Big Brother III - 3 част

• 28 212
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 360
   Ева ли се гушка с Боян, че не мога да видя добре (тя е в гръб)?? Хм.. Ма те не точно спят, а мигат нещо...  newsm78

# 361
  • София
боян нещо я галеше по врата..

# 362
Бяха с дрехи, тя стана и излезе

# 363
богослова каза, че никой не иска да спи с него и се е скарал с някой?
знаете ли защо?!

# 364
И аз не хванах началото на разговора Thinking Той с кой спеше досега?

# 365
  • София
говореше за евангелиста-че с него никай не иска да спи и че той ще иде при него

# 366
Много гадно постъпи Панайот с Пепи,не заслужаваше чак такива обиди Sad
PeaceВъобще не заслужаваше Пепи такова отношение от Пнайот.Нооо какво може да се очаква от един простоват и елементарен човек като Панайот doh
А за мисията на Пепи и аз си мисля,че дори да не успее Пепи да скрие факта,че е момче продуцентите или някой друг ще му подари тази операция-и тя си е съвсем заслужена NaughtyТой е готин,жал ми е за него Cry
За Мариола мисля,че е нетактична и груба-прилича повече на мъж отколкото на жена Mr. Green
Виолета е проста женица,но пък земна и добричка Hug
Гаро ми се струва готин thumbsup
За близначките още нищо не мога да кажа нищо smile3528
За Боби още нямам изградено мнение,както и за Боян и Диана
Лиляна е сладка,но само толкова за нея,още не съм я видяла да се изяви в някоя сцена Rolling Eyes
Павката е сдържан и за него нищо още не мисля
Пламен е един меркантилен,груб,жалък и себичен тип.Как може да има такива хора,още повече духовни лица-не ми го побира умът ooooh!
Тодор е готин и добричък-душа човек smile3501
Светлана е наивна жена и с историята която има и която знае вече цяла България аз лично се учудвам какво прави в ВВ3 smile3506

# 367
Павел не е особено сдържан hahaha

# 368
Аз ли нещо нерзабирам, ама Тодор и Ева си говорят че Гаро си падал по Вяра, и че и бил казал : "при някакви други обстоятелства би ли се омъжила за мен?" ??????
и че постоянно я наблюдавал дори ревнувал че обръщала внимание на Панайот???

# 369
Павел не е особено сдържан hahaha
Ееее ти па
Какво не е сдържал момчето  Thinking

# 370
Аз ли нещо нерзабирам, ама Тодор и Ева си говорят че Гаро си падал по Вяра, и че и бил казал : "при някакви други обстоятелства би ли се омъжила за мен?" ?
     Точно това си говориха, и аз много се учудвам.. Не за друго ами точно Гаро, който е толкова сензитивен да не усети смените на момичетата... От друга страна, като си помисля.. аз се събуждам всеки ден съвсем различен, нов човек, тъй че.. smile3531

# 371
Павел е доста забавен Simple Smile

# 372
Павел е доста забавен Simple Smile
    Особено Светлана като му вика "Ти ще забравиш дотогава" и той "Няма, аз съм висшист" и тя "А-а-а, да не тА гледам, че изглеждаш глуповат значи"...  Whistling

# 373
Момичета, аз днес си изтеглих ББ3 и ха ха - кой да видя наш ТоШко Mr. Green
Едно време сме излизали 2-3 пъти, аз с него - а приятелката ми с брат му Wink
Пак си е същият от едно време - думите му ги вадиш с ченгел  ooooh!

# 374
Гласувах за Тодор - привличат ме такъв тип мъже . Отличава се с  мъдрост в съчетание с привлекателен външен вид. Не виждам само, коя би била потенциалната  смирена годеница, която ще открие между жените в къщата?!!Интересно, каква ли ще е личната драма, която го е подтикнала да се обърне към божественото.Малко хора на неговите години са силно вярващи, освен, ако не са преживели някакво сътресение...

Общи условия

Активация на акаунт