пърфект и според мен при това положение е по-добър.

# 682
amini, аз много харесвах Crystal Glaze, обаче този новият няма нищо общо. А в магазина ми казаха, че идва да замести стария.
Иначе съм голям фен на UV топа на Пърфект и според мен при това положение е по-добър.
Аз също бях писала преди време за новия топ на Месауда. Съхне 2 часа и на 3-тия ден ми се напуква. Единственото, което ми харесва в него е това, че не се отдръпва, нанася се гладко и четката е заоблена и удобна, но не бих дала отново 20 лева за него, защото не си заслужава. Пресипах в него от топа на Golden Rose Quick Dry с идеята да съхне по-бързо, но не се получи.

# 683
Avon Pro Colour *confidently cobalt* & Essence *disco fever*. Този Есенс е страхотен, на 2 пласта е много наситен и блестящ😍

# 684
Здравейте прекрасни момичета! Heart Вкъщи се изпоразболяхме затова нещо набързо Blush

# 685
Брейн, това "набързо" е разкошно! Heart Eyes
Бързо и безпроблемно възстановяване. Hug Flowers Four Leaf Clover

# 686
  • Измир
Brainbug, прекрасно!

# 687
Ядосах се! Защо скапаната щампа не се отпечатва на силиконовия печат? Натискам като луда не и не. А с такъв кеф купих. Нямаше метални в магазина, само такива, не знам от щампата ли е, от мен ли е, ама се ядосах.

# 688
  • Bulgaria
Ядосах се! Защо скапаната щампа не се отпечатва на силиконовия печат? Натискам като луда не и не. А с такъв кеф купих. Нямаше метални в магазина, само такива, не знам от щампата ли е, от мен ли е, ама се ядосах.
Каква е щампата? Не трябва да се натиска, а съвсем леко да докоснете печата.

# 689
Извинявам се, ядосана съм, че чак забравих да кача снимката. Хах. Пластмасова. Пробвах и леко, едва едва. И пак не.

Общи условия

Активация на акаунт