Облизвате ли биберона?

• 8 577
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
Никога!!!

# 76
Никога!
мия го или с мокра кърпичка го забърсвам.

# 77
да правя го,когато сме навън и тя вече много писка и я иска  Peace

# 78
  • София
Никога. Ако биберона е мръсен и нямам възможност да го измия, малката остава без него за известно време.

# 79
Не никога не съм го правила! Като гледам обаче много млади майки облизват бибата най-старателно...
Смятам, че не е редно защото (инфо от лекар) в устата на всеки човек има има една нормална (за самия човек лекар) но за детето може да се окаже лошо.

Когато съм питала майки "защо" все ми казват, че защото са здрави и няма проблем. Е тука идва питането еми от къде аджеба знаеш, че си здрава да не би всеки месец да си прави микробиология на секрети за да ближе бибата спокойно?!

За тези, които го правят. Ей хора осъзнайте се! Като искате бибата да не се праши ми купете си кутийка за биба или ако все пак се напраши ми носете си минерална или преварена вода за измиване. Моля ви не го правете за доброто на собствените ви деца!

# 80
Ами никога! Въобще не е хигиенично, при положение, че устата е пълна с всякакви микроби.

По-добре с прах, отколкото с на мама бактериите. Като видя така някоя майка да облизва биберона и ми става лошо направо.  Grinning

Даже си спомням един факт, който прочетох някъде, че в човешката уста има повече бактерии, отколкото в една средно-поддържана тоалетна...
Peace
това ми е най-гнусното нещо ,нехигиеничо,направо опасно.

# 81
Не,никога не съм го облизвала Naughty
Като че ли предпочитам да налапа прашинки,отколкото да и предам някой микроб Stop

# 82
Всекидневно не бих го правила. Случвало ми се е да падне бибата на улицата и да имам само мокри кърпички, тогава я избърсвам най-старателно с тях и после я облизвам, за да махна слоя от мократа кърпичка.

# 83
Отвратително ми е като видя подомно нещо и страшно гнусно,нито с голямата ми дъщеря съм правила така,нито сега с малката.

# 84
  • на Север
Да облизвам я, когато падне и нямам ...

# 85
Не съм го правила. Миех бибата с вода. Ненавиждах бабите да го правят и постоянно имахме спречквания за това #Cussing out

# 86
Не, не го правя!
И на мен, ако някой ми оближе лъжицата, та дори и собствената ми майка, би ми било неприятно!

# 87
Ако падне и сме навън - да ....но само аз ...не баби , не лели , каки.....И не е толкова гнусно и отвратително...какво ви става Simple SmileАз съм му майка, от мен е излязъл....а и няма да му ближа лъжицата като е на 20 години Mr. Green няма страшно JoyСкици

# 88
В началото го правех, защото така ме бяха учили. Но в последствие осъзнах, че така само й предавам микроби, които на мен могат да не ми причинят нищо, но това не означава, че и на нея ще й понесе добре. Сега вече ми е адски гадно, като видя някоя мама да го прави. Винаги имам вода в себе си и мога да изплакна бибата (при нас вече шишето де, но  няма значение).

# 89
Категорично НЕ NaughtyЗа мен е много погрешно да се мисли,че когато се оближе бибероната по този начин ще се предпази детето-НАПРОТИВ Crossing ArmsВсеки сам избира,но това е най-сигурния начин от предаване на зарази и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт