Лакове за нокти - 147

• 38 202
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Разкошен е този лак, Олгарита!

# 106
Олгарита, потвърждавам, че е разкошен на ноктите ти Heart Eyes А цветът го знам идеално какъв е (вероятно се досещаш защо Stuck Out Tongue Winking Eye ).
Джаста, Heart Eyes

# 107
Страхотно!

Аз съм с един от любимите лакове на Агентката Simple Smile Опи Екстраваганца :
Великолепно ти стои, Осми!!!
Момичета, какво мислите за Оpi infinite shine 3 prostay gloss ( Стъпка 3)?
Аз лично не съм му огромен фен, но понеже обичам да ползвам сериите по начина по който са създадени съм го купувала заедно с основата. Според мен на -50% може да си заслужи парите, но на редовна цена, тццц!

Леле, Агентче, много, ама много мой цвят ♥ Изтекоха ми очите ♥
Благодаря ви за комплиментите, добре, че сте виe, че семейството ми само забележки прави Simple Smile Щерката ми погледна прясно лакираните ми нокти и изхъмка неодобрително, брат и каза "ъъъъ, твърде тъмно", а баща им рече "от тия гадните тъмните лакове те харесвам само със тъмнозелено със блестящи частици - като бритиш рейсинг кар зеленото!" :roll_eyes:

Ako някой не знае какво е British Racing Car Green зелено, показвам:

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:48 от Agent Provocateur

# 108
# 109
  • София
Агент, моят мъж в началото гледаше доста облещен нестандартните цветове по ноктите ми, отдавна вече казва напр. "Ауууу, какво синьо!" , когато реши да ги отбележи, де. Вече е обръгнал на всичките ми шантави решения. Един ден много гордо заяви, че има блестяща идея - да си лакирам всеки нокът в различен цвят (беше си съвсем сериозно предложение, никакъв сарказъм). Братче, викам, късно живееш, къснооооо Simple Smile

# 110
  • Бургас
Олгарита, жесток цвят.Revolving Hearts

# 111
От тази вечер:

# 112
Нещо ново от мен 🙂 Impala mini номер 9

Не съм оправила овала☺ и не съм почистила след лакирането.

# 113
  • София
Този металик е много странен. Хем е течен, хем не се разтича. Остават леки черти след лакирането. Като изключим четката(като метла е) нанася се леко и съхне бързо. Трудно улових цвета му.
 Май ще стой добре на ръце с тен.

Малко ми е "постен" маникюра и мисля да се пробвам с печати.
 Могат ли (печати) да правят върху топ лак?

# 114
Този металик е много странен. Хем е течен, хем не се разтича. Остават леки черти след лакирането. Като изключим четката(като метла е) нанася се леко и съхне бързо. Трудно улових цвета му.
 Май ще стой добре на ръце с тен.

Малко ми е "постен" маникюра и мисля да се пробвам с печати.
 Могат ли (печати) да правят върху топ лак?

Може и после пак топ.

# 115
  • Пловдив
Синьо на голдън роуз рич колор #16 и отгоре един перфект s127, светлото е от на перфект гел серията или 526 или 527 /не откривам по шишенцето/ и ваденка

Реално е между синьо и лилаво

# 116
Десислава, знам го, разкошен Перфект Purple Heart Blue Heart А кога се появи това бебче? Heart Eyes

# 117
  • Пловдив
На 21.09 се появи по свое си желание, трябваше да се случи на 2.10.

# 118
Честита Нова Година, момичета! Бъдете здрави, щастливи и благословени!
Отдавна не съм писала, но нямах настроение....
Десислава, честито бебче! Много здраве, късмет и всичко най-хубаво ви пожелавам!
Всички сте просто страхотни ❤️
От мен Перфект - страхотен малинов, перлен цвят.

# 119
  • Русе
Здрава, щастлива и успешна нова година момичета! След синия новогодишен лак, започвам годината с едно малиново червено, което едва снимах. Лакът е Флормар Sorbet Red

И със светкавица по-реален цвят

Общи условия

Активация на акаунт