Облизвате ли биберона?

• 8 561
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Няма да нападам мамата, пуснала темата - аз никога не облизвам бибата, но ще ти дам съвет :купи кутийка за биберон или ако падне на земята, тичай до най-близкото кафе и помоли да пуснат гореща вода от машината.  Peace Поне на мен никога не са ми отказали да я изплакнат.

# 92
Никога не съм го правила  Naughty

# 93
Облизвала съм го понякога.Много ме е срам EmbarassedМоля, не ме разкъсвайте Praynig Mr. Green

# 94
Aма какво го подбрахте момичето  - то просто ви пита, вие ще я изядете с парацалите!!!! ooooh!
Едно просто "да" или "не" и ако не защо, е достатъчно.... "Ми тя е мама отскоро, с първо, нормално е да не е много наясно за някои неща - вие всичките сте се родили научени...

И не е нужно да се категоризира "гнусно", "гадно" и т.н. - както една мама е писала, бебето е излязно от нея и тя му е майка - едва ли иска да му прави нещо "гнусно"...  Ами ако е навън, бибата падне и наблизо няма кафе, в което да й я измият с вряла вода (както друго момиче е предложило) - тогава какво? бебето да си изреве дробовете??? Естествено е, да я оближе, преди да му я даде... Не е казано с това да замести стерилизирането по принцип...

# 95
никога Naughty
обяснили са вече -и то доста добре назад в темата.
 а  авторката няма да я "ям" -да прави каквото знае,дано темата й помогне да вземе друго решение Peace

# 96
  • София
Ами,да,случвало се е  EmbarassedИ на мен ми е много гадно,но когато няма наблизо къде да я измия ми се е налагало.Но той вече беше по-голям-над годинка.Сега вече няма биба,слава богу,да го мисля и какви микроби има в устата от бибата  Sick

# 97
Ами и аз съм от гнусливите по принцип, нооооо ближа бибата. И не ме е срам от това, правя го по абсолютно същите причини, поради които го прави и авторката. Много е лесно да се каже измий я, ама ако няма с какво? Ами примерно аз където живея кафета няма наоколо, понякога имам вода с мен, но по някога нямам. Тези изказвания от рода на " ако не мога да я измия не я давам" ми се струват някак  Confused. Ами че моята беборана ако не и дадеш биба като я иска става олелия, как няма да я оближа. 
Иначе принципно знам че не е добра идея, абсолютно не бих позволила на някой друг да го прави, както някой беше казал за бабите, но като се налага ще го правя Peace.

# 98
Въпреки, че съм против, случвало се е няколко пъти.

# 99
Е как как?
Въпрос на елементарна хигиена е да си носите овлажняващи кърпички в чантата, 60 ст. струват, и при нужда да обършете бибата вместо да я лапате.  Shocked
Ай кент белиив, мислех, че темата е майтап.

# 100
И през ум не ми е минавало да направя такова нещо. Винаги носех две резервни /стерилизирани/.

# 101
 Никога Naughty

# 102
Ще падна! Shocked
По въпроса> Не мога и да си го помисля даже!
Някои опитват и храната на бебето с неговата лъжичка, облизват я и после я слагат в устата му. ooooh!

# 103
Чак сега прочетох цялата тема.  Embarassed
Имам отговор за всички, които си мислят>@ Е, какво толкова? Нали съм му майка? Прекалената хигиена е глупост.@
Човечеството се е отървало от много опасни болести, не поради някакви други причини, а защото се е подобрило качеството ни на живот, включително подобряване на хигиената.
@Назад към природата@ -да, но не по този начин!
(лично мнение)

# 104

Общи условия

Активация на акаунт