Big Brother III - 3 част

• 28 205
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 375
    Особено Светлана като му вика "Ти ще забравиш дотогава" и той "Няма, аз съм висшист" и тя "А-а-а, да не тА гледам, че изглеждаш глуповат значи"...  Whistling
Двамата страшен разговор водят Joy

# 376
    Малко и за Тодор:
    Незнам, ама като гледам как му се качва рейтинга тук, нищо чудно от раз да изпълни мисията си - нали си търсеше първо популярност, после и жена... Вале,  той не я търси вътре, просто иска да стане популярен сред жените в Бг.. После, навън ще я търси.. Тъй че, заемайте стартова позиция момичета, има надежда  Mr. Green

# 377
Дано само Тодор да не лапне по  някоя от дамите вътре, че ще ме хване яд задето му симпатизирах. Няма достойна за него вътре...всичките все едни чешитки. Виж, навън подходящите сме много  Flutter
 Абе, става си засега момчето...  smile3521

# 378
  • някъде там
Ей няма ли будни, които гледат?От снощи никой не е писал.
Нищо интересно ли не става?
Хайде ставайте и пред телевизорите Joy
Давайте пресни клюки Peace

# 379
  • София
Ами говорят си и мързелуват. Ядоха палачинки,защото някои не спали цяла нощ - към 70 палачинки направиха  Crazy

# 380
  • София
Прочетох назад, ама не разбрах какво е станало с Пепи - гледа по Нова как онзи ръб Панайот се заканваше "да провери дали е мъж", но в крайна сметка не разбрах дали го е направил - дайте малко инфо плиииис

Жал ми е за това дете Пеньо  Sad

# 381

Ами говорят си и мързелуват. Ядоха палачинки,защото някои не спали цяла нощ - към 70 палачинки направиха  Crazy

Светланка и Диянка май не са спали цяла нощ, защото бяха в басейна в 7,30, даже бременната Светланка си пиеше, ми се стори  #Crazy.Май Светланка направи палачинките, ама малко изпуснах този момент ...

# 382
Тя май Светланка често си пийва, поне аз колкото и рядко да ги гледам в нета, все с чашка я виждам #2gunfire

# 383
Прочетох назад, ама не разбрах какво е станало с Пепи - гледа по Нова как онзи ръб Панайот се заканваше "да провери дали е мъж", но в крайна сметка не разбрах дали го е направил - дайте малко инфо плиииис

Жал ми е за това дете Пеньо  Sad

Абе, не е още мисля, ама нека и някой друг да каже....А иначе Пенята си изяде  палачинките в кревата-сякаш не смее да се покаже в трапезарията, все едно ги избягва, но нормално според мен.вече почти всички го подозират  Grinning

# 384
Много ми е жал за Пеньо, дано да му платят операцията  Peace

# 385
Тя май Светланка често си пийва, поне аз колкото и рядко да ги гледам в нета, все с чашка я виждам #2gunfire

И често пуши, освен че си пийва. Няма лошо, но ако не беше бременна все пак.

# 386
Защо поискаха куфара на Пламен в изповедалнята? Номер ще му врътнат с тия 5 бона, усещам....

# 387

Аз като я видях с чашката тази сутрин в 7,30 как я надигаше само........  #CrazyСъс сигурност не беше водица тва в чашата. Mr. GreenНе й отива на корема..... #2gunfire

# 388
Представяте ли си, ако Светланка лъже, че е бременна... Laughing Шегувам се, но вече с тези техни тайни чак ми станва смешно... Големи тайни, голямо чудо вече, всеки си има тайна...  Rolling Eyes

# 389
И на мен ми е жал за Пеньо,а за Пламен нямам думи #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт