Big Brother III - 3 част

• 27 882
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 90
ОК,само че той не е свещеник....псевдо фанатик,някакъв е ,но не и отец..да не го  ръкополагаме сега този олигофрен
Избягал от визитация е той Joy

# 91
1.Ева-41
2.Тодор-19
3.Гаро -16
4.Пеньо-10
Това е засега класацията.....да видим как ще се развива

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 01:03 от monda

# 92
  • София
Пуу, как ме е яд, че отшелника остава, тоя човек е психо. Не мога да го търпя. И как се вреше на Палома  Sick
Другите са ми симпатични, млади са и се забавляват. Павката (тоя дето плющеше ли беше) също ме изкефи, като го слушах как говореше, нещо се бъзикаше с отшелника.

# 93
  • София
Според мен направиха всичко възможно да остане, за да може да има екшън след понеделник, когато ще обявят пола на Пеньо  Rolling Eyes

# 94

"Палома е оскърбена от отношението на останалите към нея. Многозначителните погледи я подтискат, а злословните коментари зад гърба й я дразнят."
    Какво е станало с Палома?  newsm78
И аз не разбрах точно, но май Ева нещо я е обсъждала, а Пепито сега го играе добрата приятелка на Палома.
А гаджето на Светлана дето било преди мъжа й не е бащата на детето. С бащата се запознала в някакъв чат, и това дето я насилил ама не съвсем не го разбрах.Смятала в бъдеще да се занима с жени жертви на насилие.

# 95
Според мен направиха всичко възможно да остане..
    О, не всичко.. ама той се съгласи на първото предложение, на третата минута. А че е напълно подкупен доказаха и с видео току-що.  Sick

# 96
    Тази вечер май никой не гледа на живо.. Ще цитирам от официалния саит тогава:

"Панайот е бесен след поредната еротична закачка от страна на Пепи. Причина за гнева му са породилите се подозрения, относно пола на Пеньо."

"В спалнята тече непринуден разговор между част от Съквартирантите. Пламен присъства, но без да взима участие в него, защото е зает с изкърпване на скъсаното си бельо. Той е крайно озадъчен от състоянието на долните си одежди и споделя своите съмнения за чужди умишлени действия."

"Палома е оскърбена от отношението на останалите към нея. Многозначителните погледи я подтискат, а злословните коментари зад гърба й я дразнят."
    Какво е станало с Палома?  newsm78

Ами какво...
Палома почти си легна с Панайот още първата вечер.Нямаше презерватив и нещата не стигнаха до края, но тя беше толкова пияна че изобщо не и пукаше.Пацата беше по-отговорен(евала му за това).
И сега всички май я мислят за к***ве

# 97
  • София
Мисля си за Тодор.Малко ми напомня на Доктора от ББ1.Може и да стигне до края, но няма да спечели  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 00:45 от Дамаянти

# 98
  • някъде там
Аз пък си мисля за близначките newsm78
 Дано не се издънят, че ще ми е интересно после и трите в къщата... Как ли ще ги различават???

# 99
Пеня горката се чуди коя е столицата на Холандия...

# 100
Много отдавна не съм се срамувала заради друг човек. Тоя Пламен обаче ме накара наистина да се срамувам. Ако не беше взел парите и си беше тръгнал нямаше да изглежда чак толкова зле в очите ми но ето той си е влязъл заради парите. Тоя "човек" е на светлинни години от това, което проповядва християнството. Исус не съди той тръгнал да съди кой гей, кой турчин. Мъченик щял да става...хахах

# 101
.... и това дето я насилил ама не съвсем не го разбрах.

Ми то никой не го разбра  Wink
Тя горе-долу така се изрази днес като разправяше историята си , че уж я бил насилил бащата на детето, но не съвсем, така и не поясни какво има предвид.

# 102
  • София
Добре де, аз разбрах, че ако са излъгали за нещо само и само да влязат в къщата ще бъдат веднага НОМИНИРАНИ за изгонване  Thinking
Това го обясни Ники Кънчев - сигурна съм !

# 103
"В уютния полумрак Пламен чете на Палома откъси от Библията на английски език. В една от кратките паузи на четеца девойката споделя, че е била очарована да открие поезия в Светото писание. Особено впечатляващ за Палома е пасажът с възхваляване на жената, по съвсем нов и различен за нея начин. Дали и набожният търговец открива поетичното звучене на прочетените редове или е погълнат единствено от техния смисъл?" - пак от официалния саит.
    Евала му на Пламен! Изигра си цирка и взе реални кинти. На всичко отгоре, ББ му се моли, ако е възможно да благоволи да остане няколко дни още.. Ми не е ли цар на положението, а?
    Мен ми се струва, че всички останали всъщност са мъченици на неговата 'вяра'..

# 104
За мен този Пламен е един воленсидеровец, доказа го и с 5те бона които прибра.

Общи условия

Активация на акаунт