Къща или апартамент - Кое предпочитате?

• 17 910
  • 403
  •   1
Отговори
# 120
Къща, но ако имам и достатъчно пари за частни училища на децата, които имат собствен транспорт.... Всъщност и това няма да е достатъчно, защото те имат интереси и извън училище и ще трябва някой да ги развежда нагоре-налоду...

Така че - къща - като децата пораснат и започнат сами да се придвижват нагоре-надолу.

# 121
  • там от където съм
Къща с двор голям ако може!

# 122
живея в къща с двор и предпочитам къщите  Wink

# 123
Е иска ли питане?Къщата си е къща  Simple Smile

# 124
Голям и просторен апартамент (по-скоро няколко и по-близко до центъра) + вила извън града, но не много далеч.
Това за мен е оптимумът, но с предпочитание към апартамента.
Имаме и двете, но в къщата ме е страх да оставам сама (заключвам и залоствам всичко), докато в апартамента ми е спокойно (чувствам се по-сигурна). Мъжът ми от доста време има желание да се преместим там, но дори не мога да си го представя като вариант.
Сега през седмицата сме в апартамента, уикендът в къщата. С нетърпение чакам понеделниците, докато събота и неделя се изнервям. Въпрос и на навик е, защото никога преди не съм живяла в къща, а нашата е разгърната в няколко постройки и постоянно иска поддръжка (ремонти, почистване + двор и градина) и лудвам.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 10:50 от azaf

# 125
Кое предпочитате? - Да живеете в къща или пък в апартамент? Какви са според Вас предимствата и недостатъците и на двете?
Аз живея в къща и съм доволна, че имам дворче и мога да седна навън, сред зеленината, пък и детето има къде да играе. По-спокойно е отколкото в апартамента / и в апартамент съм живяла /, не ти тропат на главата, не си изтръсват покривките отгоре ми и т. н.
Пък и това строителство, дето от прозореца мога да видя, кво готви комшийката в другия апартамент, направо ме отвращава.То няма вече градинки между блоковете, няма въздух за дишане, само паркинги, коли и кръчми.
Има ли привърженици на къщите като мен?
Пък ако дадете и някоя свежа идейка за дворче, ще Ви бъда благодарна! Имам пред вид всичко интересно,за което се сетите и което е свързано с къщите, градинките, пътеките...  bouquet
Благодаря Ви!
Който не е живял в къща - той не знае нейните предимства.
Живяла съм години наред в апартамент, а от известно време живея в собствена къща - нещата са несравними  Naughty Имам преден и заден двор, като в задният тече рекичка, има градина с цветни лехи, има няколко спални,  3 бани и най-атрактивното - две каминки, като едната е в основната спалня, тоест навява мисли от рода на запалена камина, отблясък на свещи, искрящо вино и още нещо... Е, вярно че къщата иска повече поддръжка, но пък и за това хората са измислили някои хитринки.

# 126
Винаги съм живяла в къща ,харесва ми. Вярно, има много грижи по нея, но си заслужава. Имаме приятели, които живеят в апартамент и когато сме им на гости ,имам чувството ,че все някой влиза у тях. Може би е въпрос на навици. Единственият проблем беше отоплението- в къщите е по студено ,но го решихме с инсталиране на локално парно отопление и добра изолация.

# 127
Анабел,пусни снимки,ако може! Praynig

# 128
Предстои ни да се преместим в 4-етажна къща с малко дворче.
Мисля, че ще ни е много по-добре, отколкото в апартамента  Peace

# 129
Къща,разбира се!
Живяла съм в къща 12 години-е,апартаментът няма нищо общо...

# 130
Къща, ъв корс! Живяла съм в къща 20 години, сега живеем в апартамент и двете са абсолютно несравними!

# 131
  • София
Къща естествено,но за съжаление нямаме тази възможност.

# 132
Анабел,пусни снимки,ако може! Praynig
Едва ли ще предствалява интерес за някой, но мога да ти дам линк със снимки на лични, ако пожелаеш  Heart Eyes

# 133
Ето една средностатистическа флоридска къща  Simple Smile

# 134
  • На едно ветровито място...
Къща с двор... а може и голям ,просторен апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт