Big Brother III - 3 част

• 28 239
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ivellina това вече е Любов така че вече и да разказва и да не разказва няма значение, въпроса е само да не се издъни с някое различно мнение. Преди малко показва снимка на гаджето си, а пък Вяра беше казала, че няма гадже и Пацо я пита защо, а тя отговаря, че не обичала да се хвали.

# 241
нещо ми се струва,4е Надежда в момента много си  говори и споделя вижданията си за живота и сестра и после ще й е по-трудно..........
 ooooh!
е те нали няма повече да се сменят newsm78

# 242
Любов е да още сутринта се видя, че са ги сменили и Любов си има обеца, но са много различни...Как не се усетиха незнам  ooooh! А как се върза на Гаро сутринта, понеже не знаеше, че са в добри отношения и че той се шегува  hahaha

# 243
  • София
Панайот нещо друго прави ли освен да се обяснява непрекъснато на Палома за техните взаимоотношения. Горкото момиче току що каза, че толкова приказки в живота си не е изприказвала, колкото за тези 4 дни.  ooooh!

# 244
Абе кво стана преди малко, ме тази Дияна се развика и зарадва така, че нещо изпуснах...Почна да крещи, че щяла да се ожени за ББ и Пепи гледаше стреснато

# 245
Коя тризначка е в момента в къщата,  много е различна- някак по-добре изглежда и по слаба сякаш.

# 246
Ами освен да си извиня...........
сори, аз днес запо4нах да гледам онлайн и не зацепвам,4е снощи са ги сменили.Сори  Praynig

# 247
  • София
Абе кво стана преди малко, ме тази Дияна се развика и зарадва така, че нещо изпуснах...Почна да крещи, че щяла да се ожени за ББ и Пепи гледаше стреснато

Щели да им позволят да си купят платно и маслени бои, за някаква картина приказваха. СИгурно е художничка  newsm78

# 248
Ivellina  newsm51 smile3525 smile3501 newsm74 newsm20 Heart Eyes  remybussi Heart Eyes moresmile lovekiss lovekiss
Ако не беше ти, още щяхме да взривяваме влакове.
Сега ще гледаме крастата по 24 часа.

# 249
А Тошко ми е такъв един спокоен , те май вътре половината са луди по него , особено тая нашта пловдивчанката , като каже : Тооошкоооо .....сладурана направо.Какво ли си мисли милата , хич не ги виждам като двойка двамцата
много ме кефи тоя

# 250
 Хм, дали пък в крайна сметка Пепи не е наистина Пепи... newsm78? Като слушах напред как разказва историята си...взех нещо да се съмнявам в... Bigi newsm78

# 251
Хм, дали пък в крайна сметка Пепи не е наистина Пепи... newsm78? Като слушах напред как разказва историята си...взех нещо да се съмнявам в... Bigi newsm78

И аз това си помислих, ама пък чак така да ни баламосват  Rolling Eyes

# 252
  • Mediterraneo
Ето сега разбрах с какво ми е антипатична Ева  Peace Прави някакви изказвания, които винаги са ми граничили със сектантство някакво...

# 253
И мен вече не ме кефи #Puppy dog Ева-пък в началото я харевах doh

# 254
  • някъде там
Ей, малко извън темата,някой чул ли е че Пепа Николова е починала?Прочетох го в един друг форум Cry

По темата , вече много се съмнявам, че Пепи ще спечели мисията. Много го подозират и разпитват newsm78

Общи условия

Активация на акаунт