Колко пушехте през бременоста си?

• 14 949
  • 228
  •   1
Отговори
# 180
които никога не са пушили и не знаят какво е зависимост.

няма такова нещо като "зависим" - всичко ти е от мозъка и това дали сам ще се справиш или с помощ Wink

подкрепям!
Ако не можеш да се лишиш от едно такова чисто егоистично удоволствие, което е и вредно, в името на бъдещото ти дете, чудно ми е как ще посрещнеш следващи в бъдеще компромиси, изискващи се от самото бебе newsm78

# 181
И аз се присъединявам към мненията на останалите момичета. Нищо 14 години не бе в състояние да ме накара да ги откажа и за един ден дори (пушех по кутия и повече). Но в момента в който започнахме опит за бебе загасих последната си цигара. Не съм си дръпвала дори, макар че често сънувах през цялата си бременност как ги пуша една след една. И въпреки това до съзнанието ми не достигна мисълта да запаля знаейки колко са вредни. Както казва PolarFox - едно дете е много отговорности, а отказването на цигарите в името на неговото здраве е първата и то много сериозна отговорност. Всеки решава за себе си, да, но бременната с цигара решава и за бъдещото си бебе, което е беззащитно. Чакам да спра да кърмя и знам, че ще пропуша отново. Наистина тези, които не са пушили никога не могат да разберат какво е зависимост за разлика от нас пушачките, но колкото и да е трудно мъничето заслужава перфектния старт в живота още от първите си 9 месеца в мама.

# 182
Пушех доскоро,докато не ми показаха на снимка плацентата на 1на пушачка,на която е починало бебенцето след като се е родило недоносено. Cry

# 183
Спрях ги когато разбрах че съм бремена Wink

# 184
Преди да забременея пушех по 6-7 цигари на ден, а след това съвсем ги спрях.Много рядко в началото опитвах по 1 дръпване от цигарата на тати, но ми ставаше гадно и прекратих този навик.

# 185
И аз се присъединявам към мненията на останалите момичета. Нищо 14 години не бе в състояние да ме накара да ги откажа и за един ден дори (пушех по кутия и повече). Но в момента в който започнахме опит за бебе загасих последната си цигара. Не съм си дръпвала дори, макар че често сънувах през цялата си бременност как ги пуша една след една. И въпреки това до съзнанието ми не достигна мисълта да запаля знаейки колко са вредни. Както казва PolarFox - едно дете е много отговорности, а отказването на цигарите в името на неговото здраве е първата и то много сериозна отговорност. Всеки решава за себе си, да, но бременната с цигара решава и за бъдещото си бебе, което е беззащитно. Чакам да спра да кърмя и знам, че ще пропуша отново. Наистина тези, които не са пушили никога не могат да разберат какво е зависимост за разлика от нас пушачките, но колкото и да е трудно мъничето заслужава перфектния старт в живота още от първите си 9 месеца в мама.

зависи как се ностроиш- за мое огромно учудване цигарите въобще не ми липсват.
Но според мен, ако се изкушиш да палнеш, след първата ще се започне отново.

# 186
Пушех по кутия на ден,но ги спрях,когато разбрах,че съм бременна.Пропуших отново веднага след като родих.
а кърмеше ли  newsm78

# 187
  • София
Спрях ги моментално щом разбрах, че съм бременна.
Сега не мога и да помисля за цигара   Sick.

# 188
не пуша от 3год и съм много горда от това bowuu затова нямах такива проблеми по време на бременноста, кърмене и прочие Peace

# 189
Спрях ги веднага,щом разбрах,че съм бременна.
През цялата бременност ми се гадеше от цигарения дим и миризмата,сега остана само неприятно усещане.Не мисля да пропушвам повече Naughty

# 190
Просто ги спрях.Не ми беше лесно ама се справих Simple Smile

# 191
  • Варна
Никога не съм пушила.

# 192
  • София
Когато разбрах, че съм бременна ги спрях/ от раз/

# 193
Не намирам за нормално една бъдеща майка да пуши, и без това има толкова много рискове за бебетата, не е нужно да се добавя още един

# 194
  • София
Когато започнахме да правим опити за бебе - спрях да пуша. И до днес не пуша.

Не намирам за нормално една бъдеща майка да пуши...

Аз също...
Но за мой ужас доста често виждам бременни жени да опъват цигара след цигара  Sick
Майки с деца но 2-3г. в задимени,затъмнени и с оглушителна музика заведения...Мисля,че тези,които процедират така обичат себе си повече от децата си.Спирам,защото много се дразня  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт