Big Brother III - 3 част

• 27 877
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 900
И какво стана,че не гледах? Имаше ли номинации? Пламен излезе, Пеньо се провали....друго имаше ли?

# 901
Мацки, която не хваща сигнал през gotin ето през този канал работи/поне при мен/:
http://www.freebigbrother3.hit.bg/  Peace

Благодаря ти,при мен също тръгна и гледам ли гледам! smile3525

# 902
И какво стана,че не гледах? Имаше ли номинации? Пламен излезе, Пеньо се провали....друго имаше ли?

Не!Нямаше номинаций.

# 903

Не!Нямаше номинаций.
Кога ще има? Днес ли? Оня олигофрен сельото как реагира като разбра,че Пепи е мъж? Взриви ли го? ГАдно ли се държа с него?

# 904
  • Mediterraneo

Не!Нямаше номинаций.

Ех, й...

# 905
ами не дадоха много как се държаха. пепи като излезе разстроен от изповедалнята, мъжете се хилеха и му се присмиваха. доста тъпо изпълнение от тяхна страна  Close
много мъчно ми стана за пепи.  Sad

# 906
   Аз щракнах пак в Готини и ми тръгна..  newsm78
Има нов линк за безплатно гледане в www.freebb.gotin.com newsm44 newsm44 newsm44
И аз ги гледам newsm44 newsm68.Апък тоя Пламен трябваше с една усмирителна риза да го чакат отвън и да си го прибират направо #Cussing out,ей така човек не беше ядосвал скоро Close.

# 907
Ами от това дето дадаха,като че ли баба Вили беше най-учудена,като отвори устата и забрави да я затвори,после след лайфа незнам какво е станало.

# 908
Апък тоя Пламен трябваше с една усмирителна риза да го чакат отвън и да си го прибират направо #Cussing out,ей така човек не беше ядосвал скоро Close.
Ей,много ме е яд,че не гледах Пламен в студиото.Сигурно е било голям сеир и много бисери Laughing

# 909
нищо не си изпуснала. всъщност, не беше особено интересно - той нищо не каза, което вече не сме го чували. през по-голямата част от времето гостите се надвикваха  ooooh!

# 910
Пламен дуфтил към Варна е отказал контакт с външния свят /разбирай: нямаше го в сутрешния блок на Нова/
Пеньо наистина е комичен. Докато играеше момиче както и да е, ама сега да страда и да рони сълзи... аре малко по-мъжки. А Панайот се държа прилично- присмя му се вместо да му се нахвърли. А тази вечер ще разбере и че другата му партньорка в леглото е тройна  Laughing И  #Crazy как ще му се подиграва Пеньо  Joy Joy

# 911
Пастора в студиото и той си беше луд за връзване. Rolling Eyes

# 912
  • в ябълковата градина
Аз пък да си кажа, че това отче , дето беше в лайфа, е толкова лудо, колкото и Пламен. Пълен психирал фанатик и откачен. Ми той даже Пламен изглеждаше по-нормален в сравнение с него. И само повтаряше "Алилуя". Бляк
А иначе и според мен Пеньо заслужава пластичната операция, макар че по-добре да говори с психолог. Той не се приема сам. И с операция и без, той пак ще има проблеми, защото неговите са психически.

# 913
  • София
Според мен пък всички в къщата се държаха като олигофрени като излезе Пеньо. Те дори не се замислиха, че това е било шанс за него не само да влезе в къщата, но и да получи така желаната операция. Да не говорим, че на никой не му мина през акъла, че са загубили 50% от бюджета си. Още от самото начало като започнаха да се съмняват трябваше да се усетят, че това е мисия, а не просто суета. Ама като са събрали кухи лейки  Whistling

# 914
Боян, Мариела, Дияна и Гаро реагираха най-цивилизовано на разкритието на Паньо. казаха за нас той си е Пепи. Даже Боян си предложи помоща , ако има нужда от нещо. Мариола ме застреля със спокойното приемане на факта. Ама бремената.............тя имала принципи! Била избягала от мъж, с мъж нема да спи или там каквото е ( все едно нестава въпрос за човек, а за изрод) Панайот се опита да вкара остоумен коментар ама не му се отдаде. Тодор и баба Вили бяха като гръмнати. Ева неутрална. Говори си с Пеньо.
Снощи неможах да вляза във форумаааааа  Cry

Общи условия

Активация на акаунт