Колко пушехте през бременоста си?

• 14 953
  • 228
  •   1
Отговори
# 165
Аз пушех от време на време по 1-2 цигари и спрях напълно 3 месеца преди да забременея, тогава започнах да пия и фолиева киселина.

# 166
Аз не пуша.И не одобрявам пушенето по време на бременност.Но както на мен никоя пушачка не ми е казала "Ти що не пушиш ?"  така и аз не съм си позволила да кажа "А ти защо пушиш ?" С две думи всеки сам си решава  Peace

# 167
Аз ги спрях във втория месец и досега - началото на 8- ия не съм пушила изобщо, но сега взеха да ми се появяват мераци, но само толкова.

# 168
  • при най-добрият мъж...
В момента,в който разбрах,че съм бременна ги спрях,а пуша от 7-8 години.Не ми се допуши през цялата бременност и докато кърмех.Но когато спрях да кърмя и почнах да пия кафе,не можах да се въздържа и пак ги почнах.Сега пуша само когато съм навън или с компания.

# 169
  • Вече в моята си приказка...
Спрях цигарите, когато разбрах, че съм бременна. Докато кърмих също не съм пушила. Защо ли ги почнах отново, да ме пита човек?!?

# 170
# 171
Преди време се бях ровила в нета и попаднах на една статия,естествено на х'американски учени  Wink, в която пишеше, че по техни изследвания, за да премине никотин през плацентата в кръвообръщението на плода, бременната трябва да е изпушила повече от 15 цигари за деня.
Сега пак се рових, но за съжаление не мога да я открия тази статия  Sad
Казвам ви го просто така като нещо любопитно.....
Ето една статия за бременност и пушене
http://www.marchofdimes.com/professionals/14332_1171.asp

# 172
Мнооого съм ги намалила, по принцип пуша по около кутия и половина - две, и то серт цигари, а сега - по 2-3-4 "въздух под налягане". Има дни, в които не се и сещам, но и други, в които така ми се пуши, че две не виждам...

# 173
Спрях ги Peace,но не ми се е и пушило.През бременността ми съм изпушила единствено една цигара в 8.ми месец и то защото свекито ме ядоса Grinning

# 174
  • София
Пушех по две-три цигари, а от средата на 8 месец почти ги спрях, може би в седмицата изпушвах 1-2 цигари, докато кърмех също не пушех, но щом спрях пропуших с пълна сила.
Според мен важното е в началото, когато се оформят органите, но за съжаление тогава пушех около 5-8цигари на ден, което не е правилно и винаги ще ми тежи на съвестта, но това е живота.........

# 175
когато разбрах 4е сам брменна от кутия на ден ги наалих на 1/2 на ден после запо4нах все по  да паля и като родих пак пропуших защото нямам кьрма и спокоино мога да си паля

# 176
  • Стара Загора
Спрях ги от мига в който разбрах ,че съм бременна,но тъй като,всички около мен пушеха ,много ме дразнеха и в 9 месец палех но само по 1 на ден.... и не всеки ден  Rolling Eyes

# 177
По 1-2 цигари през последните месеци на бременността, а вначалото въобще не пушех.

# 178
И с двете си бременности ги спрях веднага,щом разбрах,че съм бременна

# 179
които никога не са пушили и не знаят какво е зависимост.

няма такова нещо като "зависим" - всичко ти е от мозъка и това дали сам ще се справиш или с помощ Wink

Общи условия

Активация на акаунт