Big Brother III - 3 част

• 28 276
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 285
Абе мн е гадно тва с Пепи, обаче и донякъде прилича на добро артистично изпълнение... Не знам

И на мен на такова ми прилича. Не ми е жал за него , а го определям като жалък  Thinking Той влезна в къщата като жив гей, гримиран, обезкосмен, с оскубани вежди, лакиран...Ако не е искал да се прави на жена за какво е този цирк newsm78 Пък и страда на глас и говори на камерата  newsm78

# 286
е, много ми стана жал за пепи. а пък панайот лъсна в цялата си прелест. селско плейбойче. доста ниско падна с тези обиди. не че очаквах друго от него.

# 287
  • София
аз пък специално за това го разбирам Пепи, не е приятно да му се подиграват в очите, че е грозен и никой не би го погледнал. Предполагам и той иска да си има достойнство. И смятам, че се чуства като жена.

# 288
..А Панайот е комплексар и простак.. Маркови дрешки и филирани прически.. Селяк

И само готЯнки ги обича

# 289
аз ли съм лоша какво ли ама се с4упвам да се смея на ''мъката''  на травестита."и зъбите ми грозни и носа ми майчицеее 4уваш ли"..и мозъка му дефектен .....smile3532  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 290
  • някъде там
Жал ми е за Пеньо  Confused
Умно е момчето и това, че има грозен нос и криви зъби явно винаги му е пречело в реализацията. Как няма да я иск тази операция.А това каква всъщност му е ориентацията.... си е неговия избор и никой няма право да го съди Thinking

# 291

Усети го, за това.

И само готЯнки ги обича

И добре облЯкани...

# 292
Започна да преиграва вече с това самосъжаление.

ама гадно си е някой да ти каже такива неща.
Ама  как гледаше камерите  и на глас си  говореше. Не можеше ли просто да си поплаче усамотено край басейна

# 293
Ще изчакаме да приключи мисията ,тогава ще се види какъв е в действителност  Thinking

# 294
Жал ми е за Пеньо  Confused
Умно е момчето и това, че има грозен нос и криви зъби явно винаги му е пречело в реализацията. Как няма да я иск тази операция.А това каква всъщност му е ориентацията.... си е неговия избор и никой няма право да го съди Thinking

В интерес на истината, носът му не е чак толкова грозен, да не кажа, че не прави впечатление. Виж, за зъбите е друг въпрос. Не знам дали външността му е пречела толкова много или това, че изглежда като жена.

# 295
  • Между гори и планини
Каквото и да е, стана ми жал за момчето/момичето... Sad
То пък се намери най-големия красавец да му каже че е грозен...

# 296
а той защо пали толкова- не би трябвало да се връзва чак пък толкова ,колкото го преигра за мнението на некъв си непознат селски пръч.И ревна като ощипана мома- да вземе малко да си балансира психиката,а
 newsm19 newsm19

# 297
  • UK/София
Жал ми е за Пепи, изгавриха се от ББ с него.Но наистина е голям актьор, според мен плача му не беше истински.Напомни ми на превземките на Зара.
 Според мен Мариола прилича повече на травестит от пепи.

# 298
  • Между гори и планини
Е, гадно му е...Каквото и самоуважение да е имал преди, сега го загуби...Гледай само до къде падна да се прави на жена с лакирани нокти и да сваля селски пръч пред цяла България!

# 299
Добре де , а защо му беше на Пепи да сваля Йотко - идиотко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт