Big Brother III - 3 част

• 28 285
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Гласувах за Тодор. Първоначално ми се стори, че е чалнат, но засега ми допада най-много от всички. Ева ме дразни, седи като някаква ленива котка по диваните и го дава много куул и нестандартна  Sick  Чиста поза...
Пепи също ме кефи, същи Мерилин Менсън е  Hug
И на мен Пепи веднага ми заприлича на Менсън-даже се зачудих защо не му го пуснаха за музикален фон при представянето.
А Ева не ме кефи изобщо-това момиче е толкова отчаяно влюбено в Мариан - просто и личи, колкото и да се прави на много дистанцирана и куул и тя избягала - дрън-дрън Mr. Green

# 256
Ббабата е такава простачка Crossing Arms Направо жената-мъж

# 257
мани,мани,....иска при Пищова да ходи в Арбанаси.

# 258
Абе кво стана преди малко, ме тази Дияна се развика и зарадва така, че нещо изпуснах...Почна да крещи, че щяла да се ожени за ББ и Пепи гледаше стреснато

Щели да им позволят да си купят платно и маслени бои, за някаква картина приказваха. СИгурно е художничка  newsm78
Завършила е приложни изкуства,онзи ден говореха с Тошко(май и той там е учил),сигурно затова се е зарадвала.

# 259

Истинска текезесарска доячка  Sick

# 260
Направо ми е пред очите на промото, как хвърляше гюбеци препасана с онова шише от минерална вода... Sick

# 261
Завършила е приложни изкуства,онзи ден говореха с Тошко(май и той там е учил),сигурно затова се е зарадвала.

Тошето е завършил строителен техникум, бяхме съучиници, че по някои предмети и на един чин стояхме, щото беше следващия номер след мен. Никога не бих се интерисувала от ББ, ако не участваше той, много ми се иска да видя как се е променил, щото не сме се виждали от 12 години, точно преди да почне да учи благословие. Работеше в едно кафе, на главната в Сливен. Така както разбирам продължава да си е много спокоен и непукист. Добро момче е, много искрен и непринуден. Какво ли не прочетох сега за него че бил мафиот, че избирал манекенки в Италия, чудя се още какво ли ще измислят медиите. Двамата с брат си бяха за малко време манекени, но не им хареса и се отказаха. А ако е бил в Италия, най-много да е било за някой мач, че беше голям футболен фен.

# 262
  • в ябълковата градина

Хехехехе

# 263
Ivellina  newsm51 smile3525 smile3501 newsm74 newsm20 Heart Eyes  remybussi Heart Eyes moresmile lovekiss lovekiss
Ако не беше ти, още щяхме да взривяваме влакове.
Сега ще гледаме крастата по 24 часа.

Моля , моля ........ винаги  Hug

# 264
  • На погрешната планета
Тая бабичка ще се окаже много противна Thinking

# 265
Абе върти ми се една мисъл...
Дали пък ръгбиста няма тайна мисия да провали Пеньо?
Все натяква на другите, че Пепи е травестит и сега вика питайте Гаро, той със сигурност знае  newsm78

# 266
Защо така жално плачеше Пенята в рекламата? Ужас

# 267
МАЛЕЕЕЕЕЕ Пеньо какьв сопол извади ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 268
МАЛЕЕЕЕЕЕ Пеньо какьв сопол извади ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Пак добре, че е прозрачен - ако беше от ония тип "зелено изкушение", направо бляк  Joy Joy Joy

# 269
Засега Борислав ми е фаворита!

Общи условия

Активация на акаунт